EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.336
- Πόντοι
- 17.885
Να το παω βολτα να στανιαρη?
Άμα κερνάς!
Να το παω βολτα να στανιαρη?
Άμα κερνάς!
Ειμαι large τυπος εγω.
Αν αυτο ειναι αληθεια μπραβο σου. Θελει@@ για να το κανεις στην γκομενα αυτο.respect
Εχω απογοητευτει παντος απο τις ελλεεινιδες ρε παιδια. εχει ξεφυγει η κατασταση. Και ειδηκα οσο βλεπω καλα παιδια και ωραια παλικαρια να τους σερνουν κατι μπαζα και να τους κανουν γυμνασια μου την δινει.
παλια δεν ηταν ετσι ρε γμτ.
Αν αυτο ειναι αληθεια μπραβο σου. Θελει@@ για να το κανεις στην γκομενα αυτο.respect
Εχω απογοητευτει παντος απο τις ελλεεινιδες ρε παιδια. εχει ξεφυγει η κατασταση. Και ειδηκα οσο βλεπω καλα παιδια και ωραια παλικαρια να τους σερνουν κατι μπαζα και να τους κανουν γυμνασια μου την δινει.
παλια δεν ηταν ετσι ρε γμτ.
Mην αποκλείεις να είναι γραμμένος κι εδώ να το παίζει άντρακλας και ότι δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του.Έπρεπε να του αφήσουμε ποστ-ιτ με τη διεύθυνση του φόρουμ να βγάλει το άχτι του!!
ΠΑΝΤΑ έτσι ήταν!!
Άσε που και ωραία να είναι τα γυμνάσια είναι εκνευριστικά >
Τους χαιρετισμούς μου στον δυστυχισμένο νέο στο κάμπιγκ στη δίπλα σκηνή που του τα είχε κάνει μπαλόνια η μαλάκω!! Έπρεπε να του αφήσουμε ποστ-ιτ με τη διεύθυνση του φόρουμ να βγάλει το άχτι του!!
Mην αποκλείεις να είναι γραμμένος κι εδώ να το παίζει άντρακλας και ότι δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του.
Mην αποκλείεις να είναι γραμμένος κι εδώ να το παίζει άντρακλας και ότι δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του.
έχω 5-6 παραδείγματα χαλαρά εδώ μέσα και με αποδεικτικά στοιχεία....
έχω 5-6 παραδείγματα χαλαρά εδώ μέσα και με αποδεικτικά στοιχεία....
Πάλι κρυφακούγατε τι γινότανε στα διπλανά τίπι βρε........???
Πάλι κρυφακούγατε τι γινότανε στα διπλανά τίπι βρε........???
είμαι όλα όσα μου προσάπτετε και επιπλέον κομπλεξικός του κερατά.
Περιμέναμε ή να σκοτωθούν ή να πηδηχτούν αλλά πούυυυυυυυ >
Αίσχος!! Ντροπή!!
Μόνο αυτή γκρίνιαζε >
μα δεν ειναι δικο του, το εχουμε διαβασει 7675876 φορες
αλανι ειναι ο τυπος που σκεφτηκε αυτο το κωμικο κ καθολου ρεαλιστικο σεναριο χαχαχα
χα
Δεν είπα ποτέ πως είναι δικό μου, δεν φαντάστηκα πως ήταν απαραίτητο αφού κύκλοφορει χρόνια στα e-mails, απλά κόλλαγε στο θέμα. Γεγονός είναι όμως ότι το κάθε μπάζο την έχει δει ότι έχει το χρυσό μουνί που θα πρέπει να το προσκυνάμε. Ρε ούστ.
Αιώνιο το ερώτημα, άμα δεν είναι μπάζο τα αξίζει όλα αυτά;
Μετράει το αν είναι μπάζο ή αν είναι ψηλομύτα;
Μια απάντηση επιτέλους!! Έχω μεγάλη αγωνία!! >