Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Δεν απευθύνθηκα σε σένα.Απευθύνθηκα σε ένα συγκεκριμένο ποστ του μέμου.Ο οποίος προφανώς δε θεωρεί ως ζήτημα ΜΟΝΟ τη συμπεριφορά αλλά και την εμφάνιση.Αλλά ακόμα και η συμπεριφορά που συζητείται εδώ αν διαβάσεις κάποιες από τις απαντήσεις, σε κάποιους λαούς θεωρείται προσόν! Ένας έγραφε ότι προτιμά τις ελληνίδες από ρωσσίδες ρουμάνες και ουκρανές επειδή είναι πιο "hard to catch"! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.Ως προς την εμφάνιση είναι καθαρά θέμα γούστου.Ως προς τη συμπεριφορά χωράει πολύ συζήτηση αλλά εώς ένα βαθμό υπάρχει και ο παράγοντας γούστο (Για τους βιτσιόζους)
Ότι είναι καβαλημένες και ψώνια ενίοτε νομίζω ότι ούτε οι ίδιες δεν το αρνούνται.Προβλήματα υπάρχουν όμως στη συμπεριφορά και των δύο φύλων.Βαριέμαι αφόρητα να επιχειρηματολογήσω αυτή τη στιγμή όμως.

Ο memosan ειναι σκληροπυρηνικος....αλλα δεν εχει αδικο για καποια πραγματα. Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια....

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ο memosan ειναι σκληροπυρηνικος....αλλα δεν εχει αδικο για καποια πραγματα. Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια....

Προφανώς.Απλά δεν υπάρχει λόγος εμπάθειας.Ούτε λόγος να θεωρούμε οτι μόνο εμείς έχουμε δίκιο και όποιος διαφωνεί μαζί μας είναι παρανοϊκός.Ειδικά στο θέμα της εμφάνισης.Είναι γνωστό ότι στις δυτικές χώρες οι μεσογειακές γυναίκες είναι περιζήτητες.Είναι γνωστό επίσης ότι οι ρωσίδες είναι όμορφες.Προς τι ο αλληλοσπαραγμός.Να ήταν ανάμεσα σε ρωσίδες και σλοβάκες ή τσέχες η συζήτηση μου φαίνεται λογικό.Σε δύο λαούς όπου τα χρώματα και το σχήμα ή η μορφή προσώπου δεν είναι όχι συγγενικά αλλά ούτε καν πλησιάζει το ένα το άλλο δε βρίσκω νόημα συζήτησης.
Η συμπεριφορά είναι άλλο θέμα πολύ πιο μείζων και σημαντικό.

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16

εγώ σε περίμενα κι εσύ μέ έστησες χικ, γι' αυτό κι εγώ ήπια, κτήνος τέερας και έκατσα στον πρώτο τυχόντα, χικ, νομίζω οτι ήταν ο παπαζολ, χικ, δεν έβλεπα και πολυ καλά χικ
:2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν απευθύνθηκα σε σένα.Απευθύνθηκα σε ένα συγκεκριμένο ποστ του μέμου.Ο οποίος προφανώς δε θεωρεί ως ζήτημα ΜΟΝΟ τη συμπεριφορά αλλά και την εμφάνιση.

καλημερα,
αν θεωρησουμε δεδομενο (για λογους συγκρισης) οτι με τον ορο γυναικα εννοουμε ΟΛΟ το πακετο, δηλαδή
εμφανιση
χαρακτηρα
συμπεριφορα
απαιτησεις
σεξουαλικοτητα
θηλυκοτητα
συνηδειτοποιηση της θεσης της γυναικας
πως "ανεβαζεϊ" ψυχολογικα τον αντρα της

και το κυριοτερο το οποιο κανεις Ελλεηνιδοφιλος δεν το συζητα, δηλαδη το ποσο πραγματοποιησιμο και με τι κοστος ειναι δυνατο να κανεις σχεση με μια κοπελα που πληρει ολα τα χαρακτηριστικα αυτα σε καθε χωρα, τοτε οι Ελλεηνιδες (σαν πακετο επαναλαμβανω) ειναι τοσο κατω στη βαθμολογια, που θελουν κυαλια για να δουνε τις Ρωσσιδες!

Σαφως και υπαρχουν ομορφες Ελληνιδες, οπως υπαρχουν ομορφες γυναικες και σε αλλες χωρες! Και λοιπον? Επειδη στις 1000 Ελλεηνιδες υπαρχουνε και 3 ομορφες σημαινει οτι γενικα οι Ελληνιδες ειναι ομορφες? Επειδη η μις Πακισταν μπορει να ειναι μουναρα, αυτο σημαινει οτι οι Πακιστανες ειναι κουκλες? Δε νομιζω! Και στο τελος, αυτες τις λιγες ομορφες Ελληνιδες, με τις απαιτησεις και τον χαρακτηρα που εχουν, ποιος νορμαλ ανθρωπος μπορεινα τις κατακτησει καταρχην και μετα να τις ανεχτει για μια ζωη?

Ας με λετε σκληροπυρηνικο, ας με λετε οτι θελετε, η ουσια ειναι οτι αν δεν εχετε παει ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ να δειτε πως ειναι οι κοπελες ΕΚΕΙ (γιατι ολοι κρινετε με βαση τις μπαροβιες, στριπτιτζουνες κ.λ.π. που ξερετε απο δω και οι περισσοτερες απο τις οποιες ΔΗΛΩΝΟΥΝ αλλα δεν ειναι Ρωσσιδες), δε μπορειτε να καταλαβετε αυτα που σας λεω τοσο καιρο!

Θα μου πειτε βεβαια και θαχετε και δικιο, οτι δεν εχει ο κεθενας τη δυνατοτητα να παει στη Ρωσσια, απολυτα λογικο και κατανοητο! Με το να ακυρωνετε ομως στο μυαλο σας τις εμπειριες που σας μεταφερουν οι αλλοι που εχουν παει και οι οποιοι σας περιγραφουν την τεραστια διαφορα επιπεδου και κυριως την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ,ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ,ΚΑΝΟΝΙΚΗ δυνατοτητα να κατακτησει ενας μεσος αντρας μια θεα στη Ρωσσια (εδω απλα δεν παιζει αυτο), μαλλον κακο κανετε στον εαυτο σας καταρχην και κατα δευτερον ενισχυετε τη φαυλοτητα του ψωνισματος που εχουν στον εγκεφαλο τους οι Ελλεηνιδες! Μονοι σας χαλατε την κατασταση ακομη περισσοτερο και δεν το καταννοειτε!Και αυτο δε σας το λεει ενας καμμενος ιντερνετακιας, αλλα ενας ανθρωπος που ειχε την τυχη και τη δυνατοτητα να ταξιδευει απο το 1998 σε ολο το ανατολικο μπλοκ, να εχει γνωρισει και να εχει σχετιστει με κοπελες ολων σχεδον των εθνικοτητων και να γνωριζει καλα τοσο τους χαρακτηρες οσο και τις συνθηκες σε καθε χωρα!

Εγω στη ζωη μου εχω μαθει να ειμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ! Και γιαυτο με βλεπετε τοσο αρνητικο στο να αποδεχθω την απαραδεκτη ποιοτητα κοστους/αποδοσης που ισχυει για τις Ελληνιδες!

Εγω θελω ενα φιατακι, να το παιρνω με τιμη φιατ!
Εσεις αγοραζετε ενα φιατακι με τιμες μερσεντες και νομιζετε οτι πιασατε κοροϊδο και τον εμπορο!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ! Αυτο σας λεω τοσο καιρο!
Και ξερετε κατι στην τελικη? ουδολως με αφορα αν με ακουσουν ή αδιαφορησουν! Μου αρκει το γεγονος οτι παρα πολλοι οι οποιοι καποτε με κατηγορουσαν για τους ιδιους λογους, και οι οποιοι ταφερε ετσι η ζωη και εμπλεξαν με Ρωσσιδα, εχουν γινει τωρα οι θερμοτεροι υποστηρικτες μου! Τα 9,000 μελη του μλογκ μου παντως, εχουν καταννοησει αυτες τις διαφορες για τις οποιες μιλαω και συμφωνουν απολυτα!

Κλεινοντας, θελω να υπενθιμισω στους αντρες μελη οτι ναι μεν "περι ορεξεως κολοκυθοπιτα" αλλα αν μονοι σας δεν αποφασισετε να ανεβασετε τα στανταρντς και τις απαιτησεις σας θα ειστε μια ζωη "οσα δε φτανει η αλεπου..."
Προσωπικα πιστευω, οτι σε κανεναν αντρα δεν αξιζει να υπομενει ΤΟΣΑ πολλα, να κανει τοσες πολλες υποχωρησεις, να ριχνει τοσο πολυ την αξιοπρεπεια και τον εγωϊσμο του απλα για να λεει οτι εχει γκομενα! Οι σχεσεις, το σεξ κ.λ.π. ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ δραστηριοτητες της ζωης, το οτι εδω (και στις περισσοτερες Ευρωπαϊκες χωρες) εχουν καταντησει αντικειμενα συναλλαγης ειναι ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ! Αυτο απλως σκεφτειτε το την επομενη φορα που θα πρεπει να στησετε ολοκληρο στρατηγικο σχεδιασμο μονο και μονο για να παρετε το τηλεφωνο μιας κοπελας (αμα σας το δωσει βεβαια και δε ζητησει αυτη το δικο σας...) οποιος καταλαβε, καταλαβε!

καλημερα και παλι...

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ σου απάντησα απλά στο σχόλιο που έκανες για το αν οι ξένοι θεωρούν τις Ελληνίδες όμορφς  ή όχι. Δεν ξέρω τι επαφές έχεις με το εξωτερικό ή αν έχεις την ιδια επαφή που έχεις με τη Ρωσσία πάντως στη Δύση γενικότερα δεν θεωρούν ότι οι 3 στις 1000 ελληνίδες είναι όμορφες.Γενικά υπάρχει η άποψη ότι είναι ωραίες γκόμενες κα τις γουστάρουν ειδικά οι Σκανδιναβοί και οι κεντροευρωπαίοι.
Σε όλα τα υπόλοιπα δε διαφωνώ.Ούτε στο value for money ούτε σε κάτι άλλο.
Δεν είμαι φαν των ελληνίδων ούτε των ρωσσίδων. Απλά μη θεωρείς γενικά υποτιμημένο κάτι το οποίο εσύ υποτιμάς.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
0.3%; Μέχρι κι ο fffanatic λέει μεγαλύτερο ποσοστό, 2% νομίζω

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε μεμο...δεν αξιζει να αφιερωνεις χρονο για να βγαλεις μια γκομενα, αλλα αξιζει να αφιερωνεις σελιδες επι σελιδων να γραφεις κατεβατα εγκυκλοπαιδειες και αναλυσεις?  :think:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλημερα μεμο σωστα τα λες!!

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε μεμο...δεν αξιζει να αφιερωνεις χρονο για να βγαλεις μια γκομενα, αλλα αξιζει να αφιερωνεις σελιδες επι σελιδων να γραφεις κατεβατα εγκυκλοπαιδειες και αναλυσεις?  :think:

Και όχι μόνο αυτό, παρατηρούσα πριν σε πόσες σελίδες τους απευθήνει το λόγο και τις σχολιάζει παραθέτοντάς τες ενώ τα γκομενάκια μερικές φορές τον γειώνουν και δεν του απαντούν καν.Και εκεί αυτός το χαβά του.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
και βεβαια αφιερωνω χρονο, εκει που πρεπει ομως!

εστω και 1 αντρας να αρχισει να συνηδειτοποιει τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ αξια και να εχει και εκεινος απαιτησεις απο τη γκομενα του, κερδος ειναι! Οχι δικο μου, γενικα!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και όχι μόνο αυτό, παρατηρούσα πριν σε πόσες σελίδες τους απευθήνει το λόγο και τις σχολιάζει παραθέτοντάς τες ενώ τα γκομενάκια μερικές φορές τον γειώνουν και δεν του απαντούν καν.Και εκεί αυτός το χαβά του.

ειμαι και σιγουρος οτι κανει καμακι και σε ελληνιδες στανταρ  :grin:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
οταν δεν εχουν να πουν κατι με επιχειρηματα, σιωπουν...

γειωση το λες εσυ αυτο?

εγω το λεω λουφαγμα!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και βεβαια αφιερωνω χρονο, εκει που πρεπει ομως!

εστω και 1 αντρας να αρχισει να συνηδειτοποιει τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ αξια και να εχει και εκεινος απαιτησεις απο τη γκομενα του, κερδος ειναι! Οχι δικο μου, γενικα!

σουχει τυχει να αφιερωσεις χρονο σε μια δυσκολη φυσει και θεσει γκομενοπεριπτωση?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ειμαι και σιγουρος οτι κανει καμακι και σε ελληνιδες στανταρ  :grin:
και με Ελληνιδες ειχα σχεσεις στη ζωη μου, και γενικα ειμαι ανθρωπος που γουσταρει το φλερταρισμα, τα χαμογελα κλπ

το θεμα ειναι τι αντιμετωπιζεις σε καθε χωρα, εδω τοιχος!!!

αν θελετε, την επομενη φορα προσπαθηστε οταν περπατατε στο δρομο, να κοιταξετε στα ματια τις κοπελες που ερχονται απο απεναντι, μετα πειτε μου ποσες να σας ανταποδωσουν το βλεμμα, ποσες θα κοιταξουν κατω και ποσες θα γυρισουν απο την αλλη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom