on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
τουλαχιστον εγω δε δειχνω 24/7 συπτωματα χρόνια αγαμιας ετσι ωστε να χρειαζεται να καταβαλω βιτεακια γ να πεισω..
τουλαχιστον εγω δε δειχνω 24/7 συπτωματα χρόνια αγαμιας ετσι ωστε να χρειαζεται να καταβαλω βιτεακια γ να πεισω..
δειχνεις 365/365 ομως...τουλαχιστον εγω δε δειχνω 24/7 συπτωματα χρόνια αγαμιας ετσι ωστε να χρειαζεται να καταβαλω βιτεακια γ να πεισω..
Διπλο γλυκο με γαλα
Είναι δυνατόν να μου προκαλέσει ποτέ αηδία ένα άνθος σαν εσένα;!
καθρεφτακι!δειχνεις 365/365 ομως...
Ενα καυλιάρικο άνθος μήπως καλύτερα;!πω πω πω τωρα τι να πω συγκλονίστηκα
ακου πως μου αρέσει εμένα
Ειναι δυνατόν να μου προκαλέσει ποτε αηδία μια ΚΑΥΛΙΑΡΑ σαν εσένα???
παλιο.... και εκτος τοπου και χρονου εκει που το χρησιμοποιεις ;)καθρεφτακι!
δεν αμφιβαλλω, μονο που θες μια περιουσια για μπαταριες...
αχαχαχαχχαα
Μέμο ποια κόβεις πιο καυλιάρα από αυτές;!παλιο.... και εκτος τοπου και χρονου εκει που το χρησιμοποιεις ;)
Ενα καυλιάρικο άνθος μήπως καλύτερα;!
μην καταναλωνεις το σαλιο σου αδικα θα σου χρειαστει κατα την συνευρεσηΕνα καυλιάρικο άνθος μήπως καλύτερα;!
ποιο το νοημα της σημερινης αντιπαραθεσης?
οι μεν να πεισουν τους δε οτι οντως πηδιουνται? γτ?
λες και ειναι κατι το δυσκολο και το μεγαλο κατορθωμα..
Σου πέρασε από το νιονιό ότι μπορεί απλά να μαλακιζόμαστε;!ποιο το νοημα της σημερινης αντιπαραθεσης?
οι μεν να πεισουν τους δε οτι οντως πηδιουνται? γτ?
λες και ειναι κατι το δυσκολο και το μεγαλο κατορθωμα..
μα αφου ο καθενας γαμιεται και μαλιστα με αυτον που θελει προς τι ο αλληλοδαρμος;;;
ωχ θα βγεις........................ακυρωνω την εξοδο μουέλα μωρέ κι εσύ πως θα περάσει η ώρα μέχρι να πάμε για κανένα ποτάκι?
δε νομιζω οτι εχει καμια σημασια τι πιστευω εγω, ολες καλες και ολες καυλιαρες πιστευουνε πως ειναι οταν ειναι μονες τους, το κακο ειναι οτι ο χρονος που ειναι μονες τους ειναι αντιστροφως αναλογος του ξεχειλισματος της καβλας που η καθε μια φρονει οτι αποπνεει....Μέμο ποια κόβεις πιο καυλιάρα από αυτές;!
Y.Γ.Πρέπει να διαλέξεις μία,δεν δέχομαι την απάντηση καμία!!!
Όχι ρε,βγες και αν την πετύχεις θα περάσεις καλά!!!ωχ θα βγεις........................ακυρωνω την εξοδο μου