Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ναι την Ελληνιδα τη βλεπεις στο μπαρ ναουμε, της λες παμε να σε γαμησω κι ερχεται τρεχοντας, ουτε ποτο δε προλαβαινεις να την κερασεις!

θα μας τρελλανεις ρε μαγκα!

χαχαχα τετοια λες ρε? παρεπιπτοντως, εχει πιασει ΚΑΙ αυτο σε πολυ συγκεκριμμενες περιπτωσεις.
τεσπα ειπαμε, αλλοι κοσμοι. Και ναι, πληρωνουν και οι γκομενες, μου αρκει να κανει τη κινηση και μονο, δε θελω να μου πληρωνει η γκομενα.

φευγω παω να λιαστω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σιγα μην της παρω και δωρακι γιατι τι εχει γιορτη η γεννεθλια
ε αμα δεν θελεις να της πας για καφε,αμα δεν θες για σινεμα,αν δε θες να της παιρνεις και κανα δωρο,ε κατσε με την χουφτα σουυ ρε αδελφε.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
ε αμα δεν θελεις να της πας για καφε,αμα δεν θες για σινεμα,αν δε θες να της παιρνεις και κανα δωρο,ε κατσε με την χουφτα σουυ ρε αδελφε.
το μονο που ανεφερα ηταν το δωρακι ολα τα αλλα εξοδα μα και φυσικα ειναι δικα μου δεν ανεχομαι να πληρωνει η γυναικα γιατι αυτο με κανει να νιωθω ξεφτιλα αλλα οχι και να παιρνω δωρακια χωρις λογο αυτο με κανει να νιωθο κοροιδο και ενα ειδος πελατειακης σχεσης.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δωρακια κανεις αν αισθανεσαι πραγματα και τοτε θα πιασει κ τοπο..αν το κανεις γιατι πρεπει τοτε χανεται κ η ουσια πιστευω..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δωρακια κανεις αν αισθανεσαι πραγματα και τοτε θα πιασει κ τοπο..αν το κανεις γιατι πρεπει τοτε χανεται κ η ουσια πιστευω..
σωστο.εγω εχω τρελα να στελνω λουλουδια εκει που δεν το περιμενει και το εκτιμαει αφανταστα.και το δωρακι που παιρνω εγω μετα αξιζει πολα περισσοτερα.

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
σωστο.εγω εχω τρελα να στελνω λουλουδια εκει που δεν το περιμενει και το εκτιμαει αφανταστα.και το δωρακι που παιρνω εγω μετα αξιζει πολα περισσοτερα.
καμια στραβή δεν σου χει κάτσει ποτέ? δηλαδή να σε πρήζει η γκόμενα ή να μη σου κάθεται? με το ανθοπωλείο με ειδικές τιμές χοντρικής τη παλεύεις και βγαζεις γκόμενα?

Επισκέπτης
καμια στραβή δεν σου χει κάτσει ποτέ? δηλαδή να σε πρήζει η γκόμενα ή να μη σου κάθεται? με το ανθοπωλείο με ειδικές τιμές χοντρικής τη παλεύεις και βγαζεις γκόμενα?
ακομα τα πινεις εσυ??
drinking-29.gif

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλο μηνα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αμα περιμενεις να ερθει του Αγ. Βαλεντινου να παρεις κανα λουλουδι για την κοπελα σου...χεσε μεσα...
Αυτα πρεπει να ειναι αυθορμητα.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εγω εχω ζητησει να μου παραθεσει καποιος μια μελετη, εναν πινακα, ενα στοιχειο τελος παντων που να κατατασσει τις χωρες με βαση την ομορφια των γυναικων τους ή οτι θεωρειται αυτη η χωρα παραδεισος απο αποψη γυναικων, και να κατατασσει την Ελλαδα στις πρωτες θεσεις!

Ας πουμε οτι εγω ειμαι βλακας και κολλημενος οπως λες, το οτι με τις δικες μου αποψεις συμφωνουν εκατομμυρια ξενων που θεωρουν top απο θεμα επιπεδου γυναικων τις ανατολικες χωρες και κυριως τη Ρωσσια, τι σημαινει? οτι ολοι ειναι κολλημενοι εκτος απο τους Ελληνες? Μπααα ;)

Δε θέλω να σου αποδείξω ότι οι Ελληνίδες είναι ή δεν είναι πιο ωραίες από τις Ρωσσίδες μιας και έχεις κολλήσει με το θέμα της εμφάνισης, αλλά ότι είναι καθαρά θέμα γούστου.
Επίσης παρατηρώ μια μεγάλη στροφή στις Ινδές και τις κινεζογιαπωνέζες.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλα, του τυπου που ταγραψε αυτα σιγουρα του πηδηξε τη γκομενα.γυναικα κανα Greek καμακι και τουχει μεινει απωθημενο!

Γιατι ο τυπας ξεχασε να αναφερει οτι σε ψηφοφοριες αναμεσα σε ΓΥΝΑΙΚΕΣ απο ολο τον κοσμο οι Ελληνες αντρες θεωρουνται top εραστες και επισης ξεχασε να αναφερει οτι στην Ελλαδα εχει γινει για πρωτη και τελευταια φορα στον κοσμο διαμαρτυρια απο τουριστριες γιατι δε της πηδανε οι Ελληνες!

Ασε τωρα με τα απωθημενα του καθε κερατωμενου ;)

Πού μπορούμε να τη βρούμε αυτή τη διαμαρτυρία και ότι δεν είναι αστικός μύθος;Μπας και τα βοηθήσουμε τα κορίτσια :2funny:

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αντέ για να μην χτυπιέσαι λέω και ότι οι Ρωσσίδες προσέχουν συνήθως την γραμμή τους!!! :cheesy:

Κάνε υπομονή 1-2 χρόνια :grin:
Είναι γνωστό ότι και οι Έλληνες άντρες προσέχουν πολύ τη γραμμή τους άλλωστε :2funny: :2funny: :2funny:

(27.9% των ρωσσίδων είναι υπέρβαρες)
Εμείς ως λαός είμαστε πέμπτοι στον κόσμο () και μάλλον δε μας φταίνε μόνο οι ελλεηνίδες σε αυτό.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κάνε υπομονή 1-2 χρόνια :grin:
Είναι γνωστό ότι και οι Έλληνες άντρες προσέχουν πολύ τη γραμμή τους άλλωστε :2funny: :2funny: :2funny:

(27.9% των ρωσσίδων είναι υπέρβαρες)
Εμείς ως λαός είμαστε πέμπτοι στον κόσμο () και μάλλον δε μας φταίνε μόνο οι ελλεηνίδες σε αυτό.
Τα πολλα τα κοκορετσια  φταινε
Αλλα τωρα με το ΔΝΤ κομενα.......θα γινουμε λεπτοι :rockon:

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και επειδή πολλά λέμε πάρτε και μία έρευνα του 2007 να δούμε τελικά ποιοι είναι οι χοντροί.Δεν κοιτάμε να ρίξουμε τις μπάκες λέω εγώ;
(οι σλοβακια-ουγγαρία-τσεχία-λετονία έχουν μεγαλύτερα ποσοστά χοντρών γυναικών από τις ελληνίδες!!Έπαθα σοκ ομολογώ.Για τις Ουγγαρέζες βασικά που τους έχω και αδυναμία)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και επειδή πολλά λέμε πάρτε και μία έρευνα του 2007 να δούμε τελικά ποιοι είναι οι χοντροί.Δεν κοιτάμε να ρίξουμε τις μπάκες λέω εγώ;
(οι σλοβακια-ουγγαρία-τσεχία-λετονία έχουν μεγαλύτερα ποσοστά χοντρών γυναικών από τις ελληνίδες!!Έπαθα σοκ ομολογώ.Για τις Ουγγαρέζες βασικά που τους έχω και αδυναμία)

Τότε κάτι συμβαίνει επειδή έχω πάει και στις τρεις χώρες και δεν βγαίνουν έξω. Αλλα ωιμέ οι δικές μας με τα στρινγκ στις παραλίες :'(

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τότε κάτι συμβαίνει επειδή έχω πάει και στις τρεις χώρες και δεν βγαίνουν έξω. Αλλα ωιμέ οι δικές μας με τα στρινγκ στις παραλίες :'(

Νομίζω ότι βλέπουμε μόνο ότι μας συμφέρει :2funny: Και εδώ τα πιπινάκια 18-20 δεν είναι χοντρά σε αντίθεση με τις άνω των 30.Μια χαρά μουνάκια έχουμε με ωραία σωματάκια και κωλάρες.Εδώ οι πιτσιρίκες είναι στο άλλο άκρο και κάμποσες κοντεύουν να γίνουν ανορεξικές.Ε και στις ουγγαρίες-λετονίες-τσεχίες τα πιπινάκια κοιτάς όχι τις φακλάνες 35αρες :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom