You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ρε αντε γαμησου και συ με κανα μπουκαλι σκροφα,αντε και εσυ πολυ μας τα εχεις πρηξει γαμημενη τσουλα ουτε καν θα σε πω πουτανα γιατι θα ειναι προσβολη για αυτες.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ βγαζει σπιθες το πληκτρολογιο και καπνους τα αυτια του
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
h eri εχει δουλεια ρε φιλε......ετσι λεει τουλαχιστον....Φιλαράκο έτσι δε βγαίνει γκόμενα. Με το να κολλάς στο παρελθόν και να μην αφήνεις κάτι καλό (ελληνίδα) να σε φτάσει δεν κάνεις τίποτα. Άσε το γήπεδο. Πιάσε μια δουλειά. Σουλουπώσου.
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ποιον καλε?χαχαχαχαχαχα καποιον μου θυμιζει αυτος
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ βγαζει σπιθες το πληκτρολογιο και καπνους τα αυτια του
Θα θελες ξεκωλακι,επειδη γουσταρω να βριζω κατι μαλακιστηρια σαν και εσενα δεν σημαινει και οτι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ βγαζει σπιθες το πληκτρολογιο και καπνους τα αυτια του
Θα μου ανεβαινε μονο αν ο γιος μου εμπλεκε με καμια πατσαβουρα και ζωο σαν και εσενα.
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
μπλεξατε τα μπουτια σας
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:i9TQf0Ie_OjkXM:[URL unfurl="true"]http://http://www.ariva.de/forum/anonymize/http://www.mikrocontroller.net/attachment/26926/tastatur.jpeg&t=1[/img[/URL]]
[/quote]
Τι χωνεστε δεν μπορω να καταλαβω..Τωρα προσπαθει να γινει αστειος ο κακομοιρης που βλεπει ολη τη μερα τσοντες...fail at life
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μακη το 1935 εισαι γεννημενος τυπε μου;Τι χωνεστε δεν μπορω να καταλαβα..Τωρα προσπαθει να γινει αστειος ο κακομοιρης που βλεπει ολη τη μερα τσοντες...fail at life
h eri εχει δουλεια ρε φιλε......ετσι λεει τουλαχιστον....
Καμένος είναι. Ούτε δουλειά έχει και τραβιέται στα γήπεδα. Άμα είχε δουλειά και ήταν προκομένος θα τον προσέχαν και δε θα τις έλεγε όλες καριόλες. Ξεκόλλλλα
Επισκέπτης
Θα θελες ξεκωλακι,επειδη γουσταρω να βριζω κατι μαλακιστηρια σαν και εσενα δεν σημαινει και οτι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.
Θα μου ανεβαινε μονο αν ο γιος μου εμπλεκε με καμια πατσαβουρα και ζωο σαν και εσενα.
ελα νωντα ξεκολα. Παλιο το αστειο χαχαχαχαχαχαχαχα
Ναι αγορι μου gl boy,οταν εγω γαμουσα εσυ διαβαζες playboy :oμακη το 1935 εισαι γεννημενος τυπε μου;
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
:o :oελα νωντα ξεκολα. Παλιο το αστειο χαχαχαχαχαχαχαχα
?
εμενα τι μ ανακατευεις?? :S
μακη πες της οτι δεν εισαι εγω
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σιγα μην αγοραζα και πλειμποι....για ποιον με περασες;Ναι αγορι μου gl boy,οταν εγω γαμουσα εσυ διαβαζες playboy :o
τωρα κανω διαλογο με το κλωνο μου,σουτ:o :o
?
εμενα τι μ ανακατευεις?? :S
μακη πες της οτι δεν εισαι εγω
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τον εφαγαν τα οπαδικα εχεις δικιο....Καμένος είναι. Ούτε δουλειά έχει και τραβιέται στα γήπεδα. Άμα είχε δουλειά και ήταν προκομένος θα τον προσέχαν και δε θα τις έλεγε όλες καριόλες. Ξεκόλλλλα
Επισκέπτης
Ναι αγορι μου gl boy,οταν εγω γαμουσα εσυ διαβαζες playboy :o
νωντα αντε σε καταλαβαμε. Μπες παλι σαν νιρμπανα. Δεν εχει πλακα αμα σε καταλαβουμε.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
ρε μην βριζεστε ρε σημερα θελω να σιχτιρισω τις καριολες ρε να το φχαριστηθω δωστε χωρο για να το κανω μην μου πατε κοντρα με τις πουταναρες που το παιζουν θεες και ντιβες..
Κ@υλωμένη γύρισες από τις διακοπές.
Εμ, δεν σε γ@μησαν χαμένη Ελλεηνίδα.
Πως το κατάφερες αυτό;;;
(μπουχαχααχαχαχαχαχαχαχα, να σου συστήσω τον Λεωνόρο; ).
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
[move]μακης=θεσσαλος[/move]τωρα κανω διαλογο με το κλωνο μου,σουτ