baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.914
- Πόντοι
- 6.035
ρε και ρωσσικα να μαθετε, και με μπουργκα να κυκλοφορατε..... καποια στιγμη θα πρεπε να τη βγαλετε....
....εκει χασατε.....
http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/4u2ap3b.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
[QUOTE="baros, post: 1847562"]
θελεις λιγη προσπαθεια ακομα keep walking :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Βρίσκεις??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όχι χρυσό μου ποιητική αιδία!!!![]()
στο μπλακτζακ εννοας σαν την αλλη την τσαπερδονα?εγω δεν εχω βγεί χαμένη μέχρι στιγμής μουρο μου ;)
Δισυπόστατη έννοια με βαθυστόχαστο νόημα!!!ευχη ηταν![]()
![]()
![]()
μαζι μας θα μαθεις πολλα:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Βρίσκεις???![]()
![]()
![]()
![]()
που χαθηκε αυτη βρε βλεπαμε και κανενα κωλο που και που εστω και μαιμουστο μπλακτζακ εννοας σαν την αλλη την τσαπερδονα?
γιατι για το αλλο, επετρεψε μου να αμφιβαλλω ;)
μηπως να βγαλουμε ονοματα κ διευθυνσεις απο γκομενους γ να πεισουμε κανεναν?!εγω δεν εχω βγεί χαμένη μέχρι στιγμής μουρο μου ;)
πως τον παίρνετε?
![]()
![]()
![]()
Είναι δυνατόν να μου προκαλέσει ποτέ αηδία ένα άνθος σαν εσένα;!μάλλον αηδία ηθελες να γράψεις![]()
μηπως να βγαλουμε ονοματα κ διευθυνσεις απο γκομενους γ να πεισουμε κανεναν?!![]()
![]()
![]()
και να βγαλετε, fake θανε, οποτε και δεν αγχωνεστε και δε ξεφτιλιζεστε.... lets keep it this way...μηπως να βγαλουμε ονοματα κ διευθυνσεις απο γκομενους γ να πεισουμε κανεναν?!![]()
![]()
![]()
Nαι ρε και θα πάμε να ρωτάμε αν ξέρουν την Λουκ από το bou.tv!!!μηπως να βγαλουμε ονοματα κ διευθυνσεις απο γκομενους γ να πεισουμε κανεναν?!![]()
![]()
![]()
κολοκυθοανθος αραβοσιτουΕίναι δυνατόν να μου προκαλέσει ποτέ αηδία ένα άνθος σαν εσένα;!![]()
στο μπλακτζακ εννοας σαν την αλλη την τσαπερδονα?
γιατι για το αλλο, επετρεψε μου να αμφιβαλλω ;)
και η αγγιναρα απο ανθος ξεκιναει Παπαζολη....Είναι δυνατόν να μου προκαλέσει ποτέ αηδία ένα άνθος σαν εσένα;!![]()
τουλαχιστον εγω δε δειχνω 24/7 συπτωματα χρόνια αγαμιας ετσι ωστε να χρειαζεται να καταβαλω βιτεακια γ να πεισω..μονο με οπτικοαουστικο υλικο θα πεισεις
πρωτος διδαξας ο αγιανας.
δεν αμφιβαλλω, μονο που θες μια περιουσια για μπαταριες...δεν χρειάζεται να παίζω χαρτιά αγάπη μου
περνάω πολύ ευχαριστα την ώρα μου με άλλους τρόπους ;)
Φαντάζομαιδεν χρειάζεται να παίζω χαρτιά αγάπη μου
περνάω πολύ ευχαριστα την ώρα μου με άλλους τρόπους ;)