Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αλλη δουλεια απο αναζητηση ελλεινιδων ον καμερα δεν κανεις εσυ?χαχαχα

κ να σου πω.. δλδ οι αντιστοιχοι ανδρες απο αλλες χωρες αμα βρισκουν τετοια βιντεακια απ τις γυναικες της χωρας τους ετσι λες να τις σχολιαζουν? *P

:dancing: :dancing: :boobies: :boobies: :boobies:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
τετοια υπερβολη ομως

Σε εμένα αναφέρεστε; Κούρα επιτυχής, πριν μηνών.

Και επειδή σήμερα ξύπνησα με ευδιαθεσίες, η αντίθετη... επιχειρηματολογία. Για την γνώμη κάποιων άλλων :boobies:, www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,3373.0]εδώ[/url]

Εσύ παλικάρι κάνε οικογένεια και μετα πήδα στα μπουρδέλα και κράτα το τσιτάτο σου που μυρίζει ανατολίτικη μπαγιατίλα ξεπερασμένη.. για όσες τα χώνεις μπας και σου κάτσουν.
Που μάθατε ολοι τι είναι οικογένεια και παιδιά αμέμπτου ηθικής μαμάκηδες που αποφάσισαν γι ατα δικα τους ψυχολογικά να βρίζουν τον καθένα... Μπακούρια και απόκληροι μονάχοι για πάντα καταδικασμένοι στην αγαμία της μοναξιάς. Θρασσύδειλοι..

Δηλαδή από όλη αυτήν την κουβέντα κατάλαβα ότι εσείς ΔΕΝ νοιάζεστε για τα φράγκα.
Οι άντρες ειναι υπεράνω χρημάτων; Ζούνε φτωχά φτάνει να έχουν μια μουνάρα δίπλα τους;Μας δουλευετε;
Και τότε γιατί κομπλεξάρετε όταν η γυναίκα βγάζει πολλά;
Επίσης θέλετε μουνάρες. Γιατί; επειδή κάπως βλέπεστε, έχετε την αίσθηση ότι σας χρωστάει ο Θεός ;; Η μήπως και εσείς έχετε χαθεί μέσα σε κάποια διαφημιση;
Και άντε και βρίσκετε μια γυναίκα με όλα αυτά που ζητάτε, μουνάρα, με λεφτά, υπάκουη, πρόθυμη στο σεξ, εσείς τι της προσφέρετε ακριβώς; Το πολύτιμο πουλί σας ; Την εξαιρετική σας ρατσιστική διαθεση;Την υπεροχή σας τριχοφυία, το φτωχο σας πορτοφόλι, η τα πηδήματα εδώ και εκεί;;
Γιατί αυτά βλεπω να προσφέρετε αφειδώς...τα παραπάνω και αλλά απείρου κάλλους.

Οι σχέσεις ρε παλικάρια είναι αμφίδρομες απο όσο γνωρίζω στην μικρή μου ζωή. Ούτε εσείς επιλέγετε μια χωρίς λόγο..., ούτε εμείς..
Και ναι οι εποχές είναι δύκολες ο κόσμος κοιτάει το συμφέρον του και την προσωπική τους ικανοποίηση, αυτό είναι σίγουρο...αλλά μην το ρίχνουμε όλο στις γυναίκες. Και οι άντρες το ίδιο κοιτούν. Το συμφέρον τους και τον εαυτό τους. Και είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις όταν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου, το γαμήσι σου, την παρτυ σου, και δεν θες να έχεις και συνέπειες για τις πραξεις σου. ...
Το δύσκολο σε αυτήν την ζωή δεν είναι να εισαι παρτάκιας. Ειναι να εκτιμάς τον αλλο ως προσωπικότητα.
Εδώ εγώ βλέπω ότι δεν εκτιμάτε τις ελληνίδες ως προσωπικότητες. Και το βλέπω και απο παιδιά που δεν εχουν προλάβει και ζήσουν και τόσα μέχρι τα 20 τους έτη. Οπότε γιατί αυτές να σταθούν στην προσωπικότητα σας;;;;; και όχι στο αυτοκινητό σας;;;
Πιστεύω ότι είστε απόλυτα ίδιας νοοτροπίας έλληνες σαν και αυτές.
Πιστεύω ότι ιστορικά τρώτε ο ενας τον αλλον σαν λαός.
Πιστεύω ότι εκεί σε αυτήν την φαγωμάρα σας την εσωτερική οφείλονται πολλά προβλήματα απο αυτά που έχετε πολιτικά, κοινωνικά, διαπροσωπικά.
Και άν δεν μάθετε να μην μπάινετε σε κουτιά και ταμπελες ...δεν θα αλλάξει τίποτα στον τόπο.

ε οχι ρε μοντερειτορ που δεν μιλάνε για αλλο εδώ μέσα εκτός απο πήδουλο... στραβοί δεν είμαστε λέμε.
Αλλά και για τον πήδουλο που μιλάμε, πάλι φιλοσοφώντας μετά μαλακίας μιλάμε..Ερωτήσεις δεκαπεντάχρονων:
Γιατί οι μουνάρες γκόμενες ειναι δύσκολες και δεν μας κάθονται τζάμπα όπως οι ιερόδουλες που τους τα χώνουμε;
Γιατί σε μερικούς που έχουν χρήμα και δόξα κάθονται;
Γιατί εμεις δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα;
Στα διαλλείματα την λεμε ο ενας στον αλλο να ξεχαρμανιάσουμε ....
Και συνεχίζουμε με τα ιδια στοιχεία αυτισμού...
Γιατί οι μουνάρες γκόμενες δεν ειναι η οσία Βοργία η Δαμασκινή, ώστε να είναι καθαρίστριες, έτοιμες πάντα για ότι είδους σεξ θέλουμε, χωρίς να ζητάνε τίποτα. χχωρίς να έχουν μιλιά και με μια εξαιρετική προσωπικότητ ακαι εξυπνάδα παράλληλα, τυφλωμένες απο τον έρωτα για εμάς, ενω εμείς να πηδάμε όποια και όποτε θέλουμε γιατί είμαστε άντρες;
Ετσι... χεχεχεχε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ναι σε εσας αναφερομαι φυσικα
μην κοιτατε αλλου, για εσας προκειται

πες τα στρ8

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εγώ κοιτάω προς Ρωσσίδες μεριά, βάλσαμο για το μάτι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε λεο πάλι με τις μπαζόλες του σάιτ ασχολείσαι....
Είπαμε ρε δε σας γαμάμε.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
persona, να το ξαναπώ, ότι η bite είναι φίλη, δεν έχει θίξει ποτέ κανέναν και για αυτό πρέπει να συμπεριφερόμαστε αναλόγως. Επίσης δεν είναι μπαζόλα

θα παθεις αγκυλωση

Δεν ξέρω να παθαίνει κανείς κάτι, παρατηρώντας ένα ωραίο ηλιοβασίλεμα ή το κύμα να σκάει χαλάρα στην ακτή :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
τι ρομαντικο...

αμα το κοιταει πολυ ωρα στην ιδια θεση θα πιαστει ομως χαχαχα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Απά πέρυσι έχεις να πάς για μπάνιο; :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
θα παθεις αγκυλωση

περσονα δικηγορος του λεο εισαι? κ μαλιστα σε μενα? ας γελασουμε...

ο λεό έκανε παράθεση από μια σαββούρα.
συνεπώς δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν.
1.
Αυτοκατατάσσεσαι στις μπαζόλες του σάιτ το οποίο δε μου κάνει καμμιά εντύπωση, ή
2.
Είσαι κλώνος της σαββούρας.

Ιδερ γουέι επαναλαμβάνω: τσουτσού ΓΙΟΚ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και εγώ να σου πω - τουλάχιστον ως παλιότερος - ότι η bite δεν είναι σαβούρα :sunglasses: και δεν είναι η εριναλ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Και εγώ να σου πω - τουλάχιστον ως παλιότερος - ότι η bite δεν είναι σαβούρα :sunglasses: και δεν είναι η εριναλ
εγώ μπορώ να κάνω μόνον υποθέσεις.
εάν έχεις αποδείξεις περί του αντιθέτου οφείλω να σε πιστέψω με επιφύλαξη......

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ε ναι περσονα να σου πω
αυτα που λες, ετσι επειδη καθε οποτε σου καπνισει αποφασιζεις να τα χωσεις σε καποιον
ποσως μ ενδιαφερουν (εκτος που ορισμενες φορες γελαω) κ ποσως τα λαμβανω υποψην οταν με αφορουν, για να μην κουραζεσαι στο λεω να βρισκεις λογια που νομιζεις οτι θα με θιξουν κ θα συγκινηθω

το γιατι σχολιαζω αμα μου καπνισει τα ποστς ειναι δικο μου θεμα, ποσω μαλλον τα ποστς του λεο που τελικα δεν σ εχει ορισει δικηγορο του..
Απά πέρυσι έχεις να πάς για μπάνιο; :cheesy:

ναι τι μου το λες? για να στεναχωρηθω ?? :(
ο ιουλης ειναι κοντα ομως.. κ με περιμενει.. χα χα

υγ: ποια ειναι η σαββουρα της οποια μπορει να ειμαι κ κλωνος?  :P

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
89
Πόντοι
4.545
Ερωτηση: Γιατι οι περισσοτερες ομορφες Ελληνιδες τα φτιαχνουν με κωλοπαιδα και μαλακες οταν ειναι πιτσιρικες και οταν σταφυδιασουν και πατησουν τα 30 τοτε ξαφνικα ψαχνουν να βρουν τον σωστο αντρα? Καλα μιλαμε σε ολες αυτες ριχνω τρελο ακυρο. Γαμιουνται με τον καθε καραγκιοζη και μετα σου τη πεφτουνε για νυφες οταν το μουνι τους εχει γινει σφεντονα.
Για μενα γυναικα πανω απο 26 δεν υπαρχει. Τρωνε ακυρο.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
δε μου έκανε δικηγόρο κανένας, μην λέμε...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ερωτηση: Γιατι οι περισσοτερες ομορφες Ελληνιδες τα φτιαχνουν με κωλοπαιδα και μαλακες οταν ειναι πιτσιρικες και οταν σταφυδιασουν και πατησουν τα 30 τοτε ξαφνικα ψαχνουν να βρουν τον σωστο αντρα? Καλα μιλαμε σε ολες αυτες ριχνω τρελο ακυρο. Γαμιουνται με τον καθε καραγκιοζη και μετα σου τη πεφτουνε για νυφες οταν το μουνι τους εχει γινει σφεντονα.
.
αυτη ειναι κ η δικη μου αποψη κ αυτο θα τηρησω ολη μου την ζωη..

ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ,οσες νομιζουν οτι γαμηθηκαν με τον καθε παπαρα,γλεντησαν μεχρι αηδιας,χορτασαν σεξ με καθε αντρα που περπαταει κ θα μας πουλησουν 'αγαπες' κ 'εισαι ο ιδανικος,ο καλυτεροτερος' στα 35 τους..

στα 35 πανε 'στα καλα παιδια' δηλαδη 'στους καλους μαλακες' ..

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
89
Πόντοι
4.545
αυτη ειναι κ η δικη μου αποψη κ αυτο θα τηρησω ολη μου την ζωη..

ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ,οσες νομιζουν οτι γαμηθηκαν με τον καθε παπαρα,γλεντησαν μεχρι αηδιας,χορτασαν σεξ με καθε αντρα που περπαταει κ θα μας πουλησουν 'αγαπες' κ 'εισαι ο ιδανικος,ο καλυτεροτερος' στα 35 τους..

στα 35 πανε 'στα καλα παιδια' δηλαδη 'στους καλους μαλακες' ..

Στην Ελλαδα ειναιο πολυ επικινδυνο να παντρευτεις μεγαλη, εκτος αν τα ειχες μαζι της για πολλα χρονια.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Στην Ελλαδα ειναιο πολυ επικινδυνο να παντρευτεις μεγαλη, εκτος αν τα ειχες μαζι της για πολλα χρονια.

ολα επικινδυνα ειναι..
παιρνεις 18ρα,στα 23 της εχει ψωνιστει κ θελει ξενα πεη..

παιρνεις χορτασμενη,βαριεται μετα απο 2-3 ετη,θελει 'αλλαγες'

ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ να πανε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom