gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ασχετο αλλα μ αρεσει ο τροπος που το γραψες....δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως είναι σούπερ καύλα να γαμάς κωράκι ελλεηνίδας και μετά να χύνεις στα βυζάκια της...
ασχετο αλλα μ αρεσει ο τροπος που το γραψες....δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως είναι σούπερ καύλα να γαμάς κωράκι ελλεηνίδας και μετά να χύνεις στα βυζάκια της...
αυτο εγινε πραγματικα;Προχτεσινό παράδειγμα :
- (Κοπέλα) Εχεις αυτοκίνητο?
- (Εγώ) Ναι ένα hundai
- (Κοπέλα) Σιγά το αυτοκίνητο...
- (Εγώ) Εσύ έχεις?
- (Κοπέλα) Οχι
- (Εγω) Οταν θα αγοράσεις έλα να τα συγκρίνουμε να δούμε ποιο είναι καλύερο...(κατέβηκε μετα η αυλαία) κοινώς έφυγα
κι εγω δυσκολευομαι να το πιστεψω....αυτο εγινε πραγματικα;
Φυσικά και όχι...το νόημα είναι βαθύτερο αν το αντιλαμβάνεσαι... ;)
Φυσικά και όχι...το νόημα είναι βαθύτερο αν το αντιλαμβάνεσαι... ;)
στα νυφοπαζαρα.....Είναι βέβαιον πως η κερά ξερογλειφόταν;
Βέβαια μαλακία αυτό που είπε, αλλά έχει νόημα μόνο άμα άπλωνε δίχτυα...
υ.γ. πού πάτε και τις βρίσκετε μου λέτε?
Οκ! απλα καταγγέλουμε το σνομπισμό τους, όχι τις σεξουαλικές τους επιδόσεις
Ναι.. η κοπέλα είναι παρα πολύ όμορφη εξωτερικά (μόνο) μάλλον ο προηγούμενος θα είχε mercedes..
Προχτεσινό παράδειγμα :
- (Κοπέλα) Εχεις αυτοκίνητο?
- (Εγώ) Ναι ένα hundai
- (Κοπέλα) Σιγά το αυτοκίνητο...
- (Εγώ) Εσύ έχεις?
- (Κοπέλα) Οχι
- (Εγω) Οταν θα αγοράσεις έλα να τα συγκρίνουμε να δούμε ποιο είναι καλύερο...(κατέβηκε μετα η αυλαία) κοινώς έφυγα
φοβερος διαλογος Ελληναρα - ελλεινιδας
η εγω δεν ειμαι ελληνιδα η εσυ ζεις σε αλλο πλανητη.Ο ορισμος της... ΕΛΛΕΗΝΙΔΑΣ !!!
Τόπος προέλευσης: Ελλαδιστάν
θα την βρείτε: σε όλα τα γνωστά (και άγνωστα) μέρη
Πως ξεχωρίζει: Συνήθως περπατάει σε στυλ star του Ηollywood μαζεύοντας από κάτω ότι κόπρανο από αδέσποτο υπάρχει στον δρόμο (άθελα τις τις περισσότερες φορες), φορώντας από το πιο ακριβό ρούχο μέχρι και το πιο "αυτό πήρα από την λαϊκή που το είχε στην καλύτερη τιμή" αλλα και πάλι νιώθει star όπως και να έχει, επίσης μπορεί να ξεχωρίσει από χαμηλοκάβαλα παντελόνια όπου τα προγούλια και τα σωσίβια έχουν την τιμητική τους, σε ακόμα πιο εκλεπτυσμένες στιγμές μπορείτε να τις δείτε με mini, γόβα, αισθησιακό aroma και έπειτα από νυχτερινή έξοδο αφού έχει φαΐ ταααααααα!!! (ΣΥΝΉΘΩΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ) λεφτά καταλήγει στο... σουβλατζίδικο του Μητσου για τα περαιτέρω !!!
Συνηθισμένες εκφράσεις τους:
1) Ολοι οι άντρες είναι γουρούνια!
2) Θέλω να μείνω για λίγο καιρό μόνη! Είμαι μπερδεμένη ...(κι εχει πιασει το μουνι της πουρι απο την αγαμια ..με αποτελεσμα ο σκληρος ..(hard disk).. να τα εχει παιξει !!!!!
3) Καλύτερα λεσβία παρα με αυτόν, είμαι λεσβία, μα καλά τι-(της)-του βρήκε, μου αρέσεις αλλα... δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου... (μεχρι να δει την 320 SL Cabrio)...!!!
Πως θα τις κερδίσεις: οι άποψεις εδώ διαφέρουν: Μερικοί λένε πρέπει να είσαι όμορφος, άλλοι να εχεις λεφτά και άλλοι να εχεις και τα 2 !!! Αλλά στο τέλος... αναρωτιέσαι τι θα ήταν καλύτερο? ο εγκλεισμός τους σε Δημοσια ή Ιδιωτική ψυχιατρική κλινική?
Τρόπος προσέγγισης: οι μέχρι τώρα μελέτες έδειξαν πως δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Καλύτερα να πιστέψετε πως διανέμουν το πετρέλαιο δωρεάν, παρά πως θα καταφέρετε να κερδίσετε μια καλή κουβέντα από το στόμα τους..
Ηobby: μοιράζει χυλόπιτες τις περισσότερες φορές όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, αλλά για να νιώσει πιο σπουδαία! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, χρόνια αποχή από το sex και στο τέλος επισύναψει σχέσεων με κάθε είδους δονητή, μπουκάλι, βούρτσα... στην ακόμα χειρότερη περίπτωση πέφτει με τα μούτρα σε όποιον βρει στον δρόμο της, ακόμα και σε τρόφιμο φυλακών... !!!
Όου ντίαρ, τις Ελλεηνίδες τις βρίσκεις παντού, ακόμα και εις τον αφρόν της θάλλασσας, στο φύσημα του αγέρη
όου γιέα, άι νόου!!!
Αλλά είναι stupefying που απ'όλα τα ψάρια της θάλασσας κι απ'όλα τα φύλλα που παρασέρνει ο αέρας πέφτουν πάνω στους φελλούς
επισης τυγχάνει να δολώσεις για συναγρίδα και απο ολα τα ψάρια της θαλασσας να τσιμπήσει το σκουμπρί
Δεν τρώω ψάρια, το σκουμπρί είναι χαζό?