απτο δαφνι.ωραια !!! να τα φτιαξουμε !!!
απο ποια περιοχη μπαινεις?
μας βαλανε δωρεαν wireless δικτυο.
απτο δαφνι.ωραια !!! να τα φτιαξουμε !!!
απο ποια περιοχη μπαινεις?
ελααααααααααααααα!!!!!!!!!απτο δαφνι.
μας βαλανε δωρεαν wireless δικτυο.
εχω περασει απο ολους με αλλαζουν συχνα...ελααααααααααααααα!!!!!!!!!
κοντα ειμαστε!!!
σε ποιο οροφο εισαι?
ωπ, σε επιασα!!!εχω περασει απο ολους με αλλαζουν συχνα...
ξεριζωνω τη γλωσσα των "συγκατοικων" μου και δεν ξερουν τι να με κανουν...
ayto που ειπες μου θυμισε κατι που μου ειπε στα μεσα του 80 ητανε σε ενα ινστιτουτο αισθητικης να κανει καθαρισμο προσωπου και ηταν αλλες 2 γυναικες στο δωματιο για αποτριχωση στο μπικινι,και λεγανε αυτες οι 2 οτι θα πανε στην κουβα για να γνωρισουν κουβανεχικες πουσες(αυτολεξι) γτ βαρεθηκαν τις ελληνικες και θελαν να γνωρισουν κι αλλες !!!!!!
απο παλια ειναι ο σεξοτουρισμος στις γυναικες ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!
ωπ, σε επιασα!!!
τα ψυχιατρεια ειναι μονοκλινα!!!
δικαιωμα της καθεμιας να κανει οτι σεξοτουρισμους θελει αρκει μετα να μην πηγαινει σε εναν ελληνα που να την εχει πιο μεγαλη απο τον κουβανο και να ζηταει μονιμες σχεσεις και γαμους και παδια
το ιδιο ισχυει και για τους αντρε ομως ε!!!! δικαια πραματα!!!!
+100000000000000000000000000δικαιωμα της καθεμιας να κανει οτι σεξοτουρισμους θελει αρκει μετα να μην πηγαινει σε εναν ελληνα που να την εχει πιο μεγαλη απο τον κουβανο και να ζηταει μονιμες σχεσεις και γαμους και παδια
ξερεις κανεναν αντρα να ζηταει μονιμες σχεσεις? Μονο οι καληνυχτακηδες ζητανε
εμενα πριν μερικες μερες μια αγγλιδα μου ζητουσε σχεση , δεν τρελαθηκα ομως
με μια διαφορα ομως...πριν στην πω σκεψου την λιγο μονη σου...το ιδιο ισχυει και για τους αντρες ομως ε!!!! δικαια πραματα!!!!
συ ειπαςουτε απο εξω δεν εχω περασει φιλτατε!!!
αλλα αν δεν σχολιαζες ενα ποστ μου γραφοντας μια μαλακια δεν καταντουσαμε να μαλακολογουσαμε τωρα!!!!!
δεν πειραζει πρεπει να τα συνηθισω αυτα!!!!!!
με μια διαφορα ομως...πριν στην πω σκεψου την λιγο μονη σου...
oloi ξερουμε ατομα (ειτε απο τη δουλεια,ειτε απο οικογενειακο/φιλικο περιβαλλον) που ζησαν τη ζωουλα τους γαμησανε τα φυλλα και τα δεντρα κι εκει γυρω στα 40παρα,40κατι τους επιασε μια μουρλα να παντρευτουν.....ετσι ξαφνικα....
ο αντρας παει κουβα να γαμησει και πληρωνει γιαυτο (προσωπικα; το θεωρω υψιστη μαλακια αλλα αλλο θεμα)αλλα η γυναικα να παει να πηδηχτει τζαμπα στην κουβα με τον καθε ταλαιπωρο και μη σου πω να τον πληρωσει κιολας ειναι καταντια πλεον...και ειναι πιθανως η ιδια που εδω ριχνει ακυρα σε καλα παιδια επειδη δεν εχουν καμπριο μπε-εμ-βε ή κοτερο και βιλα στην μυκονο....γιατι σιγουρα σεξοτουρισμο δεν κανει η καθε κοπελια που δουλευει σερβιτορα λεμε τωρα...αυτα...για πες..
ο αντρας παει κουβα να γαμησει και πληρωνει γιαυτο (προσωπικα; το θεωρω υψιστη μαλακια αλλα αλλο θεμα)αλλα η γυναικα να παει να πηδηχτει τζαμπα στην κουβα με τον καθε ταλαιπωρο και μη σου πω να τον πληρωσει κιολας ειναι καταντια πλεον...και ειναι πιθανως η ιδια που εδω ριχνει ακυρα σε καλα παιδια επειδη δεν εχουν καμπριο μπε-εμ-βε ή κοτερο και βιλα στην μυκονο....γιατι σιγουρα σεξοτουρισμο δεν κανει η καθε κοπελια που δουλευει σερβιτορα λεμε τωρα...αυτα...
κ ο ανδρας που σηκωνεται να παει ως την κουβα επειδη εδω δεν καταφερνει να κανει αλμα ειναι μια καταντια κ μιση... με αυτη τη λογικη
η απαντηση περιλαμβανεται ηδη στην παραθεση μου...υψιστη μαλακια ...να παω διακοπες για να γαμησω;;;;;με μονο στοχο αυτο;;για μενα οχι..αλλο αν κατσει...και προσωπικα δεν παω και πολυ τις μαυρες και λατινες αλλα ασχετοκ ο ανδρας που σηκωνεται να παει ως την κουβα επειδη εδω δεν καταφερνει να κανει αλμα ειναι μια καταντια κ μιση... με αυτη τη λογικη
και προσωπικα δεν παω και πολυ τις μαυρες και λατινες αλλα ασχετο
αλλα δεν ειναι το προβλημα εκει φιλεναδα..ο αντρας γαμαει κι εδω πιο οικονομικα απο το να παει κουβα..οσο υπαρχουν μπουρδελα...αλλου μαλλον ειναι το θεμα αλλα δεν ξερω κιολας τι τους γοητευει στον σξοτουρισμο αυτον του χαμηλου επιπεδου...πρεπει να ρωτησουμε καποιον που του αρεσει...κ ο ανδρας που σηκωνεται να παει ως την κουβα επειδη εδω δεν καταφερνει να κανει αλμα ειναι μια καταντια κ μιση... με αυτη τη λογικη