Επισκέπτης
Σου πέρασε από το νιονιό ότι μπορεί απλά να μαλακιζόμαστε;!
Κόψε τα χόρτα ρε πριν γίνεις εντελώς φυτόοοο!!!
καλα ναι...
δεν πληρωθηκα σημερα και ειμαι μες τη μιζερια, σορρυ
Σου πέρασε από το νιονιό ότι μπορεί απλά να μαλακιζόμαστε;!
Κόψε τα χόρτα ρε πριν γίνεις εντελώς φυτόοοο!!!
κλεινη ενα μαγαζι μονη της ασε που θα εχει μποτιλιαρισμαΌχι ρε,βγες και αν την πετύχεις θα περάσεις καλά!!!
Στην χειρότερη θα σου φάει τον μπούτσο!!!
ουτε εγω πληρωθηκα μαζι δουλευουμεκαλα ναι...
δεν μπορω να απαντησω γιατι θα με παρει με τις ντοματες ο μεμοςκατσε να γινω ον τοπικ... εσυ πηδας ελλεηνιδα η αλλοδαπες καλλλονες;
ωχ θα βγεις........................ακυρωνω την εξοδο μου
δε μπορω να πεταξω κανενα ζαρζαβατικο οσο ειναι η Βελβυ εδω.... εχεις δει σκυλο πως πιανει το φρισμπι πιστευω...δεν μπορω να απαντησω γιατι θα με παρει με τις ντοματες ο μεμος
κλεινη ενα μαγαζι μονη της ασε που θα εχει μποτιλιαρισμα ουτε εγω πληρωθηκα μαζι δουλευουμε
δεν μπορω να απαντησω γιατι θα με παρει με τις ντοματες ο μεμος
πλάκα με κάνεις, μαζί δεν είχαμε πει οτι θα βγούμε?
μην τολμήσεις και κάνεις καμια χαζομάρα και δεν έρθεις γτ κι όχι με τρόπο που θα σου αρέσει
αδυνατισες βρε γιατι δεν μας τα λες αυτατώρα με πληγώνεις, μίσο μαγαζί εντάξει???
δε μπορω να πεταξω κανενα ζαρζαβατικο οσο ειναι η Βελβυ εδω.... εχεις δει σκυλο πως πιανει το φρισμπι πιστευω...
Τί έγινε σε τσάκωσε στο bou.tv αντί να δουλεύεις;!καλα ναι...
δε μπορω να πεταξω κανενα ζαρζαβατικο οσο ειναι η Βελβυ εδω.... εχεις δει σκυλο πως πιανει το φρισμπι πιστευω...
μα είδες ρε συ.. μας εχει με το μαστιγιο
λογοκρισιαμα είδες ρε συ.. μας εχει με το μαστιγιο
αδυνατισες βρε γιατι δεν μας τα λες αυτα
τοχω το μπλα μπλα που ελεγε και η Λουκ προηγουμενως,;) αρα μαλλον επιλογη μου ειναι το αντε γεια....αχαχαχαχα!!
δε συμφωνω σε τπτ μαζι σου, αλλα πετας καλες ατακες!
τον προκαλω λοιπον να μου εμφανιστει και αν ειμαι χειροτερη απο ρωσσσιδα θα κατσω στον παπαζολλογοκρισια
δεν ειμαι πλεονεκτης δεκα γυναικες σε ενα ειναι υπερβολη ασε που θα πικραθη ο παπαζαληςγιατί θα θες να είσαι μαζί μου για το κορμί μου κι όχι για τον εσωτερικό μου κόσμο
δεν εννοουσα ακριβως αυτο αλλα απο το ολοτελα... :Sτοχω το μπλα μπλα που ελεγε και η Λουκ προηγουμενως,;) αρα μαλλον επιλογη μου ειναι το αντε γεια....
Τον Παπαζόλ τον ρώτησες;!τον προκαλω λοιπον να μου εμφανιστει και αν ειμαι χειροτερη απο ρωσσσιδα θα κατσω στον παπαζολ
προσφερομαι για δοκιμαστηςτον προκαλω λοιπον να μου εμφανιστει και αν ειμαι χειροτερη απο ρωσσσιδα θα κατσω στον παπαζολ