Επισκέπτης
Από Βατοπέδι!!!εξαρτάται απο που
Από Βατοπέδι!!!εξαρτάται απο που
παρε το λιαρ τζετ σουΤί ώρα έχει το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα;!
απο την μονη βατοπεδιου helloεξαρτάται απο που
Με το υπηρεσιακό θα έρθω,τζάμπα δουλεύω τόσο καιρό για αυτούς!!! ;)εσυ εισαι αριστερος, με οτοστοπ ναρθεις
Τί ώρα έχει το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα;!
Το σκυλί πώς πάει;διαφωνω αλλα οκ..δε με αφορα κιολας...
τρωει...και οσο τρωει ευθανασια δε γινεται γτ σημαινει οτι δε ποναει.Το σκυλί πώς πάει;
Το σκυλί πώς πάει;
αν ειμαι καλυτερη απο ρωσσιδα θα κατσω στον λαιον και μην ρωτησεις αν ρωτησα τον λαιον :o :o θα θυσιαστεις
εμενα παντα στην απ'εξω με εχεις γιατιαν ειμαι καλυτερη απο ρωσσιδα θα κατσω στον λαιον και μην ρωτησεις αν ρωτησα τον λαιον :o :o θα θυσιαστεις
θες να μας πεις και σε τι πιστευεις οτι εισαι καλυτερη απο Ρωσσιδα? αλλιως οι κακοπροερετοι θα πιστεψουν οτι ψαχνεσαινα κατσεις σε οποιον ειναι διαθεσιμος....αν ειμαι καλυτερη απο ρωσσιδα
μιλαει καλυτερα τα ελληνικα.θες να μας πεις και σε τι πιστευεις οτι εισαι καλυτερη απο Ρωσσιδα? αλλιως οι κακοπροερετοι θα πιστεψουν οτι ψαχνεσαινα κατσεις σε οποιον ειναι διαθεσιμος....
Το συμπέρασμα:αν ειμαι καλυτερη απο ρωσσιδα θα κατσω στον λαιον και μην ρωτησεις αν ρωτησα τον λαιον :o :o θα θυσιαστεις
μιλαει καλυτερα τα ελληνικα.
μιλαει καλυτερα τα ελληνικα.
ενω στης ελληνιδες λες "γαμος¨" και την πουτσισες....αυτο ειναι μειονέκτημα γιατι θα καταλαβαινει τις πιπες που λενε τα σαινια μας.
στις ρωσσιδες λες ενα "χουρο, πουτο" και ξεμπερδεψες.
θελεις να κανουμε μια συζητησηαυτο ειναι μειονέκτημα γιατι θα καταλαβαινει τις πιπες που λενε τα σαινια μας.
σωστα...μειονεκτημα ειναι..γ εκεινη....αυτο ειναι μειονέκτημα γιατι θα καταλαβαινει τις πιπες που λενε τα σαινια μας.
δεν θελω να μου στεναχωριεσαι . Για καλο ειναι που δεν σε ανακατευωεμενα παντα στην απ'εξω με εχεις γιατι
οκ τοτε μενω απλος παρατηρητηςδεν θελω να μου στεναχωριεσαι . Για καλο ειναι που δεν σε ανακατευω
σωστα...μειονεκτημα ειναι..γ εκεινη....
χμμ..οκ...
το οτι ειναι πολυ πιο ξυπνια μαλλον απο τις ρωσσιδες που λενε μονο χουρο κ μουρο δε μας κανει...
αρα τι μενει?
χμμμ...γ βοηθα.