maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
θεσσαλονικη μου μεγαλη φτωχομανα .... εσυ που κανεις τα καλητερα παιδια.....εγκω σαλονικα..ντεν κσερει απο αθηνα.
θεσσαλονικη μου μεγαλη φτωχομανα .... εσυ που κανεις τα καλητερα παιδια.....εγκω σαλονικα..ντεν κσερει απο αθηνα.
δε ξερω...νεα υορκη γεννηθηκα...θεσσαλονικη μου μεγαλη φτωχομανα .... εσυ που κανεις τα καλητερα παιδια.....
δε πλαλαει στην αθηνα ηχουνε μιτρο
καφτε δεν πλαλας να δεις κανα μνι;
χμ τα λογια απο το N.Y δεν τα ξερω αρα μην περιμενεις κανταδα κ γιαυτοδε ξερω...νεα υορκη γεννηθηκα...
καφτε δεν πλαλας να δεις κανα μνι;
χμ τα λογια απο το N.Y δεν τα ξερω αρα μην περιμενεις κανταδα κ γιαυτο
μοηδα το βλαμαηκ που δεν εχ κουρσα στου μιτρου θα μπιδικικλοθιδε πλαλαει στην αθηνα ηχουνε μιτρο
πσσσσδε ξερω...νεα υορκη γεννηθηκα...
ειπα:δε ξερω...νεα υορκη γεννηθηκα...πσσσσ
τι ειπες τωρα!
φιλε το κατσικοχωρι μου ειναι μια ωριτσα απτην αθηνα κ εχω δει πολους βλαχους να πουλανε φικια για μεταξωτες κορδελες σε παντωγνωστες αθηναιους κ ναι σας ξερω κ απο χτες γιαυτο κ δεν κανω τον κοπο πλεον να ανεβαινω συχνα αθηνα οταν εγω εκανα στα 15 τγο δρομολογιο για αθηνα με το 600R που ειχα τοτε εσυ αμφιβαλω για το αν ηξερες τι σημαινει επαρχεια αν κ απο οτι κααταλαβα ακομα δεν εχεις μαθει γιατι αν ηκσερες θα γνωριζες πως χωρις αυτην θα ησασταν ενα τπτΤί τσαμπουνάς ρε μεγάλε;
Μας ξέρεις κι από χθες;
Σαλάγα κανά πρόβατο στο κατσικοχώρι σου που θα πουλήσεις και μούρη, βλάχο
Ένα είναι το βασικό πρόβλημα των ελλεεινίδων: είναι χυδαίες.
Δεν σέβονται την ιδιαιτερότητα (αλλά στήνουν κώλο σε ό,τι λάμπει εξωτερικά), μασάνε τσίχλα και κάνουν φούσκα, κοιτάνε στραβωμένες, σχολιάζουν ό,τι και όποιον περνάει γύρω τους, χαμογελάνε σαν να τους κρατάς τα χείλια με τσιμπιδάκια, δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε διάλογο (ούτε βιβλίο έχουν ανοίξει στη ζωή τους ούτε έχουν κανένα κριτήριο σκέψης), δεν καταδέχονται να μπουν σε λεωφορείο για να μην τους πέσει ο κώλος και να μη ζαρωθεί η φούστα, και άλλα πολλά.
Σε όλες αυτές, λοιπόν, λέμε:
Υπάρχουν, φυσικά, και αξιόλογες ελληνίδες, που δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ελλεεινίδες.
Είναι οι κοπέλες που χαμογελάνε και γελάνε με όλη τους την καρδιά, δεν σχολιάζουν τους άλλους με κακεντρέχεια, σέβονται το συνομιλητή τους, δεν νομίζουν ότι όλος ο κόσμος τούς την πέφτει, δεν θεωρούν περίεργους όσους έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις και διαφορετικά γούστα (π.χ. η μέση ελλεεινίδα θεωρεί απροσάρμοστο όποιον αγοράζει βιβλία, όποιον δεν έχει αυτοκίνητο, όποιον κάθεται μόνος του για καφέ διαβάζοντας κ.λπ.).
Από αυτές τις κοπέλες, λοιπόν, ακόμα περιμένουμε να γεννηθεί η πρώτη. Στην ουρά είμαστε πολλοί, πάντως.
αυτο το κακνω τρελα!!!!!!γυναικεια φυση βλεπεις....Ένα είναι το βασικό πρόβλημα των ελλεεινίδων: είναι χυδαίες.
Δεν σέβονται την ιδιαιτερότητα (αλλά στήνουν κώλο σε ό,τι λάμπει εξωτερικά), μασάνε τσίχλα και κάνουν φούσκα, κοιτάνε στραβωμένες, σχολιάζουν ό,τι και όποιον περνάει γύρω τους, χαμογελάνε σαν να τους κρατάς τα χείλια με τσιμπιδάκια, δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε διάλογο (ούτε βιβλίο έχουν ανοίξει στη ζωή τους ούτε έχουν κανένα κριτήριο σκέψης), δεν καταδέχονται να μπουν σε λεωφορείο για να μην τους πέσει ο κώλος και να μη ζαρωθεί η φούστα, και άλλα πολλά.
Υπάρχουν, φυσικά, και αξιόλογες ελληνίδες, που δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ελλεεινίδες.
Είναι οι κοπέλες που χαμογελάνε και γελάνε με όλη τους την καρδιά, δεν σχολιάζουν τους άλλους με κακεντρέχεια, σέβονται το συνομιλητή τους, δεν νομίζουν ότι όλος ο κόσμος τούς την πέφτει, δεν θεωρούν περίεργους όσους έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις και διαφορετικά γούστα (π.χ. η μέση ελλεεινίδα θεωρεί απροσάρμοστο όποιον αγοράζει βιβλία, όποιον δεν έχει αυτοκίνητο, όποιον κάθεται μόνος του για καφέ διαβάζοντας κ.λπ.).
Από αυτές τις κοπέλες, λοιπόν, ακόμα περιμένουμε να γεννηθεί η πρώτη. Στην ουρά είμαστε πολλοί, πάντως.
θα συμφωνησω αλλα πιο ευκολο πλεον ειναι να αδιασεις το ωκεανο παρα να βρεις μια τετοια ειναι τοσο λιγες κ τοσο σπανιες που δυστηχως θεωρουντε ειδος προς εξαφανηση. κ θα εξαφανιστουν γιατι εμεις δεν τις θελουμε ετσυ με αυτα που κανουμεΈνα είναι το βασικό πρόβλημα των ελλεεινίδων: είναι χυδαίες.
εγω λονδινο...δε ξερω...νεα υορκη γεννηθηκα...
θα συμφωνησω αλλα πιο ευκολο πλεον ειναι να αδιασεις το ωκεανο παρα να βρεις μια τετοια ειναι τοσο λιγες κ τοσο σπανιες που δυστηχως θεωρουντε ειδος προς εξαφανηση. κ θα εξαφανιστουν γιατι εμεις δεν τις θελουμε ετσυ με αυτα που κανουμε
Βλάχο, τσέκαρε πμ
κοντοχωριανοι....εγω λονδινο...
κ θα εξαφανιστουν γιατι εμεις δεν τις θελουμε ετσυ με αυτα που κανουμε