Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μα δεν θελω να τα φτιαξω με αυτον. εσενα αγαπαω, αυτον τον μισω οπως ολους τους αναρχοκομμουνιστες

Ο σκασκα ειναι παιδι μου - τον αγαπω και τον βαζω πανω απο ολα.

Υ.Γ φευγω αν γινουν επεισοδια δειτε αυτην με τα βυζια εγω θα ειμαι
χαχαχααχχ

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Δεν εγκρίνεσαι... δε γουστάρουμε δεκσούς καταυλακιώτες...

ρε πουστη μου σε τι χωρα ζουμε? και στο γαμησι πρεπει να βαλεις μεσον. υστερα περιμενουμε να παει μπροστα αυτος ο τοπος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο σκασκα ειναι παιδι μου - τον αγαπω και τον βαζω πανω απο ολα.

Υ.Γ φευγω αν γινουν επεισοδια δειτε αυτην με τα βυζια εγω θα ειμαι
χαχαχααχχ

Ελληνιδα μπριζολα , στην κουζινα σου

τις παντοφλες και την εφημεριδα μου ΤΩΡΑ.

Και αυτο ειναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ & ΑΠΕΙΛΗ

Παρτο οπως θες , παρτο προσωπικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κενταει ο τυπος λεμε

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Ελληνιδα μπριζολα , στην κουζινα σου

τις παντοφλες και την εφημεριδα μου ΤΩΡΑ.

Και αυτο ειναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ & ΑΠΕΙΛΗ

Παρτο οπως θες , παρτο προσωπικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κενταει ο τυπος λεμε

αθλετικο μπιλμπαο - ατλετικο μαδριτης τι να το παιξω?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
την εριναλ την αγαπαω. εχει μεγαλες βυζαρες.

Τυπε αν εννοεις αυτο που εχει στο αβαταρ , εχει πει πως το χει κλεψει απο αλλου  :grin:

Αλλα και παλι δεν σε εχω για βλακα ωστε να το πιστευες.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Τυπε αν εννοεις αυτο που εχει στο αβαταρ , εχει πει πως το χει κλεψει απο αλλου  :grin:

Αλλα και παλι δεν σε εχω για βλακα ωστε να το πιστευες.

μη μου το χαλας σε παρακαλω, εγω ετοιμαζα βαλιτσες για μακεδονια. εκει μου ειπαν οτι κυκλοφορει. αλλα της εχω στειλει 10 π.μ. και δε απανταει, λες να ειναι μουφα η τυπισα?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
μη μου το χαλας σε παρακαλω, εγω ετοιμαζα βαλιτσες για μακεδονια. εκει μου ειπαν οτι κυκλοφορει. αλλα της εχω στειλει 10 π.μ. και δε απανταει, λες να ειναι μουφα η τυπισα?
στειλτης κατα της 10 μ.μ και θα απαντησει :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Κλασσικη Ιντερνεελλεηνιδα τυπε , εχει βγει νεα κατηγορια , βασικα στην ηδη υπαρχουσα εχουμε νεες ενισχυσεις  :rockon:

Δηλαδη εχεις μια Ελλεηνιδα και τις βαζουν ιντερνετ σπιτι ???? Τελειωσε μπαινει στο ιντερνετ και γινεται

Ιντερνεελλεηνιδα  :rockon: :rockon: :rockon:

Που σημαινει πως το 80% απο αυτα που σου λεει η κανει ειναι καθαρες απατες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για την μοστρα μιλαμε ρε πανω στην φατσουλα μου :dancing:ρε μλκ ακομα στους καφενεδες εχεται μεινη πανω στα βουνα :birdman:
ειμαι παραδοασιακος αντρας ....παω καφενε και πινω ελληνικο και αμστελ....ακους εκει φρεντουτσινο και καπουτσινο.... :birdman:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ειμαι παραδοασιακος αντρας ....παω καφενε και πινω ελληνικο και αμστελ....ακους εκει φρεντουτσινο και καπουτσινο.... :birdman:

Πεστα πεστα.....Σε λιγο θα μαs πουν να ξυριζουμε και τα ποδια :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σαν να εχουν να αρχισει να διορθωνονται σιγα σιγα οι ελλεηνιδες!

Σημερινο περιστατικο που ημουν εξω με το αυτοκινητο , γκομενακι ειναι απο πισω μου μεσα στο σμαρτακι του , την βλεπω εγω απο τον καθρεφτη μουνακι απιστευτο , φτιαγμενο καστανοξανθο και τα σχετικα

Χωρις δευτερη σκεψη και χωρις να χασω ουτε ενα δεκατο του δευτερολεπτου την κοιταζω απο τον καθρεφτη και λεω "Καλως το" , "Καλως το και ας αργησε" το μυριστηκε και αυτη επειδη με κοιταζε και μετα ξανακοιταω (ενω κοιτουσα και τον δρομο για να περασω απεναντι) και του κλεινω το ματακι... και καθως ειχε τα χερια στο τιμονι μου εκανε ενα ->  :thumbsup: και οχι ->  :birdman:  μετα ηρθε απο τα πλαγια και κοιτουσε μια εμενα και μια το δρομο .. περνα της κανω σε προστατευω εγω! Εσκασε ενα χαμογελο και εφυγε...

Χαρακτηριστικο της ολης φασης ηταν το γεγονος οτι η αμηχανια της φαινοταν... ηταν εκδηλη ακομη και απο αποσταση πραγμα φυσικα που με διασκεδασε και με γοητευεσε....και επισης πραγμα που δειχνει πως ακομη και οι μουναρες δεν ειναι τελικα κατι το φοβερο.

Εγω παντως γουσταρα με την φαση..... αλλα τα κεφαλια μεσα τωρα... στον μπουρδελο αγωνα  :2funny: :2funny: :2funny:

Καντε καμακι καμια φορα... καλες οι πουτανες , αλλα και αυτο καλο ειναι... να ειμαστε μεσα σε ολα. Τολμηστε το και δεν θα χασετε  :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Σαν να εχουν να αρχισει να διορθωνονται σιγα σιγα οι ελλεηνιδες!

Σημερινο περιστατικο που ημουν εξω με το αυτοκινητο , γκομενακι ειναι απο πισω μου μεσα στο σμαρτακι του , την βλεπω εγω απο τον καθρεφτη μουνακι απιστευτο , φτιαγμενο καστανοξανθο και τα σχετικα

Χωρις δευτερη σκεψη και χωρις να χασω ουτε ενα δεκατο του δευτερολεπτου την κοιταζω απο τον καθρεφτη και λεω "Καλως το" , "Καλως το και ας αργησε" το μυριστηκε και αυτη επειδη με κοιταζε και μετα ξανακοιταω (ενω κοιτουσα και τον δρομο για να περασω απεναντι) και του κλεινω το ματακι... και καθως ειχε τα χερια στο τιμονι μου εκανε ενα ->  :thumbsup: και οχι ->  :birdman:  μετα ηρθε απο τα πλαγια και κοιτουσε μια εμενα και μια το δρομο .. περνα της κανω σε προστατευω εγω! Εσκασε ενα χαμογελο και εφυγε...

Χαρακτηριστικο της ολης φασης ηταν το γεγονος οτι η αμηχανια της φαινοταν... ηταν εκδηλη ακομη και απο αποσταση πραγμα φυσικα που με διασκεδασε και με γοητευεσε....και επισης πραγμα που δειχνει πως ακομη και οι μουναρες δεν ειναι τελικα κατι το φοβερο.

Εγω παντως γουσταρα με την φαση..... αλλα τα κεφαλια μεσα τωρα... στον μπουρδελο αγωνα  :2funny: :2funny: :2funny:

Καντε καμακι καμια φορα... καλες οι πουτανες , αλλα και αυτο καλο ειναι... να ειμαστε μεσα σε ολα. Τολμηστε το και δεν θα χασετε  :grin:
αυτο τι το θελες..
ξεκινησα κι εγω να διαβαζω και λεω δεν μπορει,δεν ποστ του μπολντ!!
αλλα τελικα μια σειρα με επεισε! :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτο τι το θελες..
ξεκινησα κι εγω να διαβαζω και λεω δεν μπορει,δεν ποστ του μπολντ!!
αλλα τελικα μια σειρα με επεισε! :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε δεν ειμαι κακος τυπος χαβαλε κανουμε.... παντως η συγκεκριμενη (αν και δεν μπορω να την ξερω σε περαιτερω συμπεριφορα) μπραβο της...

βεβαια ο Φροιντ εχει πει πως τον χαρακτηρα καποιου η καποιας τον κρινεις απο λεπτομερειες που ειναι εκτος του / της συνειδητου ελεγχου αρα αυτο εφοσον εγινε γρηγορα και αυθορμητα ισως να καταληγει στο συμπερασμα οτι ηταν αυτη ενας χαρακτηρας πιο χαρουμενος και οχι ψωνισμενος

αντεδρασε καλα , βεβαια μπορει και να της αρεσα.... και να αντεδρασε ετσι... αλλα σε καθε περιπτωση δεν την λες ελλεηνιδα.

Οσο για τον μπουρδελο αγωνα ε νταξει αμα την εβγαζα γκομενα αυτη μετα μπορει και να εκοβα για λιγο καιρο απο τις κακες συνηθειες αρκει να ηταν ανθρωπος ρε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom