Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ολο σου το σκεπτικο βασιζεται σε μια υπερβολη η οποια δεν εχει διατυπωθει απο κανεναν!συμφωνουμε?

Υ.Γ. Υπαρχουν Ελλεηνιδες και καποιοι Ελλεηνες!!

χαχαχαχαχα ρε μεμο αμα μιλας εσυ για υπερβολη τοτε οκ να το βουλωνω καλυτερα  :2funny:

εντιτ. στο δευτερο ερωτημα, οχι δε συμφωνουμε. γιατι δε "πληρωνω", ουτε για φιατ ουτε για μερσεντες. Αν νομιζεις οτι η γκομενα ειναι κουρσα να βολταρεις με το χερι εξω απο το τζαμι να κανεις φιγουρα τοτε και αυτη με το δικιο της θα σε θεωρει ΣΟΦΕΡ και τιποτα περισσοτερο.
Και μετα θα χτυπιεσαι και θα κλαις γιατι σε θεωρει σοφερ και οχι το αφεντικο που καθεται στο πισω καθισμα με εφημεριδα ;)

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλα, του τυπου που ταγραψε αυτα σιγουρα του πηδηξε τη γκομενα.γυναικα κανα Greek καμακι και τουχει μεινει απωθημενο!

Γιατι ο τυπας ξεσασε να αναφερει οτι σε ψηφοφοριες αναμεσα σε ΓΥΝΑΙΚΕΣ απο ολο τον κοσμο οι Ελληνες αντρες θεωρουνται top εραστες και επισης ξεχασε να αναφερει οτι στην Ελλαδα εχει γινει για πρωτη και τελευταια φορα στον κοσμο διαμαρτυρια απο τουριστριες γιατι δε της πηδανε οι Ελληνες!

Ασε τωρα με τα απωθημενα του καθε κερατωμενου ;)

Το ίδιο δε μπορεί να θεωρήσει και κάποιος για έναν Έλληνα που γράφει με τόσο μένος για τις Ελληνίδες (ή τις ρωσσίδες ή τις αμερικάνες); :rolleyes:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
χαχαχαχαχα ρε μεμο αμα μιλας εσυ για υπερβολη τοτε οκ να το βουλωνω καλυτερα  :2funny:
:grin:
εδω ρε μεχρι και η Λουκ αυτοπροσωπως μου την ειπε που ειπα κακια κουβεντα για τη Ρωσσιδα της, σε εσενα θα κολλησω?
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καλα, του τυπου που ταγραψε αυτα σιγουρα του πηδηξε τη γκομενα.γυναικα κανα Greek καμακι και τουχει μεινει απωθημενο!

Γιατι ο τυπας ξεχασε να αναφερει οτι σε ψηφοφοριες αναμεσα σε ΓΥΝΑΙΚΕΣ απο ολο τον κοσμο οι Ελληνες αντρες θεωρουνται top εραστες και επισης ξεχασε να αναφερει οτι [glow=red,2,300]στην Ελλαδα εχει γινει για πρωτη και τελευταια φορα στον κοσμο διαμαρτυρια απο τουριστριες γιατι δε της πηδανε οι Ελληνες![/glow]

Ασε τωρα με τα απωθημενα του καθε κερατωμενου ;)
εχει γινει τετοιο πραγμα????????????

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
γιατι σας εχει φαει η μαλακια (δε το λεω προσωπικα χιτ) με το σκαλωμα στο ιδιο ερωτημα. Θελετε να σας χαριζεται η ελληνιδα σε κατι που δε μπορειτε να κερδισετε μονοι σας με το εκτοπισμα σας.
Γυναικα που της κερδισε το σεβασμο ο ανδρας, γραφει σταρχιδια της αυτες τις θεωριες.
Ανδρας που σεβεται και πιστευει στον εαυτο του γραφει σταρχιδια του αυτες τις θεωριες.

δεν υπαρχει ελλεηνιδα, μονο ελλεηνας υπαρχει.

Πόση παντόφλα έφαγες για να το γράψεις αυτό;

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Το ίδιο δε μπορεί να θεωρήσει και κάποιος για έναν Έλληνα που γράφει με τόσο μένος για τις Ελληνίδες (ή τις ρωσσίδες ή τις αμερικάνες); :rolleyes:
Εγω εχω ζητησει να μου παραθεσει καποιος μια μελετη, εναν πινακα, ενα στοιχειο τελος παντων που να κατατασσει τις χωρες με βαση την ομορφια των γυναικων τους ή οτι θεωρειται αυτη η χωρα παραδεισος απο αποψη γυναικων, και να κατατασσει την Ελλαδα στις πρωτες θεσεις!

Ας πουμε οτι εγω ειμαι βλακας και κολλημενος οπως λες, το οτι με τις δικες μου αποψεις συμφωνουν εκατομμυρια ξενων που θεωρουν top απο θεμα επιπεδου γυναικων τις ανατολικες χωρες και κυριως τη Ρωσσια, τι σημαινει? οτι ολοι ειναι κολλημενοι εκτος απο τους Ελληνες? Μπααα ;)

Επισκέπτης
Η ελλεεινίδα Λουκ τί ώρα λέτε να σηκωθεί σήμερα :D:

A)15:00

B)16:00

ή

Γ)17:00
;;;; :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

εντιτ. στο δευτερο ερωτημα, οχι δε συμφωνουμε. γιατι δε "πληρωνω", ουτε για φιατ ουτε για μερσεντες. Αν νομιζεις οτι η γκομενα ειναι κουρσα να βολταρεις με το χερι εξω απο το τζαμι να κανεις φιγουρα τοτε και αυτη με το δικιο της θα σε θεωρει ΣΟΦΕΡ και τιποτα περισσοτερο.
Και μετα θα χτυπιεσαι και θα κλαις γιατι σε θεωρει σοφερ και οχι το αφεντικο που καθεται στο πισω καθισμα με εφημεριδα ;)
ρε σεχω για ξυπνιο, δε καταλαβαινεις την αλληγορικοτητα? Εκτος βεβαια αν θεωρεις οτι μια Ελληνιδα δε σου κοστιζει τιποτα οποτε παω πασο;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
μεχρι και η πανια παντρευτηκε το μαγκακι και με φιλελευθερες αποψεις τελικα ολες οι ελλεηνιδες τον γαμο σκεφτονται και γι'αυτο ζουνε :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
μεχρι και η πανια παντρευτηκε το μαγκακι και με φιλελευθερες αποψεις τελικα ολες οι ελλεηνιδες τον γαμο σκεφτονται και γι'αυτο ζουνε :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: Έτσι κάνουν οι αναρχοαυτόνομες

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
και καλα η αναρχοαυτονομη μαγκιτησα ναουμε νεσα σε μια θαλασσα απο καγιεν και μπραβους,,, ολο δηθεν μεχρι εκει που δε παιρνει αλλο !

ουστ λεμε!

Επισκέπτης
ρε σεχω για ξυπνιο, δε καταλαβαινεις την αλληγορικοτητα? Εκτος βεβαια αν θεωρεις οτι μια Ελληνιδα δε σου κοστιζει τιποτα οποτε παω πασο;)
Η κάθε γυναίκα έχει ένα κόστος.

Δεν νομίζω ότι η Ρωσσίδα έρχεται πιο φθηνά.

Αντέ να σου κάτσει γρηγορότερα το δέχομαι.

Οτί είναι μεγαλύτερος ο αριθμός από ωραίες επειδή προσέχουν την διατροφή τους επίσης.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στην Κρητη νομιζω τοτε που πρωτοβγηκε το AIDS. Διαδηλωση κανονικη λεμε!

θα σου πω κατι αλλα δε θα το καταλαβεις γιατι εχεις "κλειδωσει".

Οταν ειχα παει Μπρατισλαβα θαυμασα τις αιθεριες υπαρξεις που κυκλοφορουσαν ολη μερα. Στο γυρισμο μπαινοντας Θεσσαλονικη, σε καθε φαναρι χαζευα τα πιπινακια στα φαναρια με τα μινια τους και τα αερινα φορεματακια τους και ξεφυσηξα με ανακουφιση, γιατι παραλιγο να "κλειδωσω" και γω  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αυτό προσπαθεί να σου πει Μέμο τόση ώρα, μόνο και μόνο που παρομοιάζεις τις γυναίκες με αυτοκίνητα τα λέει όλα

Επισκέπτης
Εγώ πάντως εχώ ταξιδέψει Γαλλία και μία χοντρή στον δρόμο δεν είδα,εκτός πια αν ήμουν σε γειτονιά τέτοια!!! :cheesy:

Ελλάδα εκτός από τα πιπινάκια θα δεις τουλάχιστον 5 χοντρές,στο περίπτερο να πας για τσιγάρα!!! :P

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μου "κοστιζει" περισσοτερο σε βαθμο δυσκολιας και ειναι αυτο που εγω γουσταρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom