Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε δεν ειμαι κακος τυπος χαβαλε κανουμε.... παντως η συγκεκριμενη (αν και δεν μπορω να την ξερω σε περαιτερω συμπεριφορα) μπραβο της...

βεβαια ο Φροιντ εχει πει πως τον χαρακτηρα καποιου η καποιας τον κρινεις απο λεπτομερειες που ειναι εκτος του / της συνειδητου του ελεγχου αρα αυτο εφοσον εγινε γρηγορα και αυθορμητα ισως να καταληγει στο συμπερασμα οτι ηταν αυτη ενας χαρακτηρας πιο χαρουμενος και οχι ψωνισμενος

αντεδρασε καλα , βεβαια μπορει και να της αρεσα.... και να αντεδρασε ετσι... αλλα σε καθε περιπτωση δεν την λες ελλεηνιδα.

Οσο για τον μπουρδελο αγωνα ε νταξει αμα την εβγαζα γκομενα αυτη μετα μπορει και να εκοβα για λιγο καιρο απο τις κακες συνηθειες αρκει να ηταν ανθρωπος ρε  :grin:
entaksei πειστηκα.
εσυ ποσταρεις. :P

κι εγω εχω τυχει σε ποσες φασεις οπου η ελληνιδα αντιδρα ωραια στο πεσιμο αλλα σιγα μηηηη κατσω να τις περιγραψω εδω,σαμπως θα καταλαβει και κανενας σας? :rolleyes:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σαν να εχουν να αρχισει να διορθωνονται σιγα σιγα οι ελλεηνιδες!

Σημερινο περιστατικο που ημουν εξω με το αυτοκινητο , γκομενακι ειναι απο πισω μου μεσα στο σμαρτακι του , την βλεπω εγω απο τον καθρεφτη μουνακι απιστευτο , φτιαγμενο καστανοξανθο και τα σχετικα

Χωρις δευτερη σκεψη και χωρις να χασω ουτε ενα δεκατο του δευτερολεπτου την κοιταζω απο τον καθρεφτη και λεω "Καλως το" , "Καλως το και ας αργησε" το μυριστηκε και αυτη επειδη με κοιταζε και μετα ξανακοιταω (ενω κοιτουσα και τον δρομο για να περασω απεναντι) και του κλεινω το ματακι... και καθως ειχε τα χερια στο τιμονι μου εκανε ενα ->  :thumbsup: και οχι ->  :birdman:  μετα ηρθε απο τα πλαγια και κοιτουσε μια εμενα και μια το δρομο .. περνα της κανω σε προστατευω εγω! Εσκασε ενα χαμογελο και εφυγε...

Χαρακτηριστικο της ολης φασης ηταν το γεγονος οτι η αμηχανια της φαινοταν... ηταν εκδηλη ακομη και απο αποσταση πραγμα φυσικα που με διασκεδασε και με γοητευεσε....και επισης πραγμα που δειχνει πως ακομη και οι μουναρες δεν ειναι τελικα κατι το φοβερο.

Εγω παντως γουσταρα με την φαση..... αλλα τα κεφαλια μεσα τωρα... στον μπουρδελο αγωνα  :2funny: :2funny: :2funny:

Καντε καμακι καμια φορα... καλες οι πουτανες , αλλα και αυτο καλο ειναι... να ειμαστε μεσα σε ολα. Τολμηστε το και δεν θα χασετε  :grin:

τυπε επρεπε να ρωτησεις "μπουρδελο πας και συ?"

σα το σκετσακι με το κλασιμο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
entaksei πειστηκα.
εσυ ποσταρεις. :P

κι εγω εχω τυχει σε ποσες φασεις οπου η ελληνιδα αντιδρα ωραια στο πεσιμο αλλα σιγα μηηηη κατσω να τις περιγραψω εδω,σαμπως θα καταλαβει και κανενας σας? :rolleyes:

Γιατι εγω δεν εχω τυχει???  :grin:

Μιλαω οποτε βρισκω την ευκαιρια , μπας πετυχουμε τιποτα καλο και απεξω.... Εχω κατσει και σε καλα ρε , απλα μετα δεν το κυνηγησα η δεν εκατσε και για  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Οποτε μετα κλασσικα μπαινουμε εδω και φευγουμε σκαστοι για τα γνωστα μερη... ΑΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πφ κοιτα πως σου μιλαω εγω και πως μιλας εσυ...δε γαμησες

Σε πληγωσα????

τυπε μου κανεις προπαγανδα στο καμακι μου..... εκτος απο πουτανολογος ειμαι και ευκαιριακος καμακολογος. Μου χαλας την εικονα σταματα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σαν να εχουν να αρχισει να διορθωνονται σιγα σιγα οι ελλεηνιδες!

Σημερινο περιστατικο που ημουν εξω με το αυτοκινητο , γκομενακι ειναι απο πισω μου μεσα στο σμαρτακι του , την βλεπω εγω απο τον καθρεφτη μουνακι απιστευτο , φτιαγμενο καστανοξανθο και τα σχετικα

Χωρις δευτερη σκεψη και χωρις να χασω ουτε ενα δεκατο του δευτερολεπτου την κοιταζω απο τον καθρεφτη και λεω "Καλως το" , "Καλως το και ας αργησε" το μυριστηκε και αυτη επειδη με κοιταζε και μετα ξανακοιταω (ενω κοιτουσα και τον δρομο για να περασω απεναντι) και του κλεινω το ματακι... και καθως ειχε τα χερια στο τιμονι μου εκανε ενα ->  :thumbsup: και οχι ->  :birdman:  μετα ηρθε απο τα πλαγια και κοιτουσε μια εμενα και μια το δρομο .. περνα της κανω σε προστατευω εγω! Εσκασε ενα χαμογελο και εφυγε...

Χαρακτηριστικο της ολης φασης ηταν το γεγονος οτι η αμηχανια της φαινοταν... ηταν εκδηλη ακομη και απο αποσταση πραγμα φυσικα που με διασκεδασε και με γοητευεσε....και επισης πραγμα που δειχνει πως ακομη και οι μουναρες δεν ειναι τελικα κατι το φοβερο.

Εγω παντως γουσταρα με την φαση..... αλλα τα κεφαλια μεσα τωρα... στον μπουρδελο αγωνα  :2funny: :2funny: :2funny:

Καντε καμακι καμια φορα... καλες οι πουτανες , αλλα και αυτο καλο ειναι... να ειμαστε μεσα σε ολα. Τολμηστε το και δεν θα χασετε  :grin:

Καλα ολα αυτα ρε φιλε,  αλλα πηρεs το τηλεφωνο τηs????????????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σε πληγωσα????

τυπε μου κανεις προπαγανδα στο καμακι μου..... εκτος απο πουτανολογος ειμαι και ευκαιριακος καμακολογος. Μου χαλας την εικονα σταματα.

κανεις δε με ακουει εμενα τι αγχωνεσαι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα ολα αυτα ρε φιλε,  αλλα πηρεs το τηλεφωνο τηs????????????

Πως ρε τυπε? Μεσα στην κινηση? Δυσκολα πραγματα ... εκει απλα πετας το κινητο σου.... και ΑΝ

Ξερω τυπους που εχουν ευκαιρες καρτουλες αλλα αυτοι ειναι αλλη φαση , ειναι επαγγελματιες καμακολογοι... δεν πατανε ποτε σε μπουρδελα διοτι θεωρουν πως παντα βρισκουν γκομενα... αλλα εγω πχ που το παιζω διπλο ταμπλο ε δεν ειμαι τελεια προετοιμασμενος στο πρωτο ωστε να χω και καρτες μαζι μου

Θεωρω πως αν μιλησουμε για την επιστημη της καμακολογιας... τοτε θα πρεπει να εχει προηγηθει εστω και μια κουβεντα το ελαχιστο 5 λεπτων για να της δωσεις το κινητο σου.

Βεβαια το χω δωσει και χυμα σε μια καφετερια πριν κατι χρονια και τελικα το γκομενακι εστειλε μηνυμα το βραδυ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πως ρε τυπε? Μεσα στην κινηση? Δυσκολα πραγματα ... εκει απλα πετας το κινητο σου.... και ΑΝ

Θεωρω πως αν μιλησουμε για την επιστημη της καμακολογιας... τοτε θα πρεπει να εχει προηγηθει εστω και μια κουβεντα το ελαχιστο 5 λεπτων για να της δωσεις το κινητο σου.

Βεβαια το χω δωσει και χυμα σε μια καφετερια πριν κατι χρονια και τελικα το γκομενακι εστειλε μηνυμα το βραδυ.
Δωστο εκει....Πεs μια καλη δικαιολογια....Ακομα και να το πεταξει η κινηση εγινε
Και αφου χαμογελασε ....δεν νομιζω να το πεταγε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δωστο εκει....Πεs μια καλη δικαιολογια....Ακομα και να το πεταξει η κινηση εγινε
Και αφου χαμογελασε ....δεν νομιζω να το πεταγε

Σωστος.... αλλα θα με κανεις να μελαγχολησω τωρα γιατι η γκομενα ελεγε αρκετα  :grin:

Αστα ηταν μπιμπελο σου λεω.....  :tits: :tits: :tits:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Ξερω τυπους που εχουν ευκαιρες καρτουλες αλλα αυτοι ειναι αλλη φαση , ειναι επαγγελματιες καμακολογοι... δεν πατανε ποτε σε μπουρδελα διοτι θεωρουν πως παντα βρισκουν γκομενα... αλλα εγω πχ που το παιζω διπλο ταμπλο ε δεν ειμαι τελεια προετοιμασμενος στο πρωτο ωστε να χω και καρτες μαζι μου

σαϊτες με το τηλ. γραμμενο, ετοιμες φτιαγμενες στο καθισμα του συνοδηγου τυπε. σκασε βλεπεις βοηθαω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σαϊτες με το τηλ. γραμμενο, ετοιμες φτιαγμενες στο καθισμα του συνοδηγου τυπε. σκασε βλεπεις βοηθαω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και αν η σαιτα τυπε πεσει στο πισω αυτοκινητο που παιζει κανα πουρο η κανας μουστακαλης πουστης????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και αν η σαιτα τυπε πεσει στο πισω αυτοκινητο που παιζει κανα πουρο η κανας μουστακαλης πουστης????

να φιαχνεις σωστες σαϊτες να πηγαινουν διαβητης. αναπηρος εισαι?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σωστος.... αλλα θα με κανεις να μελαγχολησω τωρα γιατι η γκομενα ελεγε αρκετα  :grin:

Αστα ηταν μπιμπελο σου λεω.....  :tits: :tits: :tits:
Οχι τιποτα αλλο....Αλλα μετα βρισκουν την ευκαιρια και λεν娨
¨Οι ανδρεs δεν υπαρχουν πια, τουs πατησε το τραινο κτλ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι τιποτα αλλο....Αλλα μετα βρισκουν την ευκαιρια και λεν娨
¨Οι ανδρεs δεν υπαρχουν πια, τουs πατησε το τραινο κτλ

Αφου της εκανα ρε , πως δεν υπαρχουμε? Νταξει το κινητο σου ειπα πρεπει να εισαι τρομερος μαγκας για να βγαλεις γνωριμια απο εκει....

εγω πχ πιστευω παιρνω 7 με 8 στα 10. Αλλα καποιος ο οποιος θα παιρνε και κινητο ε νταξει.... 10 στα 10

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

πιστευω πως η σαιτα μεσα θα πρεπει να εχει και αυτο το λινκ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(και αμα μου κατσει ποτε σφυρα μου.... θα με φτυσει και θα με πεταξει)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αφου της εκανα ρε , πως δεν υπαρχουμε? Νταξει το κινητο σου ειπα πρεπει να εισαι τρομερος μαγκας για να βγαλεις γνωριμια απο εκει....

εγω πχ πιστευω παιρνω 7 με 8 στα 10. Αλλα καποιος ο οποιος θα παιρνε και κινητο ε νταξει.... 10 στα 10
Θελει τολμη.........Ετσι κι αλλοιωs τι ειχεs , τι εχασεs!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θελει τολμη.........Ετσι κι αλλοιωs τι ειχεs , τι εχασεs!!!!!!!

Η τολμη ειναι μια απο τις βασικες προδιαγραφες που πρεπει να εχει ενας προσεγγιστης για μια επιτυχημενη προσεγγιση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom