You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γυναικα ειναι φιλεΦιλαράκο είσαι πολύ καμένος. Δε μιλάνε έτσι. Κάνε λίγο υπομονή και θα γαμήσεις κάποτε
και νομιζει οτι ειναι αστεια
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Φιλαράκο είσαι πολύ καμένος. Δε μιλάνε έτσι. Κάνε λίγο υπομονή και θα γαμήσεις κάποτε
δεν μπορω ρε φιλε με πνιγει το αδικο Παοκ κι ας μην γαμησω ποτε ρε...αλλα δεν μπορω να μην τα πω
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
οχι πουτσα? Η ερι τα λεει καλυτερα μου φαινεται τς τς τς τς.
δε μας αξιζει.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Αλλα ρε γμτ, αμα αφεθουν λιγο στη καβλα τους, κανουν τα καλυτερα γαμησια.
πές τα γκάμπρι
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γυναίκα είναι ρε
Εχει αντρικο φιλοτιμο .
Μπερδευει.
Δεν ειναι καραμελλα ειναι η αποψη μου,παντος εγω αμα ημουν γκομενα ποτε δεν θα πηγαινα με εναν πορωμενο μαλακα σα και του λογου σου .ασε με ρε φιλε με την ιδια καραμελα..
Δεν γουσταρεις τις Ελληνιδες?Δεκτον,το να τις βριζεις ομως τοσο πολυ δεν οδηγει πουθενα,μονο εσυ φαινεσαι μαλακας και αυτες τα θυματα...
Απλα αγνοησε τες.
Εισαι και οπαδος αρα 2 φορες μαλακας,αντε ρε και καλα γαμησια με τις μανες των ολυμπιακων/παναθηναικων κτλπ.
δεν μπορω ρε φιλε με πνιγει το αδικο Παοκ κι ας μην γαμησω ποτε ρε...αλλα δεν μπορω να μην τα πω
Έτσι, ΠΑΟΚ. Πνίξε το πόνο στο πλεκτό. Καλά στη Σαλλλονίκη έτσι καριόλες είναι όπως στην Αθήνα;
Επισκέπτης
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Εχει αντρικο φιλοτιμο .
Μπερδευει.
γεια σου ερευνηταρα μονο εσυ με καταλαβαινεις εδω μεσα ...στα διαλα με τις καργιες
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
παιδιά σαν τις ωραίες ελληνίδες τίποτα στο κόσμο.Άσε και είδα τώρα μία σκέτη φωτιά.Μελαχροινή(η τρέλλα μου),ψηλή,με φοβερά πόδια,με τζήν σορτσάκι,μαλλί χυτό μακρύ ψιλοφυλλαριστό σπαστό,μαύρα μάτια,δυνατή φάτσα,έξυπνα χείλη,δόντια που δαγκώνουν,ματιά δυνατή,βυζί τρελλό τριαράκι σούπερ εκπληκτικό,αφήστε με στο πόνο μου...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Έτσι, ΠΑΟΚ. Πνίξε το πόνο στο πλεκτό. Καλά στη Σαλλλονίκη έτσι καριόλες είναι όπως στην Αθήνα;
ναι οι βλαχαρες, τα κομπλεξακια με τις αθηναιες ..
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
παιδιά [glow=red,2,300]σαν τις ωραίες ελληνίδες τίποτα στο κόσμο[/glow].Άσε και είδα τώρα μία σκέτη φωτιά.Μελαχροινή(η τρέλλα μου),ψηλή,με φοβερά πόδια,με τζήν σορτσάκι,μαλλί χυτό μακρύ ψιλοφυλλαριστό σπαστό,μαύρα μάτια,δυνατή φάτσα,έξυπνα χείλη,δόντια που δαγκώνουν,ματιά δυνατή,βυζί τρελλό τριαράκι σούπερ εκπληκτικό,αφήστε με στο πόνο μου...
και γω ειδα μια στο μσν και χω αρρωστησει
Επισκέπτης
Δεν ειναι καραμελλα ειναι η αποψη μου,παντος εγω αμα ημουν γκομενα ποτε δεν θα πηγαινα με εναν πορωμενο μαλακα σα και του λογου σου .
Δεν γουσταρεις τις Ελληνιδες?Δεκτον,το να τις βριζεις ομως τοσο πολυ δεν οδηγει πουθενα,μονο εσυ φαινεσαι μαλακας και αυτες τα θυματα...
Απλα αγνοησε τες.
Εισαι και οπαδος αρα 2 φορες μαλακας,αντε ρε και καλα γαμησια με τις μανες των ολυμπιακων/παναθηναικων κτλπ.
εισαι στραβος?
παιδιά σαν τις ωραίες ελληνίδες τίποτα στο κόσμο.Άσε και είδα τώρα μία σκέτη φωτιά.Μελαχροινή(η τρέλλα μου),ψηλή,με φοβερά πόδια,με τζήν σορτσάκι,μαλλί χυτό μακρύ ψιλοφυλλαριστό σπαστό,μαύρα μάτια,δυνατή φάτσα,έξυπνα χείλη,δόντια που δαγκώνουν,ματιά δυνατή,βυζί τρελλό τριαράκι σούπερ εκπληκτικό,αφήστε με στο πόνο μου...
Ρε, άμα πας κάθε μέρα στριπτιζάδικα. Τα μπερδεύεις. Ξένη ήταν
στην σαλόνικα είναι και εκει ελλεηνίδες αλλα πολύ ΠΙΟ ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Προσέχουν πολύ τηνεμφάνιση
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Ρε, άμα πας κάθε μέρα στριπτιζάδικα. Τα μπερδεύεις. Ξένη ήταν
πότε πήγα σε τζάδικο ρε?
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Δεν ειναι καραμελλα ειναι η αποψη μου,παντος εγω αμα ημουν γκομενα ποτε δεν θα πηγαινα με εναν πορωμενο μαλακα σα και του λογου σου .
Απλα αγνοησε τες.
γιατι ρε φιλε βριζεις; ασε με να πω τον πονο μου ρε ανθρωπε απο το ψωμι σου τρωω;; πω