Δεν απευθύνθηκα σε σένα.Απευθύνθηκα σε ένα συγκεκριμένο ποστ του μέμου.Ο οποίος προφανώς δε θεωρεί ως ζήτημα ΜΟΝΟ τη συμπεριφορά αλλά και την εμφάνιση.
καλημερα,
αν θεωρησουμε δεδομενο (για λογους συγκρισης) οτι με τον ορο γυναικα εννοουμε ΟΛΟ το πακετο, δηλαδή
εμφανιση
χαρακτηρα
συμπεριφορα
απαιτησεις
σεξουαλικοτητα
θηλυκοτητα
συνηδειτοποιηση της θεσης της γυναικας
πως "ανεβαζεϊ" ψυχολογικα τον αντρα της
και το κυριοτερο το οποιο κανεις Ελλεηνιδοφιλος δεν το συζητα, δηλαδη το ποσο πραγματοποιησιμο και με τι κοστος ειναι δυνατο να κανεις σχεση με μια κοπελα που πληρει ολα τα χαρακτηριστικα αυτα σε καθε χωρα, τοτε οι Ελλεηνιδες (σαν πακετο επαναλαμβανω) ειναι τοσο κατω στη βαθμολογια, που θελουν κυαλια για να δουνε τις Ρωσσιδες!
Σαφως και υπαρχουν ομορφες Ελληνιδες, οπως υπαρχουν ομορφες γυναικες και σε αλλες χωρες! Και λοιπον? Επειδη στις 1000 Ελλεηνιδες υπαρχουνε και 3 ομορφες σημαινει οτι γενικα οι Ελληνιδες ειναι ομορφες? Επειδη η μις Πακισταν μπορει να ειναι μουναρα, αυτο σημαινει οτι οι Πακιστανες ειναι κουκλες? Δε νομιζω! Και στο τελος, αυτες τις λιγες ομορφες Ελληνιδες, με τις απαιτησεις και τον χαρακτηρα που εχουν, ποιος νορμαλ ανθρωπος μπορεινα τις κατακτησει καταρχην και μετα να τις ανεχτει για μια ζωη?
Ας με λετε σκληροπυρηνικο, ας με λετε οτι θελετε, η ουσια ειναι οτι αν δεν εχετε παει ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ να δειτε πως ειναι οι κοπελες ΕΚΕΙ (γιατι ολοι κρινετε με βαση τις μπαροβιες, στριπτιτζουνες κ.λ.π. που ξερετε απο δω και οι περισσοτερες απο τις οποιες ΔΗΛΩΝΟΥΝ αλλα δεν ειναι Ρωσσιδες), δε μπορειτε να καταλαβετε αυτα που σας λεω τοσο καιρο!
Θα μου πειτε βεβαια και θαχετε και δικιο, οτι δεν εχει ο κεθενας τη δυνατοτητα να παει στη Ρωσσια, απολυτα λογικο και κατανοητο! Με το να ακυρωνετε ομως στο μυαλο σας τις εμπειριες που σας μεταφερουν οι αλλοι που εχουν παει και οι οποιοι σας περιγραφουν την τεραστια διαφορα επιπεδου και κυριως την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ,ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ,ΚΑΝΟΝΙΚΗ δυνατοτητα να κατακτησει ενας μεσος αντρας μια θεα στη Ρωσσια (εδω απλα δεν παιζει αυτο), μαλλον κακο κανετε στον εαυτο σας καταρχην και κατα δευτερον ενισχυετε τη φαυλοτητα του ψωνισματος που εχουν στον εγκεφαλο τους οι Ελλεηνιδες! Μονοι σας χαλατε την κατασταση ακομη περισσοτερο και δεν το καταννοειτε!Και αυτο δε σας το λεει ενας καμμενος ιντερνετακιας, αλλα ενας ανθρωπος που ειχε την τυχη και τη δυνατοτητα να ταξιδευει απο το 1998 σε ολο το ανατολικο μπλοκ, να εχει γνωρισει και να εχει σχετιστει με κοπελες ολων σχεδον των εθνικοτητων και να γνωριζει καλα τοσο τους χαρακτηρες οσο και τις συνθηκες σε καθε χωρα!
Εγω στη ζωη μου εχω μαθει να ειμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ! Και γιαυτο με βλεπετε τοσο αρνητικο στο να αποδεχθω την απαραδεκτη ποιοτητα κοστους/αποδοσης που ισχυει για τις Ελληνιδες!
Εγω θελω ενα φιατακι, να το παιρνω με τιμη φιατ!
Εσεις αγοραζετε ενα φιατακι με τιμες μερσεντες και νομιζετε οτι πιασατε κοροϊδο και τον εμπορο!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ! Αυτο σας λεω τοσο καιρο!
Και ξερετε κατι στην τελικη? ουδολως με αφορα αν με ακουσουν ή αδιαφορησουν! Μου αρκει το γεγονος οτι παρα πολλοι οι οποιοι καποτε με κατηγορουσαν για τους ιδιους λογους, και οι οποιοι ταφερε ετσι η ζωη και εμπλεξαν με Ρωσσιδα, εχουν γινει τωρα οι θερμοτεροι υποστηρικτες μου! Τα 9,000 μελη του μλογκ μου παντως, εχουν καταννοησει αυτες τις διαφορες για τις οποιες μιλαω και συμφωνουν απολυτα!
Κλεινοντας, θελω να υπενθιμισω στους αντρες μελη οτι ναι μεν "περι ορεξεως κολοκυθοπιτα" αλλα αν μονοι σας δεν αποφασισετε να ανεβασετε τα στανταρντς και τις απαιτησεις σας θα ειστε μια ζωη "οσα δε φτανει η αλεπου..."
Προσωπικα πιστευω, οτι σε κανεναν αντρα δεν αξιζει να υπομενει ΤΟΣΑ πολλα, να κανει τοσες πολλες υποχωρησεις, να ριχνει τοσο πολυ την αξιοπρεπεια και τον εγωϊσμο του απλα για να λεει οτι εχει γκομενα! Οι σχεσεις, το σεξ κ.λ.π. ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ δραστηριοτητες της ζωης, το οτι εδω (και στις περισσοτερες Ευρωπαϊκες χωρες) εχουν καταντησει αντικειμενα συναλλαγης ειναι ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ! Αυτο απλως σκεφτειτε το την επομενη φορα που θα πρεπει να στησετε ολοκληρο στρατηγικο σχεδιασμο μονο και μονο για να παρετε το τηλεφωνο μιας κοπελας (αμα σας το δωσει βεβαια και δε ζητησει αυτη το δικο σας...) οποιος καταλαβε, καταλαβε!
καλημερα και παλι...