skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
μα δεν θελω να τα φτιαξω με αυτον. εσενα αγαπαω, αυτον τον μισω οπως ολους τους αναρχοκομμουνιστες
Δεν εγκρίνεσαι... δε γουστάρουμε δεκσούς καταυλακιώτες...
μα δεν θελω να τα φτιαξω με αυτον. εσενα αγαπαω, αυτον τον μισω οπως ολους τους αναρχοκομμουνιστες
Δεν εγκρίνεσαι... δε γουστάρουμε δεκσούς καταυλακιώτες...
Ο σκασκα ειναι παιδι μου - τον αγαπω και τον βαζω πανω απο ολα.
Υ.Γ φευγω αν γινουν επεισοδια δειτε αυτην με τα βυζια εγω θα ειμαι
χαχαχααχχ
Ο σκασκα ειναι παιδι μου - τον αγαπω και τον βαζω πανω απο ολα.
Υ.Γ φευγω αν γινουν επεισοδια δειτε αυτην με τα βυζια εγω θα ειμαι
χαχαχααχχ
Ελληνιδα μπριζολα , στην κουζινα σου
τις παντοφλες και την εφημεριδα μου ΤΩΡΑ.
Και αυτο ειναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ & ΑΠΕΙΛΗ
Παρτο οπως θες , παρτο προσωπικα
κενταει ο τυπος λεμε
αθλετικο μπιλμπαο - ατλετικο μαδριτης τι να το παιξω?
αθλετικο μπιλμπαο - ατλετικο μαδριτης τι να το παιξω?
Οτι θα επαιζες και στον αγωνα Εριναλ
ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΥΡΟ Χ
την εριναλ την αγαπαω. εχει μεγαλες βυζαρες.
Τυπε αν εννοεις αυτο που εχει στο αβαταρ , εχει πει πως το χει κλεψει απο αλλου
Αλλα και παλι δεν σε εχω για βλακα ωστε να το πιστευες.
στειλτης κατα της 10 μ.μ και θα απαντησειμη μου το χαλας σε παρακαλω, εγω ετοιμαζα βαλιτσες για μακεδονια. εκει μου ειπαν οτι κυκλοφορει. αλλα της εχω στειλει 10 π.μ. και δε απανταει, λες να ειναι μουφα η τυπισα?
μη μου το χαλας σε παρακαλω, εγω ετοιμαζα βαλιτσες για μακεδονια. εκει μου ειπαν οτι κυκλοφορει. αλλα της εχω στειλει 10 π.μ. και δε απανταει, λες να ειναι μουφα η τυπισα?
στειλτης κατα της 10 μ.μ και θα απαντησει
Δηλαδη εχεις μια Ελλεηνιδα και τις βαζουν ιντερνετ σπιτι ???? Τελειωσε μπαινει στο ιντερνετ και γινεται
Ιντερνεελλεηνιδα
ειμαι παραδοασιακος αντρας ....παω καφενε και πινω ελληνικο και αμστελ....ακους εκει φρεντουτσινο και καπουτσινο....για την μοστρα μιλαμε ρε πανω στην φατσουλα μου ρε μλκ ακομα στους καφενεδες εχεται μεινη πανω στα βουνα
ειμαι παραδοασιακος αντρας ....παω καφενε και πινω ελληνικο και αμστελ....ακους εκει φρεντουτσινο και καπουτσινο....
αυτο τι το θελες..Σαν να εχουν να αρχισει να διορθωνονται σιγα σιγα οι ελλεηνιδες!
Σημερινο περιστατικο που ημουν εξω με το αυτοκινητο , γκομενακι ειναι απο πισω μου μεσα στο σμαρτακι του , την βλεπω εγω απο τον καθρεφτη μουνακι απιστευτο , φτιαγμενο καστανοξανθο και τα σχετικα
Χωρις δευτερη σκεψη και χωρις να χασω ουτε ενα δεκατο του δευτερολεπτου την κοιταζω απο τον καθρεφτη και λεω "Καλως το" , "Καλως το και ας αργησε" το μυριστηκε και αυτη επειδη με κοιταζε και μετα ξανακοιταω (ενω κοιτουσα και τον δρομο για να περασω απεναντι) και του κλεινω το ματακι... και καθως ειχε τα χερια στο τιμονι μου εκανε ενα -> και οχι -> μετα ηρθε απο τα πλαγια και κοιτουσε μια εμενα και μια το δρομο .. περνα της κανω σε προστατευω εγω! Εσκασε ενα χαμογελο και εφυγε...
Χαρακτηριστικο της ολης φασης ηταν το γεγονος οτι η αμηχανια της φαινοταν... ηταν εκδηλη ακομη και απο αποσταση πραγμα φυσικα που με διασκεδασε και με γοητευεσε....και επισης πραγμα που δειχνει πως ακομη και οι μουναρες δεν ειναι τελικα κατι το φοβερο.
Εγω παντως γουσταρα με την φαση..... αλλα τα κεφαλια μεσα τωρα... στον μπουρδελο αγωνα
Καντε καμακι καμια φορα... καλες οι πουτανες , αλλα και αυτο καλο ειναι... να ειμαστε μεσα σε ολα. Τολμηστε το και δεν θα χασετε
αυτο τι το θελες..
ξεκινησα κι εγω να διαβαζω και λεω δεν μπορει,δεν ποστ του μπολντ!!
αλλα τελικα μια σειρα με επεισε!