pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
οχι. Οι αλλοι πλακα κανουν που βαλαντωνουν?
πόσα λεφτά βγάζεις έκτορ?
οχι. Οι αλλοι πλακα κανουν που βαλαντωνουν?
(ξερεις επεσες σωστα στο ποσο και εδω φαινετε η διαφορα νοοτροπιας μεταξυ των δυο,εχουν μαθη να ειναι συντιριτοικες και οχι κουτοπονηρες!!!!!!!σαφώς κορίτσαρε!Με 1000 ευρώ μηνιαίως δεν σε "βρίσκει" εύκολα το καλό....κατάλαβες?
(ξερεις επεσες σωστα στο ποσο και εδω φαινετε η διαφορα νοοτροπιας μεταξυ των δυο,εχουν μαθη να ειναι συντιριτοικες και οχι κουτοπονηρες!!!!!!!
(δεν διαφωνω αλλα οταν πεινας εκτιμας τα παντα καλυτερα ακολουθουν το μαζευε και ας ειναι ρογες.)γιατί εσύ πιστεύεις ότι οι άλλες πλήν ελληνίδων δεν είναι κουτοπόνηρες?ειδικά του πρώην ανατολικού σοβιετικού μπλοκ?κουτοπόνηρες δεν είναι οι βορειοευρωπαίες.
(δεν διαφωνω αλλα οταν πεινας εκτιμας τα παντα καλυτεραακολουθουν το μαζευε και ας ειναι ρογες.)
πόσα λεφτά βγάζεις έκτορ?
περισσοτερα απο αλλους, λιγοτερα απο αλλους. Για γκομενες χαλαω λιγοτερα απο αλλους που βγαζουν λιγοτερα απο οτι εχω παρατηρησει. Για λεφτα δε μου κλαφτηκε καμια γκομενα μεχρι τωρα.
κατι αλλο?
η διαφορα δηλαδη είναι στην τιμη?
οκ.Άρα που καταλήγεις?ότι ο έλληνας είναι κότα,υπεκφεύγει των αληθινών σχέσεων με ελληνίδες και δεν προΧωράει ούτε βήμα από την μοναξιά και την πορνεία και επίσης ότι οι σημερινές γυναίκες καλώς αναρωτιουνται για το πού πήγαν οι άντρες.
εγω καταληγω να ταχω μια χαρα με τον εαυτο μου και τους γυρω μου, συμπεριλαμβανομενου του αλλου φυλου. Εσεις που καταληγετε με ολο αυτο το κλαμα και τον οδυρμο? Το αποτελεσμα μετραει και οχι οι θεωριες και που αυτες καταληγουν, σε μεγαλη πλειοψηφια που βλεπω εδω το αποτελεσμα καταληγει σε πικρα μαυρη.
εγω καταληγω να ταχω μια χαρα με τον εαυτο μου και τους γυρω μου, συμπεριλαμβανομενου του αλλου φυλου. Εσεις που καταληγετε με ολο αυτο το κλαμα και τον οδυρμο? Το αποτελεσμα μετραει και οχι οι θεωριες και που αυτες καταληγουν, σε μεγαλη πλειοψηφια που βλεπω εδω το αποτελεσμα καταληγει σε πικρα μαυρη.
ειναι απο τις μερες που παλι με γουσταρεις? ααααααααααχαχαχαχαχαχ
ειναι που ξύπνησαν τα παλικάρια και δεν θελουν ελλεηνίδες οπότε ποιος μένει για μένα την καψερη?
μονο μη μου ριξεις πάλι χυλοπιτα γιατι θα βγαινω στα φορουμ και θα κατηγορώ τους ελληναράδες
(οχι στην εκτιμηση του αντρα,και πως τα βγαζει,εχω φαει πολλες φορες χερι για καποιο δωρο που πηρα,γιατι ηξερε την οικονομικη μου κατασταση η ελληνιδα αυτο μαλλον δεν το γνωριζη η το εχει ξεχασει.)η διαφορα δηλαδη είναι στην τιμη?
μάλιστα.Απάντησες οκ.Ψάχνεις γκόμενο.Αλήθεια και τί σε κάνει να πιστεύεις ότι θα βρείς γκόμενο εδώ πέρα?
καλά κάνεις και τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και τους γύρω σου και αυτό δείχνει πάνω απ'όλα ισορροπία και υγεία.Στο αν καταλήγουμε οι υπόλοιποι στον οδυρμό και στην πίκρα αυτό άστο να το νιώσουμε εμείς "οι υπόλοιποι".Κατά τα άλλα όλα βαίνουν καλώς στις σχέσεις των ελληνων και των ελλεινίδων,γίνονται πολλές σχέσεις από έρωτα και αγάπη πραγματική και σχεδόν καθόλου από κοίταγμα πορτοφολιού και πουλμουρισμού.
ειναι που ξύπνησαν τα παλικάρια και δεν θελουν ελλεηνίδες οπότε ποιος μένει για μένα την καψερη?
μονο μη μου ριξεις πάλι χυλοπιτα γιατι θα βγαινω στα φορουμ και θα κατηγορώ τους ελληναράδες
δεν τίθεται θέμα ελλεηνίδων..και οι ελλέηνες μια χαρά μαλάκες είναι και μπόλικοι μπόλικοι!.. η απόσταση στις σχέσεις ερωτικές κατά κύριο λόγο (αλλά και φιλικές, οικογενειακές κ.λπ.) οφείλεται κατά την ταπεινή μου γνώμη στην έλλειψη χρόνου (κύρια λόγω εργασίας) που δεν επιτρέπει την ύπαρξη ή/και εμβάθυνση των σχέσεων, αλλά και στην προώθηση ενός εγωισμού και ατομισμού (από την κοινωνία, τα μίντια κ.λπ.) που δεν αφήνουν τους ανθρώπους συνειδητοποιημένους και χαλαρούς ώστε να προσεγγίσουν και να προσεγγισθούν όταν και όπως πρέπει..