Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Επισκέπτης
Γνωρίζω οτι ο τεμπέλης, ο άχρηστος και ο μαμάκιας, πνιγμένος στο κόμπλεξ του και στην αφάνεια της μίζερης ζωής του, λατρεύει το τίποτα και το κενό ως ευατόν. Εξάλλου ειναι το μοναδικό που αναγνωρίζει καθημερινά ως ύπαρξη. Και αυτό αναδύει. Σκουπιδαριό σκέψεων. Βεβαίως και αυτό θα τον συντρίψει αργά η γρήγορα σαν ύπαρξη. Πιθανόν και σαν λαό. Άλλωστε αυτή είναι και πολιτική σημερινή πραγματικότητα μας.  ;)
Πληρωμένη απάντηση!!! :rockon:

Και μια ακόμα ερώτηση:

Η κρίση σας άγγιξε,αρχίσατε να μην φοράτε βρακί πλέον;! :cheesy: :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πληρωμένη απάντηση!!! :rockon:

Και μια ακόμα ερώτηση:

Η κρίση σας άγγιξε,αρχίσατε να μην φοράτε βρακί πλέον;! :cheesy: :think:

Η οικονομικη κρίση είναι υποπροιόν της συναισθηματικης παράνοιας που διακατέχει και εσάς ενίοτε. Και δεν μιλώ για την ευχάριστη τρέλα που συναρπάζει και δημιουργεί, αλλά για την καρικατούρα του νεοέλληνα που τρέχει σαν το σκυλάκι πίσω απο το παρελθοντικά πρότυπα, βαμμένα με τον αμερικανισμό του στριγνκ, μη κατανοώντας το παρόν, συντεντριμμένος στο εγωκεντρικο του θυελλώδες νοητικό βάθρο του ελλάδα έχεις ταλέντο. Που σκιάζεται το σεξ όσο το επικροτεί. Αυτό που μισεί ξερνάει συνήθως. Το ξερνάει σαν την βαφή της γκόμενας που επαιτεί να πηδήξει και με το ίδιο σθένος την μισεί γιατί του μοιάζει..

Επισκέπτης
Η οικονομικη κρίση είναι υποπροιόν της συναισθηματικης παράνοιας που διακατέχει και εσάς ενίοτε. Και δεν μιλώ για την ευχάριστη τρέλα που συναρπάζει και δημιουργεί, αλλά για την καρικατούρα του νεοέλληνα που τρέχει σαν το σκυλάκι πίσω απο το παρελθοντικά πρότυπα, βαμμένα με τον αμερικανισμό του στριγνκ, μη κατανοώντας το παρόν, συντεντριμμένος στο εγωκεντρικο του θυελλώδες νοητικό βάθρο του ελλάδα έχεις ταλέντο. Που σκιάζεται το σεξ όσο το επικροτεί. Αυτό που μισεί ξερνάει συνήθως. Το ξερνάει σαν την βαφή της γκόμενας που επαιτεί να πηδήξει και με το ίδιο σθένος την μισεί γιατί του μοιάζει..
Υποκλίνομαι!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αυτό που μισεί ξερνάει συνήθως.

διαφωνώ, άμα το ξέρναγε θα του πέρναγε κιόλας.
το κρατά και το φυλάει σαν κόρη οφθαλμού, πώς να απαλλαχτεί από κάτι που τον θρέφει?
άσε που άμα σταματήσει να έχει κάτι να κατηγορεί τι θα του μείνει?
ε?

και γι'αυτό με το στρινγκ συμφωνώ, δεν κατάλαβα τι ήταν αλλά τα στρινγκ με την αμερικανική σημαία είναι oh so cool  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
διαφωνώ, άμα το ξέρναγε θα του πέρναγε κιόλας.
το κρατά και το φυλάει σαν κόρη οφθαλμού, πώς να απαλλαχτεί από κάτι που τον θρέφει?
άσε που άμα σταματήσει να έχει κάτι να κατηγορεί τι θα του μείνει?
ε?

και γι'αυτό με το στρινγκ συμφωνώ, δεν κατάλαβα τι ήταν αλλά τα στρινγκ με τιν αμερικανική σημαία είναι oh so cool  :rockon:

Τον τρωει σαν σαράκι... :sunglasses: :sunglasses:  Όπως με τρώει εμένα η ανάγκη έκφρασης και δεν το βουλώνω λες και θα βγάλω άκρη.. :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σκηνικο χτες βραδυ σε ροκαδικο .
ημουνα με την παρεα μου ολα ωραια κ καλα...
σκανε μυτη κατι σφηνακια "απο τα παιδια εκει¨"..
κατι 18χρονα που παλεψαν να μα πεισουν οτι ειναι 25.
λεμε ευχαριστω οκ..
ξαναστειλαν κ ξαναστειλαν...
ε σε καποια φαση ερχονται εκει..
εγιναν οι συστασεις κλασσικα.
σε καποια φαση δε μιλουσα εγω(τι να πω με εναν αγνωστο που δε θελω να γνωρισω κιολας?)
και μας λενε:ειστε πολυ σνομπαριες!!!!!!!
οκ γελαμε συνειζουμε να λεμε μαλακιες και σε καποια φαση ζηταω εγω ενα τραγουδι και καπακι στην κουβεντα λεει η μια φιλη οτι αυριο να παμε στην πορεια κ τετοια.
κ μας λεει:αναρχικες ειστε!να σφαξουμε τον πουστη τον αναρχικο.
και φυγανε!

οχι πειτε.... :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Οι πιτσιρικάδες είναι αγάμητοι και εγώ που νόμιζα πως είναι άφραγκοι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Κανά στούντιο δεν είχε εκεί κοντά να τους στείλεις λουκ? Λεφτά να κερνάνε σφηνάκια έχουν,ασ δώσουν 15 ευρά στο μετάξι να ξεχαρμανιάσουν.Dont drink and drive mates

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
καλά ρε, σας κέρασαν τρεις γύρους κι εσείς ούτε ένα ποτό για την προσπάθεια?
ντροπή σας  :tickedoff:

και αν εγώ δε θέλω να με κεράσουν, πάω εκεί, λέω ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά δεν είμαι για τέτοια σήμερα. αν έχουν πλάκα οι τύποι μπορεί να κάτσω να πούμε δυο μαλακίες. σοβαρά, τρεις γύρους?  :o :o και τα πήρατε ενώ δε θέλατε?  :o :o

τελικά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα επικοινωνίας στο πέσιμο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οκ γελαμε συνειζουμε να λεμε μαλακιες και σε καποια φαση ζηταω εγω ενα τραγουδι και καπακι στην κουβεντα λεει η μια φιλη οτι αυριο να παμε στην πορεια κ τετοια.
κ μας λεει:αναρχικες ειστε!να σφαξουμε τον πουστη τον αναρχικο.
και φυγανε!
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλά ρε, σας κέρασαν τρεις γύρους κι εσείς ούτε ένα ποτό για την προσπάθεια?
ντροπή σας  :tickedoff:

και αν εγώ δε θέλω να με κεράσουν, πάω εκεί, λέω ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά δεν είμαι για τέτοια σήμερα. αν έχουν πλάκα οι τύποι μπορεί να κάτσω να πούμε δυο μαλακίες. σοβαρά, τρεις γύρους?  :o :o και τα πήρατε ενώ δε θέλατε?  :o :o

τελικά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα επικοινωνίας στο πέσιμο...
1.οταν ηρθαν τους ειπαμε οτι δε πινουμε γτ οδηγουμε.ολοι με ενα ποτο ημασταν που το λιβανιζαμε 3ωρες εκτος απο τον κοολλητο μας τον εναν που ειχε πιει τον αμπακο.
2.θεωρω τεραστια κατινια να γυρισεις πισω κερασμα.
3.ειπαμε 2 μαλακιες ρε.αληθεια δε σνομπαραμε.απλα ηταν πιτσιρικια δεν βγαζαμε συννενοηση.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Κανά στούντιο δεν είχε εκεί κοντά να τους στείλεις λουκ? Λεφτά να κερνάνε σφηνάκια έχουν,ασ δώσουν 15 ευρά στο μετάξι να ξεχαρμανιάσουν.Dont drink and drive mates
τι να τους ελεγα καλε?!πατε σε κανα μπουρδελακι?!
λολ!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
1.οταν ηρθαν τους ειπαμε οτι δε πινουμε γτ οδηγουμε.ολοι με ενα ποτο ημασταν που το λιβανιζαμε 3ωρες εκτος απο τον κοολλητο μας τον εναν που ειχε πιει τον αμπακο.
2.θεωρω τεραστια κατινια να γυρισεις πισω κερασμα.
3.ειπαμε 2 μαλακιες ρε.αληθεια δε σνομπαραμε.απλα ηταν πιτσιρικια δεν βγαζαμε συννενοηση.

1.μετά από τρεις γύρους όμως? άμα δε θες κέρασμα δεν το αφήνεις να συνεχίζεται...
2.δεν το γυρίζω πίσω, πάω εκεί, το πίνω μαζί τους και τους λέω αν είμαι για τέτοια.
3.καλά αυτό είναι άλλο καπέλο  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom