Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Η τολμη ειναι μια απο τις βασικες προδιαγραφες που πρεπει να εχει ενας προσεγγιστης για μια επιτυχημενη προσεγγιση.
Σωστοs!!!!!!!!! Εξαλλου μην ξεχναs , οτι μονο οι αντρεs μπορουν να το κανουν αυτο
την ιδια ωρα που εκεινεs μπορει να το κοροιδευουν, αλλα ουτε κατα διανοια δεν θα μπορουσαν να το κανουν,  ακομα και σαν αστειο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σωστοs!!!!!!!!! Εξαλλου μην ξεχναs , οτι μονο οι αντρεs μπορουν να το κανουν αυτο
την ιδια ωρα που εκεινεs μπορει να το κοροιδευουν, αλλα ουτε κατα διανοια δεν θα μπορουσαν να το κανουν,  ακομα και σαν αστειο...

Και ομως , ξερω γυναικες που το κανουν. Και αυτοματα βαζουν τον αντρα σε παθητικη θεση

Ο αντρας δεν ειναι γκομενα να διεκδηκηθει .... αυτο το προτυπο που παει να περαστει ειναι προτυπο μετροσεξουαλισμου απο το οποιο εχει γεννηθει και ο μπαισεξουαλισμος...

Ο αντρας ειναι αυτος που θα κανει παιχνιδι , και χρειαζεται να φαει και πολλαπλες ηττες για να μαθει να μην ειναι φλουφλης και ευαισθητος σε υπερβολικο βαθμο.

Εγω διαφωνω με γκομενες που την πεφτουν πρωτες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και ομως , ξερω γυναικες που το κανουν. Και αυτοματα βαζουν τον αντρα σε παθητικη θεση

Ο αντρας δεν ειναι γκομενα να διεκδηκηθει .... αυτο το προτυπο που παει να περαστει ειναι προτυπο μετροσεξουαλισμου απο το οποιο εχει γεννηθει και ο μπαισεξουαλισμος...

Ο αντρας ειναι αυτος που θα κανει παιχνιδι , και χρειαζεται να φαει και πολλαπλες ηττες για να μαθει να μην ειναι φλουφλης και ευαισθητος σε υπερβολικο βαθμο.

γραφε πιο αργα να σημειωνω ρε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μια αλλη ειναι βασικες γνωσεις μσν

Το μσν ειναι βοηθητικο εργαλειο προσεγγισης... δεν ειναι σε καμια περιπτωση προδιαγραφη.

Οι βασικες γνωσεις ΜΣΝ ειναι προδιαγραφες για ατομα που κανουν το καμακι τους ηλεκτρονικα. Οπως εσυ και η ροχαλα φερειπειν  :2funny: :2funny:

Η δικια μας σχολη δεν υποστηριζει το ηλεκτρονικο καμακι διοτι ειναι μια ακομη μορφη παθητικης θεσης του αντρα

Το ΜΣΝ θα πρεπει να χρησιμοποιειται ΑΦΟΥ εχεις γνωρισει την αλλη απο κοντα και αφου εχεις στο μυαλο σου οτι το χρησιμοποιεις μεχρι να παρεις το κινητο της  Ειναι ακριβως οτι ειχα κανει και τον Μαιο με μια γκομενα που ειχα καμακωσει απεξω... και αρχικα ειχα ζητησει ΜΣΝ.

Οσο για αυτους που κανουν ηλεκτρονικο καμακι και θελουν να εγγραφουν στην σχολη μας , αρχικα θα περαστουν απο γενικες εξετασεις... για να δουμε κατα ποσο δεν θα χασουμε τον χρονο μας διδασκοντας τους... αλλιως τους στελνουμε πισω στο δωματακια τους με εναν καινουργιο υπολογιστη δωρο! Για να ψαχνονται καλυτερα και να τα λενε με την ροχαλα και να μην κολλαει το πι σι 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Πιθανον και να υπαρχουν.........Θα ειναι η εξαιρεση βεβαια στον κανονα και βεβαια λιγεs
Παντωs στην πλειοψηφια κοροιδευουν αυτο που δεν μπορουν να κανουν, ωστε να εκτιμησουν την προσπαθεια του αλλου, επειδη δεν θα βρεθουν στην ιδια θεση

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Το .....msn?????  δηλαδη C.U.   μωρη καργια??? :2funny: :2funny: :2funny:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Γιατί ωραία είναι ! Σαν τον άλλον τον πουτσαρά , αν θυμάμαι καλά , που διαμαρτυρόταν ότι η άλλη τον έχει τρελλάνει στη πίπα ...  :idiot: Κάθεσαι και σούρχονται όλα έτοιμα ... Ρε μπας και είσαστε workholics ? Να το κοιτάξετε ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατί ωραία είναι ! Σαν τον άλλον τον πουτσαρά , αν θυμάμαι καλά , που διαμαρτυρόταν ότι η άλλη τον έχει τρελλάνει στη πίπα ...  :idiot: Κάθεσαι και σούρχονται όλα έτοιμα ... Ρε μπας και είσαστε workholics ? Να το κοιτάξετε ...

Οπως θα ερθει σε σενα... θα ερθει και σε αλλους 100. Αν θες κατι καλο , πρεπει να δουλεψεις για να το αποκτησεις.

Οχι πολυ.... αλλα εξυπνα και σοβαρα.  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
[move]Μετα Φημης Μετα Δοξης ο Μεγας και Τρανος Πουταρχων Μπολτεμορτης[/move]

αυτην την μαλακια να μην εβαζες απο κατω και κατα τα αλλα εισαι καλο παιδι κι ας εισαι ολο πισω απ το φουστανι της εριναλ.... :) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097

αυτην την μαλακια να μην εβαζες απο κατω και κατα τα αλλα εισαι καλο παιδι κι ας εισαι ολο πισω απ το φουστανι της εριναλ.... :) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ εισαι μεσα στο φουστανι δηλαδη :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν σ αρεσει η υπογραφη μου τυπε? Απο τον αυγουστο την εχω....

λες να θελει αλλαγη???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν σ αρεσει η υπογραφη μου τυπε? Απο τον αυγουστο την εχω....

λες να θελει αλλαγη???
ναι βγαλε λιγη σαλτσα.....ασε τα βασικα...μετα τιμης...κλπ ξερεις

ή πες μου να σου στειλω κανα καλο γκομενακι να βαλεις φωτο... ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σχολη? εγγραφες??

ω ρε πουστη...χεσαν οι αρκανηδες και βγηκανε παιδια  :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

λες να θελει αλλαγη???
Aυτο το Φημηs και δοξηs εστε και σκηνωσον εν υμιν.....τι το θεs μωρ αδερφακι μου???

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097

Stories

Νέο!