A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
στην σαλόνικα είναι και εκει ελλεηνίδες αλλα πολύ ΠΙΟ ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Προσέχουν πολύ τηνεμφάνιση
εκει ειναι διαφορετικα τα πραγματα σε ολα τα επιπεδα
στην σαλόνικα είναι και εκει ελλεηνίδες αλλα πολύ ΠΙΟ ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Προσέχουν πολύ τηνεμφάνιση
παιδιά σαν τις ωραίες ελληνίδες τίποτα στο κόσμο.Άσε και είδα τώρα μία σκέτη φωτιά.Μελαχροινή(η τρέλλα μου),ψηλή,με φοβερά πόδια,με τζήν σορτσάκι,μαλλί χυτό μακρύ ψιλοφυλλαριστό σπαστό,μαύρα μάτια,δυνατή φάτσα,έξυπνα χείλη,δόντια που δαγκώνουν,ματιά δυνατή,βυζί τρελλό τριαράκι σούπερ εκπληκτικό,αφήστε με στο πόνο μου...
ναι οι βλαχαρες, τα κομπλεξακια με τις αθηναιες ..
σαν τις αθηναιες τις καλες δεν εχει πουθενα.στην σαλόνικα είναι και εκει ελλεηνίδες αλλα πολύ ΠΙΟ ΜΟΥΝΑΡΕΣ. Προσέχουν πολύ τηνεμφάνιση
Καλυτερα να σε βριζουν εδω παρα εξω , αλλαξε νοοτροπια οσο ειναι νωρις φιλε μου γιατι σε βλεπω με καμια Ελληνιδα που θα τρως κερατο/παντοφλα και δεν θα μιλας κιολας.γιατι ρε φιλε βριζεις; ασε με να πω τον πονο μου ρε ανθρωπε απο το ψωμι σου τρωω;; πω
Καλυτερα να σε βριζουν εδω παρα εξω , αλλαξε νοοτροπια οσο ειναι νωρις φιλε μου γιατι σε βλεπω με καμια Ελληνιδα που θα τρως κερατο/παντοφλα και δεν θα μιλας κιολας.
πως λέμε σαν την Σερραϊκή μπουγάτσα , ένα πράμα ;;;σαν τις αθηναιες τις καλες δεν εχει πουθενα.
Καλυτερα να σε βριζουν εδω παρα εξω , αλλαξε νοοτροπια οσο ειναι νωρις φιλε μου γιατι σε βλεπω με καμια Ελληνιδα που θα τρως κερατο/παντοφλα και δεν θα μιλας κιολας.
Οχι αλλα αμα σε δω καμια μερα σιγουρα θα αλλαξω γνωμη για την εμφανιση/συμπεριφορα των Ελληνιδων...προς το χειροτερο.εισαι στραβος?
το τρολολολολ δεν το βλεπεις?γυναικα εισαι ρε;
Έτσι. Όλο γήπεδο και περιμένει ελληνίδα γκόμενα
χαχ ειναι το νεο rick roll,αμα δεν ξερεις μην μιλας ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΚΙΟΛΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗτο τρολολολολ δεν το βλεπεις?
κοσμοδιαλεκτος ;)
Οχι αλλα αμα σε δω καμια μερα σιγουρα θα αλλαξω γνωμη για την εμφανιση/συμπεριφορα των Ελληνιδων...προς το χειροτερο.
Ρε αντε γαμησου και συ με κανα μπουκαλι σκροφα,αντε και εσυ πολυ μας τα εχεις πρηξει γαμημενη τσουλα ουτε καν θα σε πω πουτανα γιατι θα ειναι προσβολη για αυτες.ρε καημενε διαβαζ εκαι κανα ποστ πριν τα δικα σου να ξεστραβωθεις
χαχ ειναι το νεο rick roll,αμα δεν ξερεις μην μιλας ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΚΙΟΛΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ
ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΚΙΟΛΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ
φιλε μην εισαι ειρων μερικοι ανθρωποι αρεσκονται στο γηπεδο