baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.319
- Πόντοι
- 5.097
ευχη ητανΌχι χρυσό μου ποιητική αιδία!!!
ευχη ητανΌχι χρυσό μου ποιητική αιδία!!!
ρε και ρωσσικα να μαθετε, και με μπουργκα να κυκλοφορατε..... καποια στιγμη θα πρεπε να τη βγαλετε....
....εκει χασατε.....
http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/4u2ap3b.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
[QUOTE="baros, post: 1847562"]
θελεις λιγη προσπαθεια ακομα keep walking :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Βρίσκεις??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όχι χρυσό μου ποιητική αιδία!!!
στο μπλακτζακ εννοας σαν την αλλη την τσαπερδονα?εγω δεν εχω βγεί χαμένη μέχρι στιγμής μουρο μου ;)
Δισυπόστατη έννοια με βαθυστόχαστο νόημα!!!ευχη ηταν
μαζι μας θα μαθεις πολλα:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Βρίσκεις???
που χαθηκε αυτη βρε βλεπαμε και κανενα κωλο που και που εστω και μαιμουστο μπλακτζακ εννοας σαν την αλλη την τσαπερδονα?
γιατι για το αλλο, επετρεψε μου να αμφιβαλλω ;)
μηπως να βγαλουμε ονοματα κ διευθυνσεις απο γκομενους γ να πεισουμε κανεναν?!εγω δεν εχω βγεί χαμένη μέχρι στιγμής μουρο μου ;)
πως τον παίρνετε?
Είναι δυνατόν να μου προκαλέσει ποτέ αηδία ένα άνθος σαν εσένα;!μάλλον αηδία ηθελες να γράψεις
μηπως να βγαλουμε ονοματα κ διευθυνσεις απο γκομενους γ να πεισουμε κανεναν?!
και να βγαλετε, fake θανε, οποτε και δεν αγχωνεστε και δε ξεφτιλιζεστε.... lets keep it this way...μηπως να βγαλουμε ονοματα κ διευθυνσεις απο γκομενους γ να πεισουμε κανεναν?!
Nαι ρε και θα πάμε να ρωτάμε αν ξέρουν την Λουκ από το bou.tv!!!μηπως να βγαλουμε ονοματα κ διευθυνσεις απο γκομενους γ να πεισουμε κανεναν?!
κολοκυθοανθος αραβοσιτουΕίναι δυνατόν να μου προκαλέσει ποτέ αηδία ένα άνθος σαν εσένα;!
στο μπλακτζακ εννοας σαν την αλλη την τσαπερδονα?
γιατι για το αλλο, επετρεψε μου να αμφιβαλλω ;)
και η αγγιναρα απο ανθος ξεκιναει Παπαζολη....Είναι δυνατόν να μου προκαλέσει ποτέ αηδία ένα άνθος σαν εσένα;!
τουλαχιστον εγω δε δειχνω 24/7 συπτωματα χρόνια αγαμιας ετσι ωστε να χρειαζεται να καταβαλω βιτεακια γ να πεισω..μονο με οπτικοαουστικο υλικο θα πεισεις
πρωτος διδαξας ο αγιανας.
δεν αμφιβαλλω, μονο που θες μια περιουσια για μπαταριες...δεν χρειάζεται να παίζω χαρτιά αγάπη μου
περνάω πολύ ευχαριστα την ώρα μου με άλλους τρόπους ;)
Φαντάζομαι :δεν χρειάζεται να παίζω χαρτιά αγάπη μου
περνάω πολύ ευχαριστα την ώρα μου με άλλους τρόπους ;)