Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
όλες οι καριολες οι ελλεηνιδες είναι για το φουρνο. όλες με τρένο στο αουσβιτς στο θάλαμο αερίων. σαπούνι να γυαλίζουμε τα αρχίδια μας........................... :fuck2:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Φιλαράκο είσαι πολύ καμένος. Δε μιλάνε έτσι. Κάνε λίγο υπομονή και θα γαμήσεις κάποτε

δεν μπορω ρε φιλε με πνιγει το αδικο Παοκ κι ας μην γαμησω ποτε ρε...αλλα δεν μπορω να μην τα πω

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αποκλείεται :rolleyes: :rolleyes: φαίνεται το κάψιμο  :cheesy:

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ασε με ρε φιλε με την ιδια καραμελα..
Δεν ειναι καραμελλα ειναι η αποψη μου,παντος εγω αμα ημουν γκομενα ποτε δεν θα πηγαινα με εναν πορωμενο μαλακα σα και του λογου σου  :) .
Δεν γουσταρεις τις Ελληνιδες?Δεκτον,το να τις βριζεις ομως τοσο πολυ δεν οδηγει πουθενα,μονο εσυ φαινεσαι μαλακας και αυτες τα θυματα...
Απλα αγνοησε τες.

Εισαι και οπαδος αρα 2 φορες μαλακας,αντε ρε και καλα γαμησια με τις μανες των ολυμπιακων/παναθηναικων κτλπ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
δεν μπορω ρε φιλε με πνιγει το αδικο Παοκ κι ας μην γαμησω ποτε ρε...αλλα δεν μπορω να μην τα πω

Έτσι, ΠΑΟΚ. Πνίξε το πόνο στο πλεκτό. Καλά στη Σαλλλονίκη έτσι καριόλες είναι όπως στην Αθήνα;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
παιδιά σαν τις ωραίες ελληνίδες τίποτα στο κόσμο.Άσε και είδα τώρα μία σκέτη φωτιά.Μελαχροινή(η τρέλλα μου),ψηλή,με φοβερά πόδια,με τζήν σορτσάκι,μαλλί χυτό μακρύ ψιλοφυλλαριστό σπαστό,μαύρα μάτια,δυνατή φάτσα,έξυπνα χείλη,δόντια που δαγκώνουν,ματιά δυνατή,βυζί τρελλό τριαράκι σούπερ εκπληκτικό,αφήστε με στο πόνο μου...

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
παιδιά [glow=red,2,300]σαν τις ωραίες ελληνίδες τίποτα στο κόσμο[/glow].Άσε και είδα τώρα μία σκέτη φωτιά.Μελαχροινή(η τρέλλα μου),ψηλή,με φοβερά πόδια,με τζήν σορτσάκι,μαλλί χυτό μακρύ ψιλοφυλλαριστό σπαστό,μαύρα μάτια,δυνατή φάτσα,έξυπνα χείλη,δόντια που δαγκώνουν,ματιά δυνατή,βυζί τρελλό τριαράκι σούπερ εκπληκτικό,αφήστε με στο πόνο μου...
:rockon:

και γω ειδα μια στο μσν και χω αρρωστησει :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν ειναι καραμελλα ειναι η αποψη μου,παντος εγω αμα ημουν γκομενα ποτε δεν θα πηγαινα με εναν πορωμενο μαλακα σα και του λογου σου  :) .
Δεν γουσταρεις τις Ελληνιδες?Δεκτον,το να τις βριζεις ομως τοσο πολυ δεν οδηγει πουθενα,μονο εσυ φαινεσαι μαλακας και αυτες τα θυματα...
Απλα αγνοησε τες.

Εισαι και οπαδος αρα 2 φορες μαλακας,αντε ρε και καλα γαμησια με τις μανες των ολυμπιακων/παναθηναικων κτλπ.

εισαι στραβος?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
παιδιά σαν τις ωραίες ελληνίδες τίποτα στο κόσμο.Άσε και είδα τώρα μία σκέτη φωτιά.Μελαχροινή(η τρέλλα μου),ψηλή,με φοβερά πόδια,με τζήν σορτσάκι,μαλλί χυτό μακρύ ψιλοφυλλαριστό σπαστό,μαύρα μάτια,δυνατή φάτσα,έξυπνα χείλη,δόντια που δαγκώνουν,ματιά δυνατή,βυζί τρελλό τριαράκι σούπερ εκπληκτικό,αφήστε με στο πόνο μου...

Ρε, άμα πας κάθε μέρα στριπτιζάδικα. Τα μπερδεύεις. Ξένη ήταν

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Έτσι, ΠΑΟΚ. Πνίξε το πόνο στο πλεκτό. Καλά στη Σαλλλονίκη έτσι καριόλες είναι όπως στην Αθήνα;

στην σαλόνικα είναι και εκει ελλεηνίδες αλλα πολύ ΠΙΟ ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Προσέχουν πολύ τηνεμφάνιση

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Απλα αγνοησε τες.

γιατι ρε φιλε βριζεις; ασε με να πω τον πονο μου ρε ανθρωπε απο το ψωμι σου τρωω;; πω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom