παραθετω το profil της μεσης Ελληνιδας ..No comment!!!
Tις προάλλες συζητούσα με κάποια γνωστή μου η οποία βρίσκεται στη Ν. Υόρκη.
Μου έλεγε πως έχει αλλάξει και προσπαθεί να ξεπεράσει τα Οθωμανικά κατάλοιπα που έχει ως ελληνίδα!!
Ανάλογα πράγματα μου έλεγε και γνωστή μου Σουηδέζα η οποία μου ανέφερε πως οι Ελληνίδες έχουν παράλογες απαιτήσεις χωρίς να το αξίζουν
ενώ προωθούν τον εαυτό τους ως εμπόρευμα προς πώληση.
Υπερβολές; Ή μήπως όχι;
Ακόμα και μια δεκάλεπτη βόλτα με τα μέσα μεταφοράς είναι αρκετή για να σχηματίσει κανείς το προφίλ της μέση Ελληνίδας.
Σενάριο πρώτο. Κάθεσαι στο τρόλευ και η δίπλα θέση είναι άδεια.
Στάση...
Η πόρτα ανοίγει. Αμέσως θα πάρεις και την πρώτη γεύση...
Η μέση Ελληνίδα εισέρχεται.
Ποτέ μα ποτέ δεν θα καθίσει σε κενή θέση οπου υπάρχει άντρας. Θα πάει να καθίσει σε θέση όπου δίπλα κάθεται γυναίκα...
"Μην μας πουν και εύκολες και μην του περάσει απο το μυαλό οτι τον γούσταρα και έκατσα δίπλα του..."
Σενάριο δεύτερο. Στάση και πάλι. Πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα για τη μέση Ελληνίδα...
Η μοναδική κενή θέση στο τρόλευ είναι αυτή στην οποία κάθεσαι εσύ. Το παιχνίδι τώρα αλλάζει...
Θα κοιτάξει επιδεικτικά όλο το τρόλευ. Κάποια στιγμή παίρνει το ύφος του "Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω αλλιώς" και τελικά κάθεται δίπλα σου.
Φωνάζει δηλαδή: "Ξέρεις εγώ δεν ήθελα να καθίσω δίπλα σου αλλά αναγκάστηκα. Δεν κάθισα δίπλα σου επειδή μου αρέσεις..."
Όλα αυτά βεβαίως έχουν δύο εξηγήσεις. Η πρώτη έχει να κάνει με τη νοοτροπία τους και τον τρόπο που μεγάλωσαν και η δεύτερη με την έλλειψη-στέρηση που έχουν αφού με το χαρακτήρα (αλλά και την εμφάνιση) που διαθέτουν "ουδείς θέλει να βάλει τα μαλλιά του με τα βάτα".