amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.081
- Πόντοι
- 22.785
αγαπητέ??? μα καλά η amjik γυναίκα δεν είναι?
αγαπητέ??? μα καλά η amjik γυναίκα δεν είναι?
Κάνε του μια περιγραφή να ζηλέψει και η μπάιτ...
Γυναίκα και μουνάρα αλλά είναι η αφέντρα μου γι'αυτό είμαι καλός και ευγενικός μαζί της για να γίνει και αυτή κακιά και ζόρικια μαζίμου
Είναι ντροπαλή όμως η amjik...δεν της αρέσει να αυτοεκθειάζεται...όπως κάνεις εσύ!ζηλευω ηδη
ειναι ι εροτικοτερι γινεκα του σατ
Είναι ντροπαλή όμως η amjik...δεν της αρέσει να αυτοεκθειάζεται...όπως κάνεις εσύ!
Προς Μπόμπα και Μπάιτ...
Κλισε θα σας ακουστεί αλλά το πιστεύω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ. Η ομορφιά εισπράττεται. Μπορεί για την Μπάιτ να είμαι κακάσχημος και να μην εμπνέεται ερωτικά μαζί μου, αλλά για την Μπόμπα να είμαι αυτός που μια ματιά του μόνο φτάνει αεροπλάνο να την κάνει. Αναμφισβήτητα υπάρχουν και αντικειμενικά όμορφοι άνθρωποι αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τις σχέσεις και το τί ζητάμε.
Όχι και ας είναι μουνάρα η άλλη δεν θα βρώ χαριτωμένο το κλάσιμο της μπροστά μου, την ειρωνία που θα βγάλει μπροστά σε φίλους μου εκθειασμό, το να με αποκαλεί ρε φίλε ή ακόμα χειρότερα ρε μαλάκα πνευματώδες, το να με αποφεύγει ως "όποιος αγαπάει παιδεύει". Δεν θέλω να παραμυθιάζω τον εαυτό μου ασχέτως που ασυναίσθητα με τις Ρουμάνες το κάνω. Ξέρω τί θέλω και τί αισθάνομαι. Αυτά μου αρκούν.
Ελλεηνίδα όπως τουλάχιστον την ορίζω εγώ είναι η συμπεριφορά που την καθορίζει και όχι η εξωτερική εμφάνιση. Χώρια που είμαι από αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα με τις Ελληνίδες ακριβώς επειδή πιστεύω πως και όμορφες είναι και μπορείς να συνεννοηθείς στην ίδια γλώσσα.
Κατασπαράξτε με........
Υ.Γ. Αμτζικ μην κάνεις αποτρίχωση μουρό μου μ'αρέσει η γουρουνότριχα σου να με γρατζουνάει σαν τσουγκράνα...
Άρα να μην κάνει αποτρίχωση η αμτζικ????δεν βρισκω να διαφωνω σε κατι οποτε πως να σε κατασπαραξω?
ξαναπροσπαθησε..
Άρα να μην κάνει αποτρίχωση η αμτζικ????
Ίσως να με κατασπαράξουν διάφοροι άλλοι φωστήρες συμβουλάτορες γαμιάδες ομορφάντρες πετυχημένοι και μία Θεά ξέρει τί άλλο.....
καταντια ρε φιλε, θα πληρωσουν να πανε κουβα να πηδηχτουν απο κουβανο;;;; γιατι εδω τους εβγαινε ακριβα;η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο! μπορει στα φορουμ να γινεται πλακα αλλα η αγαμια ιδιως στις γυναικες βαραει κοκκινο! οι ανδρες ειναι τυχεροι εχουν την πορνεια και το σεξοτουρισμο! δυο γνωστες μου θα πανε κουβα, 30αρες γαμευσιμες! μακαρι να αρχισει και ο ελληνικος γυναικιος σεξοτουρισμος! θα τους ξυπνησει τα παθη και θα τις κανει να βλεπουν τα πραγματα λιγοτερο πολυπλοκα!
αχ , τι τραβας κ εσυayto που ειπες μου θυμισε κατι που μου ειπε στα μεσα του 80 ητανε σε ενα ινστιτουτο αισθητικης να κανει καθαρισμο προσωπου και ηταν αλλες 2 γυναικες στο δωματιο για αποτριχωση στο μπικινι,και λεγανε αυτες οι 2 οτι θα πανε στην κουβα για να γνωρισουν κουβανεχικες πουσες(αυτολεξι) γτ βαρεθηκαν τις ελληνικες και θελαν να γνωρισουν κι αλλες !!!!!!
απο παλια ειναι ο σεξοτουρισμος στις γυναικες ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!
αχ , τι τραβας κ εσυ
εισαι χοντρουλα?
ki εσυ μαλακας?εισαι χοντρουλα?
δε με πειραζει!!!
ωραια !!! να τα φτιαξουμε !!!ki εσυ μαλακας?
ουτε εμενα!