Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ελααααααααααααααα!!!!!!!!!
κοντα ειμαστε!!!
σε ποιο οροφο εισαι?
εχω περασει απο ολους με αλλαζουν συχνα...

ξεριζωνω τη γλωσσα των "συγκατοικων" μου και δεν ξερουν τι να με κανουν...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εχω περασει απο ολους με αλλαζουν συχνα...

ξεριζωνω τη γλωσσα των "συγκατοικων" μου και δεν ξερουν τι να με κανουν...
ωπ, σε επιασα!!!
τα ψυχιατρεια ειναι μονοκλινα!!!

victor777

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ayto που ειπες μου θυμισε κατι που μου ειπε στα μεσα του 80 ητανε σε ενα ινστιτουτο αισθητικης να κανει καθαρισμο προσωπου και ηταν αλλες 2 γυναικες στο δωματιο για αποτριχωση στο μπικινι,και λεγανε αυτες οι 2 οτι θα πανε στην κουβα για να γνωρισουν κουβανεχικες πουσες(αυτολεξι) γτ βαρεθηκαν τις ελληνικες και θελαν να γνωρισουν κι αλλες !!!!!!

απο παλια ειναι ο σεξοτουρισμος στις γυναικες ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! :grin:

δικαιωμα της καθεμιας να κανει οτι σεξοτουρισμους θελει αρκει μετα να μην πηγαινει σε εναν  ελληνα που να την εχει πιο μεγαλη απο τον κουβανο και να ζηταει μονιμες σχεσεις και γαμους και παδια

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ωπ, σε επιασα!!!
τα ψυχιατρεια ειναι μονοκλινα!!!

ουτε απο εξω δεν εχω περασει φιλτατε!!!

αλλα αν δεν σχολιαζες ενα ποστ μου γραφοντας μια μαλακια δεν καταντουσαμε να μαλακολογουσαμε τωρα!!!!!

δεν πειραζει πρεπει να τα συνηθισω αυτα!!!!!!
δικαιωμα της καθεμιας να κανει οτι σεξοτουρισμους θελει αρκει μετα να μην πηγαινει σε εναν  ελληνα που να την εχει πιο μεγαλη απο τον κουβανο και να ζηταει μονιμες σχεσεις και γαμους και παδια

το ιδιο ισχυει και για τους αντρε ομως ε!!!! δικαια πραματα!!!!

victor777

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το ιδιο ισχυει και για τους αντρε ομως ε!!!! δικαια πραματα!!!!

ξερεις κανεναν αντρα να ζηταει μονιμες σχεσεις? Μονο οι καληνυχτακηδες ζητανε

εμενα πριν μερικες μερες μια αγγλιδα μου ζητουσε σχεση , δεν τρελαθηκα ομως

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
+100000000000000000000000000

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ξερεις κανεναν αντρα να ζηταει μονιμες σχεσεις? Μονο οι καληνυχτακηδες ζητανε

εμενα πριν μερικες μερες μια αγγλιδα μου ζητουσε σχεση , δεν τρελαθηκα ομως

oloi ξερουμε ατομα (ειτε απο τη δουλεια,ειτε απο οικογενειακο/φιλικο περιβαλλον) που ζησαν τη ζωουλα τους γαμησανε τα φυλλα και τα δεντρα κι εκει γυρω στα 40παρα,40κατι τους επιασε μια μουρλα να παντρευτουν.....ετσι ξαφνικα.... :cheesy:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ουτε απο εξω δεν εχω περασει φιλτατε!!!

αλλα αν δεν σχολιαζες ενα ποστ μου γραφοντας μια μαλακια δεν καταντουσαμε να μαλακολογουσαμε τωρα!!!!!

δεν πειραζει πρεπει να τα συνηθισω αυτα!!!!!!
συ ειπας

victor777

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
oloi ξερουμε ατομα (ειτε απο τη δουλεια,ειτε απο οικογενειακο/φιλικο περιβαλλον) που ζησαν τη ζωουλα τους γαμησανε τα φυλλα και τα δεντρα κι εκει γυρω στα 40παρα,40κατι τους επιασε μια μουρλα να παντρευτουν.....ετσι ξαφνικα.... :cheesy:

εγω ολους τους φιλους που εχω απο Πειραια κανενας δεν ηθελε γαμο, οσοι παντρευτηκαν η θα παντρευτουν οτ κανουν επειδη βρηκαν μια κοπελα που τους αγαπησε και η οποια δεν ηθελε να βολευτει μετα απο σεξοτουρισμο , ετσι την αγαπησαν και αυτοι, αλλα ο αντρας παντα θελει να ειναι ελευθερος. Η γνωμη μου ειναι  οτι μεσω εμπειριων να μπορεισ να ξεχωριζεις αυτεσ που ψαχνουν να βολευτουν δηλαδη τις Υποκριτριες και να τους λες ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ   :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο αντρας παει κουβα να γαμησει και πληρωνει γιαυτο (προσωπικα; το θεωρω υψιστη μαλακια αλλα αλλο θεμα)αλλα η γυναικα να παει να πηδηχτει τζαμπα στην κουβα με τον καθε ταλαιπωρο και μη σου πω να τον πληρωσει κιολας ειναι καταντια πλεον...και ειναι πιθανως η ιδια που εδω ριχνει ακυρα σε καλα παιδια επειδη δεν εχουν καμπριο μπε-εμ-βε ή κοτερο και βιλα στην μυκονο....γιατι σιγουρα σεξοτουρισμο δεν κανει η καθε κοπελια που δουλευει σερβιτορα λεμε τωρα...αυτα...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ο αντρας παει κουβα να γαμησει και πληρωνει γιαυτο (προσωπικα; το θεωρω υψιστη μαλακια αλλα αλλο θεμα)αλλα η γυναικα να παει να πηδηχτει τζαμπα στην κουβα με τον καθε ταλαιπωρο και μη σου πω να τον πληρωσει κιολας ειναι καταντια πλεον...και ειναι πιθανως η ιδια που εδω ριχνει ακυρα σε καλα παιδια επειδη δεν εχουν καμπριο μπε-εμ-βε ή κοτερο και βιλα στην μυκονο....γιατι σιγουρα σεξοτουρισμο δεν κανει η καθε κοπελια που δουλευει σερβιτορα λεμε τωρα...αυτα...

κ ο ανδρας που σηκωνεται να παει ως την κουβα επειδη εδω δεν καταφερνει να κανει αλμα ειναι μια καταντια κ μιση... με αυτη τη λογικη

Επισκέπτης
κ ο ανδρας που σηκωνεται να παει ως την κουβα επειδη εδω δεν καταφερνει να κανει αλμα ειναι μια καταντια κ μιση... με αυτη τη λογικη

άλλο άνδρας άλλο γυναίκα! μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!! έχει δίκιο ο φίλος gl!!! :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η απαντηση περιλαμβανεται ηδη στην παραθεση μου...υψιστη μαλακια ...να παω διακοπες για να γαμησω;;;;;με μονο στοχο αυτο;;για μενα οχι..αλλο αν κατσει...και προσωπικα δεν παω και πολυ τις μαυρες και λατινες αλλα ασχετο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εγω παντως ντρεπομαι να παω για σεξοτουρισμο!!!!!

δεν ξερω πειτε με πουριτανη οτι θελετε πειτε με εγω ντρεπομαι!!! :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αλλα δεν ειναι το προβλημα εκει φιλεναδα..ο αντρας γαμαει κι εδω πιο οικονομικα απο το να παει κουβα..οσο υπαρχουν μπουρδελα...αλλου  μαλλον ειναι το θεμα αλλα δεν ξερω κιολας τι τους γοητευει στον σξοτουρισμο αυτον του χαμηλου επιπεδου...πρεπει να ρωτησουμε καποιον που του αρεσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom