Επισκέπτης
Ορίστε?ο αλτεκ21 και ο κλωνος του μαστερ21 ειναι ενοχλητικα παρασιτα του σάϊτ.
Βριζουν συνεχεια και ενοχλουν την επικοινωνια των μελων του σάϊτ.
Δεν ειναι το προβλημα οτι ειναι αλβανοι ,αν ηταν συζητησιμοι δεν....
Ορίστε?ο αλτεκ21 και ο κλωνος του μαστερ21 ειναι ενοχλητικα παρασιτα του σάϊτ.
Δεν ειναι το προβλημα οτι ειναι αλβανοι ,αν ηταν συζητησιμοι δεν....
Αφου μπαινουν ενοχλητικα παρασιτα ,μονο για να βρισουν.Οι μοντς μπορουν να αποκλεισουν αυτα τα ενοχλητικα παρασιτα.100 ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ 100 ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΥΝΙ ΚΑΠΕΛΟ
ο αλτεκ21 και ο κλωνος του μαστερ21 ειναι ενοχλητικα παρασιτα του σάϊτ.
Δεν ειναι το προβλημα οτι ειναι αλβανοι ,αν ηταν συζητησιμοι δεν υπηρχε θεμα.
Τα ατομα αυτα ενοχλουν και σπαμαρουν συνεχεια και πρεπει να αποκλειστουν απο το σάϊτ.
ο αλτεκ21 και ο κλωνος του μαστερ21 ειναι ενοχλητικα παρασιτα του σάϊτ.
Δεν ειναι το προβλημα οτι ειναι αλβανοι ,αν ηταν συζητησιμοι δεν υπηρχε θεμα.
Τα ατομα αυτα ενοχλουν και σπαμαρουν συνεχεια και πρεπει να αποκλειστουν απο το σάϊτ.
Βρε παιδια στο θέμα μας! Αν ορισμένοι σας βρίζουν ή είναι είρωνες, μη δίνεται σημασία ή ρίξτε το στην πλάκα στην τελική.
Οποιοι μπαινουν στο σάϊτ για να βριζουν ,ειναι ενοχλητικα παρασιταΑιντε βρε μαλακα,καρακαημενε
Αμα δεν ξερεις προσωπα και πραματα,να βγαζεις τον σκασμο
Ηλιθιε
Οποιοι μπαινουν στο σάϊτ για να βριζουν ,ειναι ενοχλητικα παρασιτα και θα αποκλειστουν .Σταματα να λες μαλακιες επιτελους.Τι σχεση εχουν αυτα τα 2 nicks μεταξυ τους ρε καμμενε..?
Με εχεις δει ποτε να ασχολουμαι με πολιτικα?
Αν παρατηρισες...οσες φορες το ειπες ολοι σε εγραψαν στα αρχιδια τους,δεν πιανει το αστειο.
Εκτος αν εχεις τιποτα προσωπικα μαζι μου οποτε αν θες να στα λυσω με οποιο τροπο θες
φιλε μου εχεις φτιαξει εσυ ενα θεμα ωραιο κατα την γνωμη μου,που ομως μονος σου το εχεις χαλασει συζητωντας συνεχως με ενα ατομο για καποια κοπελα που δουλευει σε στριπτιζ αν δεν κανω λαθος.δεν σπαμαρεις εσυ νομιζεις;και το συγκεκριμενο θεμα εδω τι ουσια εχει,ανοιχτηκε απο καμενο που εχει τρελαθει στην χυλοπιτα απο ελληνιδες.ποιος θα πει κατι σοβαρο σε τετοιο θρεντ;ημαρτον ρε φιλε δεν εισαι στο σαιτ της νασα για να μιλας σοβαρα.εδω πιο πολυ πλακιτσα κανουμε.εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερη τι ειναι ο καθενας αλλα ο μαστερ21 σπαμαρη συνεχως σε ολα τα θρεντ σχεδον λεγοντας ανουσια πραγματα και χαλαει την ουσια των θεματων οπως και εδω κοντα 4 σελ.με αερολογιες καλο να ασχολουμαστε με τα θρεντ...
Μαστερ 21 ,μην βριζεις εσυ ,οπως τα καταφερες στα προσφατα σχολια σου ,και ασε εμενα να μην συμφωνουν μαζιμου και να μην με παιρνουν στα σοβαρα .Πες εσυ κατι ωραιο και ολοι θα σε προσεξουν.ρε συ ερευνεισον περιμενεις να σε παρει καποιος στα σοβαρα;ειλικρινα απαντησε μου.αν καποιος σε ενοχλει τον λες αμεσως αλβανο.
και τον βριζεις με το βαμβακι.
ντουσαν γερα γαμα τα μουνια.Μού αρέσει που δίνεις και τη διεύθυνση
Πού να τις προλάβει όλες ο Ντούσαν;
Να βελτιωθεί, γιατί;
Από ποια άποψη;
Δεν είμαι καν σίγουρος ότι αποτελεί πρόβλημα
αυτος εχει το θαρος να πει δημοσια το προβλημα του αν σου αρεσει το θρεντ και εχεις και εσυ καποια σχεση αναφερετο πολλοι συναθλητες μου στελνουν και π.μ και απαντω ετσι,για καποιους δεν ειναι πλακιτσα ειναι σοβαρο γιατι εχουν προβλημα και θελουν να ακουσουν μια γνωμη δεν ειδα στο θρεντ μου να αναφερεις κατι για συζητηση να σε δουμε......φιλε μου εχεις φτιαξει εσυ ενα θεμα ωραιο κατα την γνωμη μου,που ομως μονος σου το εχεις χαλασει συζητωντας συνεχως με ενα ατομο για καποια κοπελα που δουλευει σε στριπτιζ αν δεν κανω λαθος.δεν σπαμαρεις εσυ νομιζεις;και το συγκεκριμενο θεμα εδω τι ουσια εχει,ανοιχτηκε απο καμενο που εχει τρελαθει στην χυλοπιτα απο ελληνιδες.ποιος θα πει κατι σοβαρο σε τετοιο θρεντ;ημαρτον ρε φιλε δεν εισαι στο σαιτ της νασα για να μιλας σοβαρα.εδω πιο πολυ πλακιτσα κανουμε.
αλτεκ21 ,Σωστοοοος!ντουσαν γερα γαμα τα μουνια.
φιλε εισαι απαιχτος.οκ παω πασο.αυτος εχει το θαρος να πει δημοσια το προβλημα του αν σου αρεσει το θρεντ και εχεις και εσυ καποια σχεση αναφερετο πολλοι συναθλητες μου στελνουν και π.μ και απαντω ετσι,για καποιους δεν ειναι πλακιτσα ειναι σοβαρο γιατι εχουν προβλημα και θελουν να ακουσουν μια γνωμη δεν ειδα στο θρεντ μου να αναφερεις κατι για συζητηση να σε δουμε......