Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Αιώνιο το ερώτημα, άμα δεν είναι μπάζο τα αξίζει όλα αυτά;

Μετράει το αν είναι μπάζο ή αν είναι ψηλομύτα;

Μια απάντηση επιτέλους!! Έχω μεγάλη αγωνία!!  >:(
Για να σου λυθεί λοιπόν μια για πάντα το ερώτημ που σε βασανίζει θα σου πω. Λέγοντας μπάζο δεν ενοούμε μόνο εξωτερική εμφάνηση αλλά και εσωτερική, και εκεί είναι που το χάνουν.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γιατι της βγαλατε ολες μπαζα; :think:

επειδη ειναι

ινδιανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..... η μπομπα να ξερεις σε σκεφτοτανε ολημερις.... κ αναστεναζε το πουλακι μου.. κατω απ το νερο οταν προσπαθουσα πολλακις να την πνιξω

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ξεκινάω από το βασικό. Η ομορφιά και η εξωτερική εμφάνιση είναι καθαρά υποκειμενικά. Μπορεί εμένα βρε αδερφέ να μου κάνει "κλικ", ενώ οι υπόλοιποι η υπεράνω να τη θεωρούνε μπάζο... Στα αρχίδια μου τί θεωρούνε οι υπόλοιποι. Αφού με καυλώνει εμένα δε δίνω λογαριασμό... Εγώ θα την πηδάω.
Έπειτα έρχεται το θέμα συμπεριφοράς και επικοινωνίας. Αν καλύπτωμαι και σε αυτούς τους τομείς, ήτοι περνάω καλά και συνεννοούμε με την κοπέλα και πάλι στα αρχίδια μου τί θα πούνε οι υπόλοιποι. Το να είναι άσχημη εξωτερικά δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα είναι και καλή ή συνεννοήσιμη και το αντίστροφο φυσικά. Και η συμπεριφορά όμως είναι ζήτημα υποκειμενικό εφόσον διαφοροποιείται από άτομο σε άτομο και από τους ανθρώπους οι οποίοι την εισπράττουν. Μην γενικεύουμε λοιπόν και βάζουμε ταμπέλες πλέον. Όλοι ίσοι και όλοι διαφορετικοί. Δές τον άνθρωπο και γνώρισε τον και έπειτα κρίνεις. Η επιφανειακές κρίσεις είναι απλές εικασίες.

Υ.Γ. Αδυνατώ να πιστέψω πως έγινα Πεπίτο στη θέση του... Πεπίτο.
Μπόμπα...
Αι νοου γιου γουόντ μι...
Γιου νόου αι γουοντσα...
Γιου νόου αι λοβτσα...
Γιου νόου αι νιτζα...
Γιου νόου αιμ σόρυ :boobies: :boobies:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.058
Πόντοι
22.785
indian γυρισες;;;;;;;;; εχει τσιμπουσι την παρασκευη.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
'Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί οι σεξουαλικές ορμές των ανδρών και των γυναικών διαφέρουν τόσο πολύ. Ποτέ δεν κατάλαβα το όλο θέμα ''Άρη - Αφροδίτης'. Και ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί οι άνδρες σκέφτονται με το κεφάλι τους και οι γυναίκες με την καρδιά τους.'

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ :

Ένα βράδυ την περασμένη εβδομάδα, η κοπέλα μου και εγώ ξαπλώσαμε στο κρεβάτι.
Το πάθος αρχίζει να φουντώνει πολύ και τελικά γυρνάει και μου λέει :

'Δεν έχω όρεξη να το κάνουμε. Θέλω απλώς να με κρατάς...!'

'ΤΙ?! Τι ήταν αυτό?!'  :o

Οπότε γυρνάει και λέει τις κουβέντες που κάθε άντρας φοβάται πως θα ακούσει :

'Δεν νιώθεις τις αισθηματικές μου ανάγκες ως γυναίκα, ώστε να μπορέσω να ικανοποιήσω τις σωματικές σου ανάγκες ως άντρα'

Και συνεχίζει σε απάντηση του ήδη μπερδεμένου βλέμματός μου...

'Δεν μπορείς να με αγαπάς για το ποια είμαι και όχι για το τι κάνω στο κρεβάτι?'

Συνειδητοποιώντας ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα εκείνο το βράδυ αποφάσισα να κοιμηθώ. Την αμέσως επόμενη μέρα φρόντισα να πάρω άδεια για να περάσω χρόνο με την κοπέλα μου.
Πήγαμε σε ένα ωραίο εστιατόριο για μεσημεριανό, κάναμε βόλτα και τέλος πήγαμε σε ένα πολύ μεγάλο πολυκατάστημα.
Πηγαίναμε μαζί σε όλα τα μαγαζιά και δοκίμαζε πολύ ακριβά φορέματα. Δεν μπορούσε να αποφασίσει ποιο να πάρει και γι’ αυτό της είπα ότι θα τα παίρναμε όλα.
Επίσης άρχισε να κοιτάζει και καινούργια παπούτσια για να τονίσουν τα νέα της φορέματα, οπότε και εγώ της είπα 'Μα, γιατί δεν παίρνεις ένα ζευγάρι για κάθε φόρεμα?'...
Μετά πήγαμε στα κοσμήματα όπου και πήρε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια. Και να σας πω την αλήθεια ήταν ΠΟΛΥ ενθουσιασμένη. Είμαι σίγουρος ότι πίστευε ότι έχω τρελαθεί. Και μάλιστα πιστεύω ότι με τέσταρε κιόλας αφού μου ζήτησε να πάρει ένα βραχιόλι για τένις όταν δεν ξέρει ούτε καν να παίζει!
Έχω την εντύπωση ότι την άφησα άναυδη όταν της απάντησα 'Βέβαια αγάπη μου...' Μπορώ μάλιστα να πω ότι πλησίαζε σεξουαλική ικανοποίηση-ολοκλήρωση από την χαρά της!

Με ένα απίστευτο χαμόγελο και με μια ανείπωτη χαρά μου είπε επιτέλους :
'Πιστεύω πως τελειώσαμε τα ψώνια, ας πάμε στο ταμείο αγάπη μου.'
Με το ζόρι κρατιόμουν να μην λυθώ στα γέλια όταν της είπα :

'Όχι αγάπη μου, δεν έχω όρεξη...'
Το πρόσωπό της χλώμιασε και το σαγόνι της έπεσε στο πάτωμα με ένα :
'ΤΙ?!?'

Και αμέσως της είπα :
'Μωρό μου, απλώς ήθελα να ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ αυτά τα πράγματα για λίγο. Δεν νιώθεις
τις οικονομικές μου ανάγκες ως άντρα για να ικανοποιήσω τις αγοραστικές σου ανάγκες ως γυναίκα!'
Και όπως την είδα έτοιμη να με σκοτώσει, συμπλήρωσα :
'Γιατί δεν μπορείς να με αγαπάς για αυτό που είμαι και όχι για τα πράγματα που σου αγοράζω?'

Προφανώς δεν πρόκειται να κάνω σεξ ούτε σήμερα το βράδυ, αλλά τουλάχιστον αυτή η σκύλα κατάλαβε ότι είμαι πιο έξυπνος από εκείνη! :-

Ακριβώς αυτήν την ιστορία είχα διαβάσει με προωθημένο μειλ πριν κανά τρίμηνο.ρε μπας και την αντέγραψες; :tooth:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπέιμπι μπέιμπι, σίριουσλι όμως, κάτι τέτοια λες και είσαι τρία επίπεδα πάνω από τον Πεπίτο, τι λέμε τώραααα  :pipa1:  :smitten:

Πάντως ειλικρινά, έχω την εντύπωση ότι αν μια είναι υπεργκόμενα δεν υπάρχει περίπτωση να σας ξινίζει ό,τι και να λέει, όσο και να γκρινιάζει...

Άντρες, θα μου πεις..  :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πάντως ειλικρινά, έχω την εντύπωση ότι αν μια είναι υπεργκόμενα δεν υπάρχει περίπτωση να σας ξινίζει ό,τι και να λέει, όσο και να γκρινιάζει...

Κανείς δεν είναι τέλειος. Απλά, αν μία κοπέλα είναι υπεργκόμενα (όπως τη χαρακτήρισες) μπορεί να καταπιούμε μερικά πράγματα και αυτά μέχρι ένα σημείο (κάνοντας την ανάγκη, φιλοτιμία). Το σίγουρο είναι ότι όσο και γκομενάρα να είναι, κάπου θα χάνει.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
indian γυρισες;;;;;;;;; εχει τσιμπουσι την παρασκευη.
Δεν έφυγα ακόμα αγαπητέ, οπότε μπορούμε να μιλήσουμε για την παρασκευή και θα φροντίσω να μην έχω φάει αυτή τη φορά ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αγαπητέ??? :think: μα καλά η amjik γυναίκα δεν είναι?

αχαχαχαχχαχαχαχαχα

γκομεναρα ειναι!

μπαι δε γουει το γουστο ειναι υποκειμενικο, το τι σου κανει κλικ ειναι υποκειμενικο
αλλα οτι κ να μου λετε καθε εποχη εχει καποια στανταρντς εμφανισης για να χαρακτηριστει καποιος ως ωραιος/α...

με απλα λογια μπορει το υποκειμενικο μου γουστο να γουσταρει ενα ανδρα 150 κιλα κ 1.50 υψος με γυαλουμπες στα μικροσκοπικα του ματια κ φρυδι ενιαιο... αλλα ε δε θα τον λεω κ ομορφο...
δεν ξερω αν μονο εγω ειμαι ετσι αλλα διαχωριζω  το ομορφο με γενικα κριτηρια με αυτο που μ αρεσει.. ενας πρωην μου ηταν ασχημος ασχετως που εμενα μου αρεσε, καμια στιγμη δεν πιστεψα οτι ειναι ομορφος.. αφου δεν ηταν!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Κανείς δεν είναι τέλειος. Απλά, αν μία κοπέλα είναι υπεργκόμενα (όπως τη χαρακτήρισες) μπορεί να καταπιούμε μερικά πράγματα και αυτά μέχρι ένα σημείο (κάνοντας την ανάγκη, φιλοτιμία). Το σίγουρο είναι ότι όσο και γκομενάρα να είναι, κάπου θα χάνει.

Χμ. Αχά, σύμφωνοι  :-*

Θέλω ν'ακούσω κι άλλες απόψεις όμως, ελεεινίδα είναι το μπάζο που πήρε ψηλά τον αμανέ ή και η γκόμενα;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αχαχαχαχχαχαχαχαχα

γκομεναρα ειναι!

μπαι δε γουει το γουστο ειναι υποκειμενικο, το τι σου κανει κλικ ειναι υποκειμενικο
αλλα οτι κ να μου λετε καθε εποχη εχει καποια στανταρντς εμφανισης για να χαρακτηριστει καποιος ως ωραιος/α...

με απλα λογια μπορει το υποκειμενικο μου γουστο να γουσταρει ενα ανδρα 150 κιλα κ 1.50 υψος με γυαλουμπες στα μικροσκοπικα του ματια κ φρυδι ενιαιο... αλλα ε δε θα τον λεω κ ομορφο...
δεν ξερω αν μονο εγω ειμαι ετσι αλλα διαχωριζω  το ομορφο με γενικα κριτηρια με αυτο που μ αρεσει.. ενας πρωην μου ηταν ασχημος ασχετως που εμενα μου αρεσε, καμια στιγμη δεν πιστεψα οτι ειναι ομορφος.. αφου δεν ηταν!

Αχ μπάιτ, σε νιώθω!!
Εμένα πάντα με κορόιδευαν γι'αυτούς που μου άρεσαν  :'( >:(

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
αγαπητέ??? :think: μα καλά η amjik γυναίκα δεν είναι?
Γυναίκα και μουνάρα αλλά είναι η αφέντρα μου γι'αυτό είμαι καλός και ευγενικός μαζί της για να γίνει και αυτή κακιά και ζόρικια μαζίμου :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αχ μπάιτ, σε νιώθω!!
Εμένα πάντα με κορόιδευαν γι'αυτούς που μου άρεσαν  :'( >:(

παραξενο... :P

το θεμα ειναι να κανεις οτι χ ρειαζεται κ οτι μπορεις να κανεις αν το θελεις, για να σου αρεσεις εσυ ο ιδιος... θεωρω οτι απ αυτο ξεκινανε ολα... εκ των πραγματων δεν μπορουμε ν αρεσουμε σε ολους.. μπορει μια γυναικα ή ενας ανδρας να ειναι με οτιδηποτε κριτηριο πανεμορφοι ανθρωποι κ να μην αρεσουν σε καποιον..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom