Εγώ πάντως πιστεύω οτι οι Ελληνίδες έχουν κάνει τρομερή βελτίωση στο σώμα τους και τολμώ να πω πως συναγωνίζονται τα αλλοδαπά.Έχω μαγαζί με εσώρουχα και έχουν δει πολλά τα μάτια μου.Πριν 6-7 χρόνια ας πούμε οι Ελληνίδα ήταν πιο αγύμναστη,πιο χοντρή,κυταρρίτιδα στο φουλ..τώρα έχει φτιάξει απίστευτα.Ίσως το κράξιμο από τους Έλληνες και η σαφής προτίμηση τους στις ξένες ,την ξύπνησαν.
Τελοσπάντων ο καθένας με τις προτιμήσεις του.Κι εγώ τους Ισπανούς γουστάρω αλλά δεν έρχεται και κανένας για CT ρε γαμώτο!Άδικη ζωή.
Κατα την ταπεινή μου γνωμη το προβλημα των Ελληνιδων (γενικα μιλαμε...) ειναι πολυπλευρο:
* Γενικα πασχουν απο το συνδρομο της πριγκιπισσας .. Ειμαι μια και μοναδικη ..δεν εχω αναγκη κανενα ..το οποιο ενισχυεται απο τους καγκουρες..
* Δεν σεβονται τον εαυτο τους και την παρεα .
* Ειναι εγωκεντρικες ...Μονο να παιρνουν .. Νο Money ..No honey attitude ..
* Εχουν ξυνισμενες φατσες και αντι-ερωτικο βλεμμα (βλεπε ηλεκτρικο , μετρο , καφε
τεριες )
* Ανακυκλωνονται σε τσατσο κλικαδορικες καταστασεις και δεν παιρνουν ρισκο .
Εκτος του κυκλου τους χανουν την μπαλα ..
* Τα θελουν ετοιμα και στο πιατο
* Ειναι καλομαθημενες ..και το extra mile (κανε και εσυ κατι ..) δεν
το εχουν στο λεξιλογιο τους ..
* Εχουν κολληματα με συγκεκριμενα επαγγελματα .. (αλιμονο αμα εισαι χαμηλομισθος)
και τελος....
* Ειναι θυματα του Lifestyle ...
παραθετω...
Η εποχή δύσκολη, ο κόσμος δύσπιστος και συνάμα απαιτητικός. Ο συνεχής βομβαρδισμός προτύπων και μοντέλων ζωής έχει κάνει τον κόσμο τρελό και παλαβό. Η μοναξιά, η αποξένωση, η καχυποψία και ο κοινωνικός αποκλεισμός έχει κάνει τον κόσμο από τη μία πλευρά με τεράστια ανάγκη για κάθε είδους σχέση-ανθρώπινη επαφή αλλά από την άλλη με "λογική" όλα για την "πάρτη" μου, να θέλουν όλοι το καλύτερο, το τέλειο, αυτό που προβάλεται από τα media χωρίς κανείς να έχει το θάρρος τα κοιταχτεί κατάμουτρα στον καθρεφτη και να αναρωτηθεί αν του αξίζει αυτό που επιδιώκει αλλά και αν πραγματικά αξίζει τελικά να το επιζητά. Να θέλει το καλύτερο και με στάση "εκ του ασφαλούς", χωρίς ρίσκο, χωρίς δοκιμη...