Εγώ δεν ζηλεύω τις ρωσίδες
γι αυτο σε αγαπαμε ολοι εδω γλυκουλι.
γιατι εισαι ακομπλεξαριστη ;)
Εγώ δεν ζηλεύω τις ρωσίδες
...
2. Να βρεθει με εναν που τη δουλευει ψιλο γαζι.
...
2. Ο "δουλευων ψιλο γαζι", δεν ειναι βεβαια εκει για να βοηθησει τη παλαβη δεσποινιδα. Θα κανει αυτο που θελει και θα φυγει
Τότε γιατί όταν έχετε σχέση και βγαίνεται ένα βράδυ γυναικοπαρέα ντύνεστε και συμπεριφέρεστε λες και ψάχνετε γκόμενο ενώ ΔΕΝ ψάχνετε;το οτι μπορει να μη μου γουσταρει η μουρη σου η ο τροπος σου δε παιζει ε?
παιζει μονο οτι βαφομαστε γ να εχουμε την χαρα να ριχνουμε χυλοπιτες...
χμμμ...
ψαγμενο...
Τότε γιατί όταν έχετε σχέση και βγαίνεται ένα βράδυ γυναικοπαρέα ντύνεστε και συμπεριφέρεστε λες και ψάχνετε γκόμενο ενώ ΔΕΝ ψάχνετε;
οχι βεβαια δεν ειναι αυτο..παιζει μονο οτι βαφομαστε γ να εχουμε την χαρα να ριχνουμε χυλοπιτες...
χμμμ...
ψαγμενο...
γιατι γουσταρουνε να παιζουνε και αυτοεπιβεβεωνονται οτι αρεσουν...........μια ζωη ειναι και θα ειναι μες στην ανασφαλεια! για αυτο καθε τρεις και λιγο γουσταρουν κοπλιμεντα και πρεπει να της λες σ αγαπω συνεχεια......Τότε γιατί όταν έχετε σχέση και βγαίνεται ένα βράδυ γυναικοπαρέα ντύνεστε και συμπεριφέρεστε λες και ψάχνετε γκόμενο ενώ ΔΕΝ ψάχνετε;
Τι άλλο να περιγράψω, δε γράφω εκθέσεις σα τη mounitsa.
Απ' ότι βλέπω από γνωστές, ακόμη και στενούς συγγενείς, ενώ έχετε δεσμό, αποφασίζετε να βγείτε μια μέρα μόνες σας και βγαίνετε και προκαλείτε ενώ υποτίθεται ότι δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα.
Τι άλλο να περιγράψω, δε γράφω εκθέσεις σα τη mounitsa.
Απ' ότι βλέπω από γνωστές, ακόμη και στενούς συγγενείς, ενώ έχετε δεσμό, αποφασίζετε να βγείτε μια μέρα μόνες σας και βγαίνετε και προκαλείτε ενώ υποτίθεται ότι δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα.
οχι βεβαια δεν ειναι αυτο..
ειστε τόσο ξεμπούρδελες που βγαίνετε στην πένα γιατι ενδόμυχα θελετε να ειστε πιό ωραίες απ τις υπόλοιπες.
στη μουνάκλα σας οι ψωλές τριγυρω. αυτες ειναι ο β' στοχος. ο α' ειναι ο ανταγωνισμος..
καριόλια..
οχι ρε συ.. μια χαρα φυσιολογικο ειναι.. μην πιανεσαι μαλακας και ακους τον καθε ξερόλα εδω μεσα που νομιζει οτι ξερει τα παντα..... παραλογο?
Βάλτε και το βρακί σας ανάποδα για να 'στε...... "όμορφες", ποσώς με ενδιαφέρει, αλλά μην προκαλείτε όταν δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα.θελω να μου κανεις μαθηματα
εγω βγαινω κ ειμαι στο κοσμο μου
χθες για να καταλαβεις φοραγα ενα φορεματακι με πολυ ντεκολτε κ πηγα να το μαζεψω για να μην ειναι προκλητικο κ μου εκανε παρατηρηση μια γρια.. οχι μου κανει να φαινονται! ετσι πρεπει! αχαχαχαχα (αληθεια λεω)
παντως αυτο τ οτι θελουμε να ειμαστε ομορφες οταν βγαινουμε δεν ειναι κακο... θα πρεπε να ειμασταν αισχος? κατ αρχην το κανουμε για μας... μετα για τις υπολοιπες γυναικες αχαχα ας ειμεθα ειλικρινεις οι γυναικες θελουν να αρεσουν στις υπολοιπες γυναικες... μονο αυτες τις κρινουν τοσο.. κ μετα στους ανδρες... παραλογο?
Τρέχει ότι οι γονείς μας (εννοώ γενιά) τις έμαθαν ότι θα τα βρούν όλα έτοιμα. ότι αποκλείεται να παντρευτείς το καλό αυτό παλικάρι αν δεν έχει σπίτι καινούργιο και κουρσα μουράτη. Φταίει ότι άπο τα πολλά περιοδικά νομίζουν ότι γίνεται να έχεις μουράτη δουλειά άλλα χωρίς στρες, Να είσαι αυτοδημιούργητος αλλά και να έχεις οικονομικές πλάτες, Να δουλεέυεις σαν σκυλί για να την έχεις πριγκίπισα άλλα να έχεις κουράγιο και όρεξη για έξοδο και ΣΕΞ κάθε ώρα. Να είσαι brutal άλλα και τρυφερός, Να είσαι σαν τον Brad Pitt και ας είναι αυτές μέτριες αν όχι χειρότερα. Γιατί τους δώσαμε πολύ αξία, πιο πολύ από ότι πρέπει. Μετά πάνε 37 και κταλαβαίνουν ότι πήραν τον πούλο. Και πάλι όμως μυαλό δεν βάζουν πάλι αυτά θέλουν. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.
[size=10pt]Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΑΣ !!!![/size]
το κατωθι περιστατικο ειναι πραγματικη ιστορια. names have been changed 2 protect the innocence..
........
................
''άστα γιωργο.... στα 37 μου καταλαβα οτι τελικα δεν ειμαι η πριγκηπέσα που ακουγα απο μικρη απ τον μπαμπα και τη μαμα μου....''
Και κατα πως δειχνει δεν πρεπει να ειναι η μονη που καποια στιγμη αντιλαμβανεται την πραγματικοτητα..
..το θεμα ειναι οτι δεν το καταλαβαινουν εγκαιρα, αλλα εφοσον εχουν αρχισει να σφιγγουν τα πραγματα..
Τρέχει ότι οι γονείς μας (εννοώ γενιά) τις έμαθαν ότι θα τα βρούν όλα έτοιμα. ότι αποκλείεται να παντρευτείς το καλό αυτό παλικάρι αν δεν έχει σπίτι καινούργιο και κουρσα μουράτη. Φταίει ότι άπο τα πολλά περιοδικά νομίζουν ότι γίνεται να έχεις μουράτη δουλειά άλλα χωρίς στρες, Να είσαι αυτοδημιούργητος αλλά και να έχεις οικονομικές πλάτες, Να δουλεέυεις σαν σκυλί για να την έχεις πριγκίπισα άλλα να έχεις κουράγιο και όρεξη για έξοδο και ΣΕΞ κάθε ώρα. Να είσαι brutal άλλα και τρυφερός, Να είσαι σαν τον Brad Pitt και ας είναι αυτές μέτριες αν όχι χειρότερα. Γιατί τους δώσαμε πολύ αξία, πιο πολύ από ότι πρέπει. Μετά πάνε 37 και κταλαβαίνουν ότι πήραν τον πούλο. Και πάλι όμως μυαλό δεν βάζουν πάλι αυτά θέλουν. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.
Και κατα πως δειχνει δεν πρεπει να ειναι η μονη που καποια στιγμη αντιλαμβανεται την πραγματικοτητα..
..το θεμα ειναι οτι δεν το καταλαβαινουν εγκαιρα, αλλα εφοσον εχουν αρχισει να σφιγγουν τα πραγματα..