Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
οι τύπισσες την έχουν δει όσο δεν πάει άλλο
προσφατα σε νυχτερινό club έχω απλώσει τα πλοκάμια μου, τα οποία εμποδίζουν λίγο τον κόσμο που περνάει μπροστά μου
περνάει μία καυλίτσα...σκοντάφτει, πάνω που περιμένω να γυρίσει, να μου ρίξει καντήλια, κάτι τέτοιο και εκεί που είμαι έτοιμος να ζητήσω συγγνώμη, η γκόμενα χωρίς καν να γυρίσει να με κοιτάξει, διατηρεί ισορροπία και συνεχίζει ακάθεκτη
λέω μέσα μου...δεν πάμε καλά, νόμιζε ότι της την πέφτω τώρα δλδ και με έκλασε?
και για καμία ώρα....είχα αφήσει τα πλοκάμια μου απλωμένα και ήθελα να δω ποια θα γυρίσει να με βρίσει...
ε...μα τον Δία...καμία
πάνω από 15 γκόμενες πήγαν να φάνε τα μούτρα τους....καμία δεν γύρισε ούτε να κοιτάξει
ρε μπας και η νέα γενιά καμακώνεται με τρικλποδιές και δεν το ξέρω?
ούτε για να βρίσουν δεν γυρίζουν πια? τόσο ακατάδεκτες είναι?
προσφατα σε νυχτερινό club έχω απλώσει τα πλοκάμια μου, τα οποία εμποδίζουν λίγο τον κόσμο που περνάει μπροστά μου
περνάει μία καυλίτσα...σκοντάφτει, πάνω που περιμένω να γυρίσει, να μου ρίξει καντήλια, κάτι τέτοιο και εκεί που είμαι έτοιμος να ζητήσω συγγνώμη, η γκόμενα χωρίς καν να γυρίσει να με κοιτάξει, διατηρεί ισορροπία και συνεχίζει ακάθεκτη
λέω μέσα μου...δεν πάμε καλά, νόμιζε ότι της την πέφτω τώρα δλδ και με έκλασε?
και για καμία ώρα....είχα αφήσει τα πλοκάμια μου απλωμένα και ήθελα να δω ποια θα γυρίσει να με βρίσει...
ε...μα τον Δία...καμία
πάνω από 15 γκόμενες πήγαν να φάνε τα μούτρα τους....καμία δεν γύρισε ούτε να κοιτάξει
ρε μπας και η νέα γενιά καμακώνεται με τρικλποδιές και δεν το ξέρω?
ούτε για να βρίσουν δεν γυρίζουν πια? τόσο ακατάδεκτες είναι?