Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αχαχαχαχα
αυτό πες το σε αυτούς που ακόμα δίνουν τεκμηριωμένες απαντήσεις γιατί οι ελληνίδες είναι οι χειρότερες ενώ οι ρωσσίδες όχι
:2funny: :2funny: :2funny:
Μα εδω μεσα καλη μου, ολα τα ατομα ειναι ενηλικα και ηδη με παγιωμενεs τιs αντιληψειs τουs....Oποτε ειναι δυσκολο η ακατορθωτο να κανειs καποιον να αλλαξει αποψη....Γνωμη μου

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.315
Πόντοι
5.097
Μα εδω μεσα καλη μου, ολα τα ατομα ειναι ενηλικα και ηδη με παγωμενεs τιs αντιληψειs τουs....Oποτε ειναι δυσκολο η ακατορθωτο να κανειs καποιον να αλλαξει αποψη....συΓνωμη μου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Μα εδω μεσα καλη μου, ολα τα ατομα ειναι ενηλικα και ηδη με παγιωμενεs τιs αντιληψειs τουs....Oποτε ειναι δυσκολο η ακατορθωτο να κανειs καποιον να αλλαξει αποψη....Γνωμη μου

το ενήλικα το δέχομαι, όσο αναφορά την ηλικία του κορμιού τους, αλλα στα μυαλά κάποιοι είναι χειρότεροι κι απο 5χρονα

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
να πας διακοπες και στην σλοβακια να κανεις κανενα μπανακι να μαθεις και κατι :2funny: :2funny: :2funny:ποιος σε ξυπνησε παλι να τον μαλωσω
οσο για χθες ξερεις τωρα κομπλαρω να βγω μαζι σου θα μας κοιταγε ολο το μαγαζι οσοι μπορουν να χωρεσουν σε ενα μαγαζι μαζι σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν χρειάζετε, με ξυπνήσαν με ωραίο τρόπο

όχ ρε χωράει κόσμος, είμαι πιο αδύνατη απο την γυναίκα του bbwlover
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.315
Πόντοι
5.097
το ενήλικα το δέχομαι, όσο αναφορά την ηλικία του κορμιού τους, αλλα στα μυαλά κάποιοι είναι χειρότεροι κι απο 5χρονα
γι'αυτο σε εχω τρελανει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν χρειάζετε, με ξυπνήσαν με ωραίο τρόπο

όχ ρε χωράει κόσμος, είμαι πιο αδύνατη απο την γυναίκα του bbwlover
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωστε βρηκες αλλον ε :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σου θυμιζω οτι δεν ειμαστε σε σαιτ "κοινωνικηs" δικτυωσηs  και  επειδη ουτε σαιτ γνωριμιων ειναι.....οποτε να υπαρχει ταχα μου η αναγκη για γκομενα, λεμε οτι θεμε...και τιs περισσοτερεs φορεs θα βγει και χολη, οποτε....

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Σου θυμιζω οτι δεν ειμαστε σε σαιτ "κοινωνικηs" δικτυωσηs  και  επειδη ουτε σαιτ γνωριμιων ειναι.....οποτε να υπαρχει ταχα μου η αναγκη για γκομενα, λεμε οτι θεμε...και τιs περισσοτερεs φορεs θα βγει και χολη, οποτε....

απο χολή άλλο τίποτα

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
και δεν με εχεις δει ακομα τοτε να δεις χολη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και δεν σε αποφευγω απλως ειμαι στην σκια σου και δεν με βλεπεις :2funny: :2funny: :2funny:

νάνος είσαι??? :think: :think:
αν ναι πρόσεχε μην σε πατήσω κι έχουμε τρεχάματα δεν λέει

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Επειδη πολλα ειπωθηκαν για τα εξοδα που πρεπει να κανει κανεις για να "ριξει" μια γκομενα ,αναφερονται οι δυο μαθηματικοι τυποι

Χρηματα που εχετε ξοδεψει/αριθμος πηδηματων < ή = 20

(  ΦΥΛΗΣυχου πολιτη) και

Λεφτα που εχετε φαει/ αριθμος φυστικωματων < ή =15

(  Ιασωνος του ΜΕΤΑΞΟΥΡγου )

Εφοσον δεν πληρουται εστω μια ,απο τις δυο ανισοτητες ,συμφωνα με τον ΦΟΝ ΜΠΥΧΝΕΡ ,και βασει της αποδειξεως  της εικασιας του Πουανκαρε, απο τον βραβευμενο με βραβειο Φηλντς ,Γκριγκορι Περελμαν ,τοτε η προσπαθεια σας ειναι οικονομικα ατελεσφορη και συνισταται επειγουσα επισκεψη σε καποιο ευαγες ιδρυμα ,προτεινομενο στη παρουσα ιστοσελιδα.

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν τρέεχει τίποτα

γαμάτε ελεύτερα

και στα αρχίδια σας παντιέρες

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Επειδη πολλα ειπωθηκαν για τα εξοδα που πρεπει να κανει κανεις για να "ριξει" μια γκομενα ,αναφερονται οι δυο μαθηματικοι τυποι

(  ΦΥΛΗΣυχου πολιτη) και

Εφοσον δεν πληρουται εστω μια ,απο τις δυο ανισοτητες ,συμφωνα με τον ΦΟΝ ΜΠΥΧΝΕΡ ,και βασει της αποδειξεως  της εικασιας του Πουανκαρε, απο τον βραβευμενο με βραβειο Φηλντς ,Γκριγκορι Περελμαν ,τοτε η προσπαθεια σας ειναι οικονομικα ατελεσφορη και συνισταται επειγουσα επισκεψη σε καποιο ευαγες ιδρυμα ,προτεινομενο στη παρουσα ιστοσελιδα.
του πουταν-καρε  :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

(  ΦΥΛΗΣυχου πολιτη) και

Μαγκες ,αν γνωρισετε σε μια παρεα μια γκομενα ,αναρωτηθειτε. Αν δουλευε σε μπουρδελακι ,θα δινατε 15 ή 20 ευρω για να την γαμησετε ?
Αν ,οχι ,τοτε γιατι ασχολειστε ?
θα μου πειτε ,μπορει να εχει "ενδιαφερουσα προσωπικοτητα " .Συμφωνοι.Και πρεπει να ξοδευετε λεφτα ,επειδη εχει "προσωπικοτητα " ?
Αν κανετε έρωτα χωρις να ξοδευετε ,προχωρηστε .
Οποιος ξοδευεται χωρις να γαμαει ,θα τον καταγγειλουμε παραυτα στο ΔΝΤ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μαγκες ,αν γνωρισετε σε μια παρεα μια γκομενα ,αναρωτηθειτε. Αν δουλευε σε μπουρδελακι ,θα δινατε 15 ή 20 ευρω για να την γαμησετε ?
Αν ,οχι ,τοτε γιατι ασχολειστε ?
θα μου πειτε ,μπορει να εχει "ενδιαφερουσα προσωπικοτητα " .Συμφωνοι.Και πρεπει να ξοδευετε λεφτα ,επειδη εχει "προσωπικοτητα " ?
Αν κανετε έρωτα χωρις να ξοδευετε ,προχωρηστε .
Οποιος ξοδευεται χωρις να γαμαει ,θα τον καταγγειλουμε παραυτα στο ΔΝΤ.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Και εγω αυτο βλεπω καμια φορα! Σκευτωμαι και βλεπω μια γκομενα που την εχει δει ωραια και λεω μεσα μου << Αν ειταν αυτη σε ρδελο θα την γαμουσε κανεις?  :jerking: :jerking:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Και εγω αυτο βλεπω καμια φορα! Σκευτωμαι και βλεπω μια γκομενα που την εχει δει ωραια και λεω μεσα μου << Αν ειταν αυτη σε ρδελο θα την γαμουσε κανεις?  :jerking: :jerking:
Stam 90 ,αν δεις μαλιστα ΝΤΥΜΕΝΕΣ τις γκομενες απο τα ρδελακια ,και φτιαγμενες ,τοτε να δεις ποσο γκομεναρες φαινονται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom