Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
αδιαφορο τι ειναι. Οι επιδοξοι δε ξερουν τι και ποιο ειναι. Ανεπιτρεπτο να κανουν κινηση αγνωστοι, ανεπιτρεπτο επισης να δεχονται κερασματα ενω συνοδευονται οι τσουγκρανες
Έτσι  :rockon:
Κανας χαφτομούνης με μάσκαρα στα μάτια θα ήταν

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
με μάσκαρα στα μάτια θα ήταν
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλήθεια, δηλαδή άμα παίζει άντρας στην παρέα να γυρνάμε πίσω το κέρασμα?  :think:
μα είναι άσχημο να το γυρνάς πίσω  :(
να κάνουμε νόημα "φχαριστωωω αλλά δε βλέπεις τον τύπο? ντιπ βλάκας είσαι"?

χμμμ...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν ξέρω, το να δέχεσαι κέρασμα ενώ ξέρεις από την αρχή ότι δεν έχεις όρεξη ούτε καν να πεις μια μαλακία με αυτόν που το κερνάει μου φαίνεται το χειρότερο...
βέβαια ποτέ δεν κατάλαβα την τακτική του να κερνάνε αβέρτα. ένα ποτό/σφηνάκι και μετά κουβέντα, άμα δεν υπάρχει κουβέντα μετά το πρώτο δε θα υπάρξει ούτε με το δεύτερο.

μαλάκες κι αυτοί, αλλά μου κάθισε πολύ άσχημα και η δική σας στάση.
μπορει να εχεις δικιο...αλλα εμενα εξακολουοθει να μη μου φαινεται ωραιο.
απλα ΑΝ ηθελα να τους γνωρισω η εγω η καποια αλλη απο την παρεα θα καναμε μια κινηση.
αρα τα επομενα σφηνακια δεν ειχαν λογο υπαρξης.
αλλα προφανως τα παιδια το σκεφτηκαν οπως εσυ.
παντως ποτε εγω δε θα ελεγα σε καποιον ετσι στοπ.
ουτε θα γυρνουσα πισω ποτο.

δε μαρεσει.
απλα ειναι η πρωτη φορα που ενω δεν εχεις δωσει θαρρος ερχονται κ αλλα ποτα.συνηθως σταματανε στο ενα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έχω κάνει φασαρία γι' αυτό και ποτέ δεν το μετάνοιωσα

δε χρειαζεται καν να γινει φασαρια παιχτη, οταν μιλησεις με τα ματια. Αλλα παιζει ρολο και με τι παστα γυναικων βγαινεις εξω.
Αντιλαμβανεσαι γιατι λεω συχνα οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι αλλοι κοσμοι, ποτε καμια γυναικοπαρεα μου δε διαννοειται να γκομενισει η να παιρνει κερασματα οταν ειμαι μπροστα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλήθεια, δηλαδή άμα παίζει άντρας στην παρέα να γυρνάμε πίσω το κέρασμα?  :think:

χμμμ...
Κοίτα, δεν έστειλαν σφηνάκια χωρίς λόγο. Θα είδαν κάποιο βλέμμα από κάποιο κοριτσακι και τα σηναφή και θα πήρε ο κώλος τους αέρα, τώρα γιατί μετά το έπαιζαν κοκώνες είναι αλλο θέμα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και αντίστροφα, οι γυναίκες έχουν βρει καλό κόλπο, πολλές φορές που βγαίνω με τον αδελφό μου και μια φίλη μου έχουν έρθει τύπισσες και μου λένε "ρε κοπελιά συγγνώμη, αλλά αυτός στην παρέα σου είναι με κάποια από σας? δε θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση, είπα να ρωτήσω"  :rockon:

έτσι ΚΑΙ είναι σίγουρη ΚΑΙ δε χρειάζεται προσπάθεια να του τραβήξει την προσοχή, πάω κατευθείαν και του λέω "άντε τυχεράκιααααααα πάρε μια καπότα"  :rockon: :rockon: :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
α και κάτι ακόμα
ΔΕΝ βγαίνουμε παρέες άνω των 5-6-7 ατόμων αν δεν πάμε σε γάμο,βάφτιση,αγώνα του γαύρου,εθνική εορτή,πορεία του πάμε και ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ αν είμαστε πάνω από 20-25 ετών

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

χμμμ...
επειδη ο εκτορ με κραζει μπορεις να μου εξηγησεις εσυ τι λεει¨?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
α και κάτι ακόμα
ΔΕΝ βγαίνουμε παρέες άνω των 5-6-7 ατόμων αν δεν πάμε σε γάμο,βάφτιση,αγώνα του γαύρου,εθνική εορτή,πορεία του πάμε και ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ αν είμαστε πάνω από 20-25 ετών
Γιατί ρε παίχτη, χούντα έχουμε;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αμα θες να κερνιεσαι η να γκομενισεις ρε ηλιθια να βγαινεις μονο με τις φιλες σου. Αλλα προφανως και ο μαλακας "φιλη" σου ειναι και δε ντρεπεται τα μουτρα του.
Και δεν εχω δυο μετρα δυο σταθμα, προσωπικα δε γκομενιζω ποτε οταν συνοδευω φιλες μου.
Αει γαμησου τωρα μη ρωτας πραματα που δε θα καταλαβεις

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Κοίτα, δεν έστειλαν σφηνάκια χωρίς λόγο. Θα είδαν κάποιο βλέμμα από κάποιο κοριτσακι και τα σηναφή και θα πήρε ο κώλος τους αέρα, τώρα γιατί μετά το έπαιζαν κοκώνες είναι αλλο θέμα
πλατη ημασταν ρε φιλε.ουτε που τα ειχαμε δει τα παιδια.πλακα μας κανεις?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

λέει ότι εσείς και τα παιδιά δε σεβαστήκατε το παιδί που σας συνόδευε.
δεν έχει άδικο, εδώ που τα λέμε όταν είμαστε μιξντ παρέα δεν είναι ωραίο να έρχονται σφηνάκια για τις κοπέλες (ούτε και μου έχει τύχει απ' ό,τι θυμάμαι).
καλύτερα να πας να μιλήσεις σε όποια έχεις βάλει στο μάτι και ν'αφήσεις τα κεράσματα  :sunglasses:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
αμα θες να κερνιεσαι η να γκομενισεις ρε ηλιθια να βγαινεις μονο με τις φιλες σου. Αλλα προφανως και ο μαλακας "φιλη" σου ειναι και δε ντρεπεται τα μουτρα του.
Και δεν εχω δυο μετρα δυο σταθμα, προσωπικα δε γκομενιζω ποτε οταν συνοδευω φιλες μου.
+1000 Εκτός το τελευταίο

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σωστά.

είσαι ο τελευταίος των ρομαντικών  :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom