mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ουτε σε εμενα συμβαινουν καθημερινα... Ειχε να μου συμβει κανα 2μηνο
Παλι με αμαξι ηταν ή σε καποιο εξωτικο θερετρο?
Ουτε σε εμενα συμβαινουν καθημερινα... Ειχε να μου συμβει κανα 2μηνο
Παλι με αμαξι ηταν ή σε καποιο εξωτικο θερετρο?
Γεια σου ερωτα...
να σε προσεχουμε δλδ....Οριστε με τα βουντου σου παει τ αμαξακι του ανθρωπουΕγω παντως μια φορα που ειχα αι-κοντακτ με εναν τυπο σε αμαξι επεσε στον μπροστινο του και παρολιγο να τρακαρω και εγω
παντως ειναι λιγο αρλεκιν η ιστορια....και μετα λετε για μας
κοιτα εδω τι εχεις γραψει...
"Χωρις δευτερη σκεψη και χωρις να χασω ουτε ενα δεκατο του δευτερολεπτου την κοιταζω απο τον καθρεφτη και λεω "Καλως το" , "Καλως το και ας αργησε" το μυριστηκε και αυτη επειδη με κοιταζε και μετα ξανακοιταω (ενω κοιτουσα και τον δρομο για να περασω απεναντι) και του κλεινω το ματακι... και καθως ειχε τα χερια στο τιμονι μου εκανε ενα -> και οχι -> μετα ηρθε απο τα πλαγια και κοιτουσε μια εμενα και μια το δρομο .. περνα της κανω σε προστατευω εγω! Εσκασε ενα χαμογελο και εφυγε..."
φιλε εισαι καθυστερημενος μαλλον!το ξαναδιαβαζω τωρα δηλαδη και εχω λυθει στα γελια!οτι να ναι χαχχαχα
την κοιταζα λεει και κοιταζα και το δρομο μη σκοτωθω
και μετα με κοιταζε αυτη και κοιταζε το δρομο παραλληλα
Εγω παντως μια φορα που ειχα αι-κοντακτ με εναν τυπο σε αμαξι επεσε στον μπροστινο του και παρολιγο να τρακαρω και εγω
παντως ειναι λιγο αρλεκιν η ιστορια....και μετα λετε για μας
...Τι έγινε?? Βγήκες κι εσύ να δηλώσεις ΠΟΥΤΣΟΓΛΥΦΤΡΑ?? 'Η είσαι από καλή οικογένεια?
να σε προσεχουμε δλδ....Οριστε με τα βουντου σου παει τ αμαξακι του ανθρωπου
τι μαρκα ηταν???
Νατα!!!!!!!!! Εμ και τουs κανειs την χαρη να τιs προσεξειs, εμ τρεχειs μετα και στον φαναρτζη.....Ελλεηνιδεs!!!!!!!!!!Εγω ειμαι με αγγλικα γαλλικα πιανο και μπαλετο
Μου λειψες τζουτζουκο
Δεν θυμαμαι ηταν πριν 2-3 χρονια περιπου αλλα ειχε πολυ γελιο....μη φανταστεις...λιγο τον προφυλακτηρα χτυπησε
εγω ευτυχως τη γλυτωσα πατησα εγκαιρως φρενο
Δεν θυμαμαι ηταν πριν 2-3 χρονια περιπου αλλα ειχε πολυ γελιο....μη φανταστεις...λιγο τον προφυλακτηρα χτυπησε
εγω ευτυχως τη γλυτωσα πατησα εγκαιρως φρενο
μαλλον θα τρομαξε ο ανθρωπος
Νατα!!!!!!!!! Εμ και τουs κανειs την χαρη να τιs προσεξειs, εμ τρεχειs μετα και στον φαναρτζη.....Ελλεηνιδεs!!!!!!!!!!
Aν μη τι αλλο.....επρεπε να τον αποζημιωσειs ηθικααισχοςςςςςς αλητειααααααα γραφεις λιβελους εναντιον μου....χαχαχα
τι να κανα? να του πλερωνα τον προφυλακτηρα? να τον κερναγα εναν καφε? να του κανα καμια πιπα?
Δεσποινις , μιας και τρακαρα... δεν μου δινετε το τηλεφωνο σας... τουλαχιστον να παθω και κατι καλο σημερα.. εκτος απο τις ατυχιες εδω περα
δεν το πε? ε εκει.. ειχε την ευκαιρια.
είπε ο νεος και κίνησε προς τη Λοσίων.Ε αν δεν εισαι και λιγο αστειος... δεν πετυχαινεις στο καμακι
χαχαχα
ελα μωρε!
δε λες που ειχες καλα φρενα και σταματησες εγκαιρα παρολο το φορτιο και την αδρανεια!
είπε ο νεος και κίνησε προς τη Λοσίων.
Επόμενο θρεντ "eye contact, μια πρωτόγνωρη εμπειρία"
στο τρακαρισμα δε παιζει ευγενεια. εγω ρημαξα στις χριστοπαναγιες μια που εριξε τη μηχανη μου παλια και μετα τη γαμησα.
είπε ο νεος και κίνησε προς τη Λοσίων.
Επόμενο θρεντ "eye contact, μια πρωτόγνωρη εμπειρία"