Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οταν δεν εχουν να πουν κατι με επιχειρηματα, σιωπουν...

γειωση το λες εσυ αυτο?

εγω το λεω λουφαγμα!

Οχι δεν κατάλαβες.Εγώ λέω για κάποιες σελίδες πίσω που τα γκομενάκια κάνανε πλάκα με τον παπαζολ και κάτι άλλους και εσύ απλά έκανες κάποια σχόλια τύπου "σας την λέω".Και δεν σου απάνταγαν.Πολύ μετά σου απάντησε η Εριναλ.Ναι εγώ αυτό το λέω "μας τα πρηξες ξεκολλα πια" εαν εσυ το βλέπεις λόυφαγμα και ότι απλά δεν έχουν να σου πουν κατι είναι δικαίωμα σου.Όλοι έχουμε ανάγκη τις άμυνές μας :grin:
Γενικά νομίζω ότι καταναλώνεις πολύ φαιά ουσία για κάτι που δεν σε ενδιαφέρει.Κι άλλοι δεν τις γουστάρουν αλλά δεν μας τα κάνου τσουρέκια καθημερινώς.Αυτό το επιχείρημα ότι θες να ανοίξεις τα μάτια στους άντρες δε με πείθει :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
σουχει τυχει να αφιερωσεις χρονο σε μια δυσκολη φυσει και θεσει γκομενοπεριπτωση?
ναι αλλα οχι εδω, εδω το θεωρω υποτιμητικο να προσπαθησω τοοοσο πολυ για μια απλως καλη γκομενα.
Το να κυνηγησω μια ρωσσιδα θεα, αλλα θεα ομως (αυτη που ειχα βαλει φωτο να ταϊζει τις Παπιες), η οποια ακομη και στη χωρα της την παρακαλανε, εκει ναι, αξιζει να ασχοληθεις!
Βεβαια, δε χρειαζεται να σου περιγραψω τι ειχε γινει οταν την ειχα φεριε Ελλαδα και ειχαμε παει στα μπουζουκια..... μεχρι πρωτο τραπεζι μας βαλανε χωρις να ξερω κανεναν απο κει μεσα.... σου ακουγεται υπερβολικο το ξερω, ετσι ειναι ομως

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
και με Ελληνιδες ειχα σχεσεις στη ζωη μου, και γενικα ειμαι ανθρωπος που γουσταρει το φλερταρισμα, τα χαμογελα κλπ

το θεμα ειναι τι αντιμετωπιζεις σε καθε χωρα, εδω τοιχος!!!

αν θελετε, την επομενη φορα προσπαθηστε οταν περπατατε στο δρομο, να κοιταξετε στα ματια τις κοπελες που ερχονται απο απεναντι, μετα πειτε μου ποσες να σας ανταποδωσουν το βλεμμα, ποσες θα κοιταξουν κατω και ποσες θα γυρισουν απο την αλλη...

ωχ καημενε τι καθεσε και ασχολησε και ανοιγεις διαλογο τις μπαζολες που γραφουν εδω μεσα. αγαμητες ασχημουρες και ξυνισμενες ειναι ολες που προσπαθουν να αποσπασουν την προσοχη μας με τις μαλακιες που γραφουν. αμα τις γαμουσε κανενας δε θε ξημεροβραδιαζονταν στα φορουμ. ουτε οι πακιδες δεν τις κοιτανε γιαυτο εχουν σκυλιασει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και με Ελληνιδες ειχα σχεσεις στη ζωη μου, και γενικα ειμαι ανθρωπος που γουσταρει το φλερταρισμα, τα χαμογελα κλπ

το θεμα ειναι τι αντιμετωπιζεις σε καθε χωρα, εδω τοιχος!!!

αν θελετε, την επομενη φορα προσπαθηστε οταν περπατατε στο δρομο, να κοιταξετε στα ματια τις κοπελες που ερχονται απο απεναντι, μετα πειτε μου ποσες να σας ανταποδωσουν το βλεμμα, ποσες θα κοιταξουν κατω και ποσες θα γυρισουν απο την αλλη...

παιχτη μου προσωπικα δε θελω τη γυναικα να μοιραζει χαμογελα και αγκαλιες δεξια αριστερα. Ετσι γουσταρω περισσοτερο οταν ξεχωριζει εμενα. Γιαυτο και δεν ειχα ποτε σεβντα με τις ανατολικες. Μπορουν ολοι να φανε πολυ ευκολα. Δε μου λεει τιποτα.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
παιχτη μου προσωπικα δε θελω τη γυναικα να μοιραζει χαμογελα και αγκαλιες δεξια αριστερα. Ετσι γουσταρω περισσοτερο οταν ξεχωριζει εμενα. Γιαυτο και δεν ειχα ποτε σεβντα με τις ανατολικες. Μπορουν ολοι να φανε πολυ ευκολα. Δε μου λεει τιποτα.
Αυτο το "ευκολα" ειναι η διαφορα στην αντιληψη μας!
Αυτο που εδω χαρακτηριζεται "ευκολο" ειναι η φυσιολογικη αντιμετωπιση μιας κοπελας στο καμακι και το φλερταρισμα! Εδω υπαρχει ακομη και σε αυτο τον τομεα υπερβολη! Εκει θεωρειται απολυτα αποδεκτο και νορμαλ να κανεις καμακι και να βρισκεις ανταποκριση! Και για οσους θεωρουν οτι μετο που θα κοιταξεις μια Ρωσσιδα θα σου κατσει, θα προτεινα να ρωτησουν τι γινεται τους χιλιαδες Ιταλους, Τουρκους, Αραβες κλπ που φευγουν απο τη Ρωσσια αγαμητοι!
Οι Ρωσσιδες σου δινουν τη δυνατοτητα να τις φλερταρεις! Το αν θα της κατακτησεις τελικα η οχι ειναι αλλο θεμα που θελει πολυ κουβεντα!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βεβαια, δε χρειαζεται να σου περιγραψω τι ειχε γινει οταν την ειχα φεριε Ελλαδα και ειχαμε παει στα μπουζουκια..... μεχρι πρωτο τραπεζι μας βαλανε χωρις να ξερω κανεναν απο κει μεσα.... σου ακουγεται υπερβολικο το ξερω, ετσι ειναι ομως

οκ εσυ καμαρωνεις επειδη σε βαλανε πρωτο τραπεζι ξεροντας οτι δεν εγινε επειδη εσυ εχεις προσωπο, ουσιαστικα ησουν η γλαστρα της γκομενας που πηρες και συ λιγο νερακι απο το ποτιστικο. Εγω αυτο δε θα το σηκωνε το στομαχι μου ποτε παιχτη...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
αφηστε τον αλληλοσπαραγμο ο πολεμιος μας ειναι ενας και ορατος οι ελλεηνιδες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτο το "ευκολα" ειναι η διαφορα στην αντιληψη μας!
Αυτο που εδω χαρακτηριζεται "ευκολο" ειναι η φυσιολογικη αντιμετωπιση μιας κοπελας στο καμακι και το φλερταρισμα! Εδω υπαρχει ακομη και σε αυτο τον τομεα υπερβολη! Εκει θεωρειται απολυτα αποδεκτο και νορμαλ να κανεις καμακι και να βρισκεις ανταποκριση! Και για οσους θεωρουν οτι μετο που θα κοιταξεις μια Ρωσσιδα θα σου κατσει, θα προτεινα να ρωτησουν τι γινεται τους χιλιαδες Ιταλους, Τουρκους, Αραβες κλπ που φευγουν απο τη Ρωσσια αγαμητοι!
Οι Ρωσσιδες σου δινουν τη δυνατοτητα να τις φλερταρεις! Το αν θα της κατακτησεις τελικα η οχι ειναι αλλο θεμα που θελει πολυ κουβεντα!

ου ναι καλααααααααααααααα

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το ότι αυτοί στα μπουζούκια ήταν χειρότερα λιγούρια και ξελιγωμένοι από κάτι άλλους για ποιο λόγο σε τιμά :idiot: Δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που βάλανε πρώτο τραπέζι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το ότι αυτοί στα μπουζούκια ήταν χειρότερα λιγούρια και ξελιγωμένοι από κάτι άλλους για ποιο λόγο σε τιμά :idiot: Δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που βάλανε πρώτο τραπέζι.

ε δε ξανακατσε ποτε πρωτο τραπεζι προφανως.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
οκ εσυ καμαρωνεις επειδη σε βαλανε πρωτο τραπεζι ξεροντας οτι δεν εγινε επειδη εσυ εχεις προσωπο, ουσιαστικα ησουν η γλαστρα της γκομενας που πηρες και συ λιγο νερακι απο το ποτιστικο. Εγω αυτο δε θα το σηκωνε το στομαχι μου ποτε παιχτη...
δε καμαρωνω φιλε μου, εχω απολυτη συναισθηση του ποιος ειμαι και ποσο μετραω! Περιγραφω την κατασταση μουνοδουλιασης της Ελλαδας! Και στα @@ μου ποσοι γουσταρουν τη γκομενα που κυκλοφοραω, γιατι ξερω οτι το βραδυ στο δικο μου κρεββατι θα την εχω  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δε καμαρωνω φιλε μου, εχω απολυτη συναισθηση του ποιος ειμαι και ποσο μετραω! Περιγραφω την κατασταση μουνοδουλιασης της Ελλαδας! Και στα @@ μου ποσοι γουσταρουν τη γκομενα που κυκλοφοραω, γιατι ξερω οτι το βραδυ στο δικο μου κρεββατι θα την εχω  ;)

καλα νταξει φανηκε αυτο. Τεσπα μιλαμε απο τελειως διαφορετικη βαση, οποτε και δε μπορει να εχει καποιο αποτελεσμα η κουβεντα.

αμα σου πω οτι ουτε πολυπαω στα μουζουκια?

σε πιστευω. Αλλα δε θα τοχανες να μη πας με το ρωσιδι, να τσιμπησεις και κανα καλο τραπεζακι λογω της κορασιδος, να μετρησεις κλεφτα και ποσοι θα κοιταξουν και μετα ναρθεις εδω να γραψεις το σεντονι του ποσοι "μουνοδουλοι" υπαρχουν στην Ελλαδα.
Αστο σου λεω μιλαμε απο αλλους κοσμους, δε θελω και να σε πικρανω αμα προχωρησει η κουβεντα...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
σε πιστευω. Αλλα δε θα τοχανες να μη πας με το ρωσιδι, να τσιμπησεις και κανα καλο τραπεζακι λογω της κορασιδος, να μετρησεις κλεφτα και ποσοι θα κοιταξουν και μετα ναρθεις εδω να γραψεις το σεντονι του ποσοι "μουνοδουλοι" υπαρχουν στην Ελλαδα.
Αστο σου λεω μιλαμε απο αλλους κοσμους, δε θελω και να σε πικρανω αμα προχωρησει η κουβεντα...
δυστυχως, καλως η κακως, τα μπουζουκια ειναι ενα απο τα μερη must που παω καθε Ρωσσιδα που φερνω εδω...ειμαι φιλοξενος ανθρωπος οσο και να το κανουμε,και θελω να τους κανω ενα tour στα πιο αξια για να δει πραγματα οσο ειναι εδω, ακροπολη,μετεωρα, θαλασσα, μπουζουκια κλπ.
Αμα σου πω οτι ναι μεν μολις πρωτοπανε εντυπωσιαζονται αλλα δε γουσταρουν να ξαναπανε θα το πιστεψεις? Ειναι αλλιως μαθημενες...

Σιγα ρε μη τσακωθουμε κιολλας, τι εχουμε να χωρισουμε?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σιγουρα το μεσο επιπεδο ειναι αρκετα χαμηλο,αλλα το 3/1000 ειναι εξωπραγματικα μικρο ποσοστο...
οι αναφορες του μεμου σε σχεση αποδοσης(συμπεριφορα,πηδημα,μορφωση,κουλτουρα)/τιμης(βλεπε εξοδα "συντηρησης") ειναι σε σωστη κατευθυνση..
στην ελλαδα βιωνουμε την υπερκοστολογιση του μουνιου εν γενει.
τι ομως δεν ειναι υπερκοστολογημενο εδω?
πρωτιστως ειναι θεμα χωρας και κουλτουρας..
ο ελληνας εχει συνηθισει να του "πιανουν τον κωλο"" καθημερινα..
γιατι οι ελλεεινιδες να αποτελουν εξαιρεση στον κανονα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σιγουρα το μεσο επιπεδο ειναι αρκετα χαμηλο,αλλα το 3/1000 ειναι εξωπραγματικα μικρο ποσοστο...
οι αναφορες του μεμου σε σχεση αποδοσης(συμπεριφορα,πηδημα,μορφωση,κουλτουρα)/τιμης(βλεπε εξοδα "συντηρησης") ειναι σε σωστη κατευθυνση..
στην ελλαδα βιωνουμε την υπερκοστολογιση του μουνιου εν γενει.
τι ομως δεν ειναι υπερκοστολογημενο εδω?
πρωτιστως ειναι θεμα χωρας και κουλτουρας..
ο ελληνας εχει συνηθισει να του "πιανουν τον κωλο"" καθημερινα..
γιατι οι ελλεεινιδες να αποτελουν εξαιρεση στον κανονα?

γιατι σας εχει φαει η μαλακια (δε το λεω προσωπικα χιτ) με το σκαλωμα στο ιδιο ερωτημα. Θελετε να σας χαριζεται η ελληνιδα σε κατι που δε μπορειτε να κερδισετε μονοι σας με το εκτοπισμα σας.
Γυναικα που της κερδισε το σεβασμο ο ανδρας, γραφει σταρχιδια της αυτες τις θεωριες.
Ανδρας που σεβεται και πιστευει στον εαυτο του γραφει σταρχιδια του αυτες τις θεωριες.

δεν υπαρχει ελλεηνιδα, μονο ελλεηνας υπαρχει.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
γιατι σας εχει φαει η μαλακια (δε το λεω προσωπικα χιτ) με το σκαλωμα στο ιδιο ερωτημα. Θελετε να σας χαριζεται η ελληνιδα σε κατι που δε μπορειτε να κερδισετε μονοι σας με το εκτοπισμα σας.
Γυναικα που της κερδισε το σεβασμο ο ανδρας, γραφει σταρχιδια της αυτες τις θεωριες.
Ανδρας που σεβεται και πιστευει στον εαυτο του γραφει σταρχιδια του αυτες τις θεωριες.

δεν υπαρχει ελλεηνιδα, μονο ελλεηνας υπαρχει.
ολο σου το σκεπτικο βασιζεται σε μια υπερβολη η οποια δεν εχει διατυπωθει απο κανεναν!
Εγω θελω ενα φιατακι, να το παιρνω με τιμη φιατ!
συμφωνουμε?

Υ.Γ. Υπαρχουν Ελλεηνιδες και καποιοι Ελλεηνες!!

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Μας έχεις γαμήσει πια.Σε κάποιους αρέσει το εξωτικό ξανθό μαλλί λευκό δέρμα γαλάζιο μάτι.Σε άλλους μοιάζει εξωτικό το σταρένιο δέρμα με το σκούρο μαλλί και μάτι.Γιατί δεν δέχεστε απλά ότι ο καθένας έχει τα γούστα του να ηρεμήσυμε επιτέλους;;;

(εδώ διάβασα και το θεϊκό: greeks are ugly just like turkish men - their women run to nordic looking men lol)

Eπιτέλους να και ένας που κατσε και ΄γραψε τα πράγματα με το όνομα τους..
αυτό το ποστ δεν πρέπει να θαφτεί..!

Why Greek men feel the sexiest in Europe while Greek women voted them to be among the ugliest?
Plus Greek men aren't sexy.
Some can be ''charming''.
But according to a survey Greek men (models) taking plastic surgery more than their women.
Plus let's say a 90% of them do not look like the guys in the videos and they aren't good most of them without make up.
their women are after men from North Balkans and western guys.
Plus i think their women are beautiful.

έπος!!έλιωσα..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ολο σου το σκεπτικο βασιζεται σε μια υπερβολη η οποια δεν εχει διατυπωθει απο κανεναν!συμφωνουμε?

Υ.Γ. Υπαρχουν Ελλεηνιδες και καποιοι Ελλεηνες!!
Βρε Μέμο μου πρέπει να την αποθεώνεις την γυναίκα,δεν γίνεται να της λες έλα να μου κάτσεις!!! :cheesy:

Υ.Γ.Εκτός αν είναι Κνίτισσα και έχει λιώσεις στο ποτό σε κάποια πάμπ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
καλα, του τυπου που ταγραψε αυτα σιγουρα του πηδηξε τη γκομενα.γυναικα κανα Greek καμακι και τουχει μεινει απωθημενο!

Γιατι ο τυπας ξεχασε να αναφερει οτι σε ψηφοφοριες αναμεσα σε ΓΥΝΑΙΚΕΣ απο ολο τον κοσμο οι Ελληνες αντρες θεωρουνται top εραστες και επισης ξεχασε να αναφερει οτι στην Ελλαδα εχει γινει για πρωτη και τελευταια φορα στον κοσμο διαμαρτυρια απο τουριστριες γιατι δε της πηδανε οι Ελληνες!

Ασε τωρα με τα απωθημενα του καθε κερατωμενου ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom