Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
το οτι μπορει να μη μου γουσταρει η μουρη σου η ο τροπος σου δε παιζει ε?
παιζει μονο οτι βαφομαστε γ να εχουμε την χαρα να ριχνουμε χυλοπιτες...
χμμμ...
ψαγμενο... :think:
που ο έψαξες και το βρήκες, ή νομιζες ότι το βρήκες??
:2funny: χαμένο

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
οποιος ξερει ,δεν πλησιαζει καν.

στο balux που ημουνα χθες,ειχαν μαζευτει ολες οι δηθεν γκομενες,βαμενες και ντυμενες λες και ειναι pop star

Μιλαμε ηταν 2 σε καθε τραπεζι και ανακατευαν βαριεστημενα την σαλατα ,αμιλητες κοιτωντας η μια την αλλη. :cheesy: :cheesy:

βαριοντουσαν που ζουσαν!! ημουνα με εναν φιλο μου πολυ καλυτερο εμφανησιακα απο μενα,που ενω ειναι ελευθερος

του τη σπανε απιστευτα ολα αυτα τα δηθεν τσοκαρα.θεωρει χασιμο χρονου ακομα και να τα πηδηξει.

ψαχνει τη μια που μπορει να χαρισει ηρεμια σε μια σχεση.

δεν τον παρεξηγω.ξερει τι θελει και δεν αναλωνεται οταν βλεπει απο μακρυα την τσοκαριλα.

πλεον οι επιλογες μας πρεπει να ειναι προσεκτικες.κοιταξτε την δικια σας ηρεμια,και το δικο σας οφελος παιδια.

εχω γνωρισει σοβαρες κοπελες που δεν εχουν σχεση με αυτο το δηθεν που κυκλοφορει.(το οτι δεν ειναι ελληνιδες

πιστευω δεν ειναι τυχαιο,οι πιο πολλες απο αυτες :cheesy: :cheesy:)

παντως ακομα μου εχει μεινει η χθεσινη εικονα.

οι γκομενες στο απενταντι τραπεζι (ξανθιες,με ψηλοτακουνα) να ανακατευουν την σαλατα,να κοιταζουν μια κατω,μια εμας

,σχεδον σαν να παρακαλανε απο μεσα τους να ερθει καποιος να τους μιλησει και εμεις να τις γραφουμε στα αρχιδια μας. :cheesy:

το πιο ευκολο ,να πας να φλερταρεις,να κανεις οτι εισαι χαρουμενος (χωρις ιδιαιτερο λογο ;)) τους αρεσει αυτο το ψευτικο

πραγμα και μετα να κανεις οτι ειναι ενδιαφεροντα αυτα που λεει :cheesy: μιλαμε δεν μπαινουμε καν στον κοπο πια.

αστες μονες τους.πρεπει να καταλαβουν οτι πρεπει να γινουν αληθινες γυναικες.οχι μονο τουπε,νυχακι και προσωπικοτητα

για τον πουτσο ;)

να υπαρχει καποιο ενδιαφερον κι απο μας. σιγα μη κατσουμε να τονωνουμε την αυτοπεποιθηση της καθε "μετριας" εως

"βαρετα κοινης¨" κοπελας.

σηκωθηκαμε επιδεικτικα και φυγαμε. :cheesy:

πειτε οχι στις ελληνιδες.κανει καλο στην υγεια  ;)
Σωστός , πολυ κοντα στην πραγματικότητα
μπαλουξακι γουστάρω!!

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
οποιος ξερει ,δεν πλησιαζει καν.

ψαχνει τη μια που μπορει να χαρισει ηρεμια σε μια σχεση.

δεν τον παρεξηγω.ξερει τι θελει και δεν αναλωνεται οταν βλεπει απο μακρυα την τσοκαριλα.

πειτε οχι στις ελληνιδες.κανει καλο στην υγεια  ;)
πολύ σωστα τα λές φιλε, και εγώ μετά απο μια μεγάλη και σοβαρη σχεση που η αλήθεια ειναι οτι με εφθειρε ψυχολογικά, προτιμώ τώρα να πληρώνω και να εχω το κεφάλι μου ήσυχο παρα να μπλέξω με καμια κομπλεξαρισμένη υστερική, το να γαμήσεις ή να βρεις μια για σχέση ειναι σχετικά ευκολο, το να βρεις τη σωστή που θα σε κανει να νοιωθεις καλα, να χαιρεσαι τη ζωη σου και να ζεις δημιουργικά ειναι δυσκολο στη σημερινή εποχη δυστυχώς

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
"Όποιος δεν αγαπάει τη μοναχικότητα δεν αγαπάει την ελευθερία, γιατί μόνο μέσα στη μοναχικότητα μπορείς να είσαι ελεύθερος."

καλο...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Eτσι μπράβο παιδιά...ασυμβίβαστοι στη ποιότητα που ζητάμε και να πάνε να κουρεύονται...

μπράβο τομάσσο για το εκτενές ριβιού

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
"Όποιος δεν αγαπάει τη μοναχικότητα δεν αγαπάει την ελευθερία, γιατί μόνο μέσα στη μοναχικότητα μπορείς να είσαι ελεύθερος."

καλο...

καλυτερα να ειναι καποιος να ειναι μονος απο το να ανεχτει την μετριοτητα σε εναν ανθρωπο,απλα για να κανει σεξ ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλυτερα να ειναι καποιος να ειναι μονος απο το να ανεχτει την μετριοτητα σε εναν ανθρωπο,απλα για να κανει σεξ ;)

εμενα το λες? εγω ειμαι καπως ετσι
παντως εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι πρεπει ν αλλαξω κ να γινω μπιτς ελλεηνιδα... γιατι καλα κανουν σε μερικους μερικους..

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καλο...

Αν πετυχει η μαλακια τυφλα να εχει το γαμησι

καλιο 5 και στο χερι παα 10 και καρτερει

Ανθρωπος αγραμματος ξυλο απελεκητο

Οποιος λεει ψεμματα πνιγεται στα αιματα
 ( Επισης πνιγεται στα αιματα οποιος δεν μιλαει οταν τον ανακρινει η αστυνομια)

Οποιος κοροιδευει τον αλλον κοριιδευει τα μουτρα του

Οποιος κοροιδευει τα μουτρα του αυτοσαρκαζεται  :uglystupid:

Σειρα σας

edit Πιο καααααααααααααααλη η μοαααααααααααααααααναξια (Παριος)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αν η αποχη απο τις εκλογες ειναι εκλογικη επανάσταση τοτε η αποχή απο το σεξ ειναι σεξουαλική επανασταση !

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
εμενα το λες? εγω ειμαι καπως ετσι
παντως εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι πρεπει ν αλλαξω κ να γινω μπιτς ελλεηνιδα... γιατι καλα κανουν σε μερικους μερικους..

εγω παλι δεν ειμαι ετσι,εχω αλλαξει..δοκιμαζω καθε γυναικα,παιρνοντας στα σοβαρα μοναχα μια.

ειμαι σε μια περιοδο που θελω να χαιρομαι την ζωη μου ;)

και δεν προκειται να παρω στα σοβαρα καποιον που δεν αξιζει..θα τον γλεντησω ομως.. ;)

οταν βλεπω ελληνιδα,κοιταω να παρω απο αυτην το μονο για το οποιο αξιζει.χωρις να εχω υψηλες προσδοκιες.

σοβαρα βλεπω μονος τις ξενες. ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εγω παλι δεν ειμαι ετσι,εχω αλλαξει..δοκιμαζω καθε γυναικα,παιρνοντας στα σοβαρα μοναχα μια.

και δεν προκειται να παρω στα σοβαρα καποιον που δεν αξιζει..θα τον γλεντησω ομως.. ;)

οταν βλεπω ελληνιδα,κοιταω να παρω απο αυτην το μονο για το οποιο αξιζει.χωρις να εχω υψηλες προσδοκιες.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.....ρατσιστη....ξενοφιλε!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

αμα σ ευχαριστει..
φροντισε να μη το μαθει μονο η μια η σοβαρη... οτι δοκιμαζεις κ οτι κυκλοφορει... για το καλο σου

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν η αποχη απο τις εκλογες ειναι εκλογικη επανάσταση τοτε η αποχή απο το σεξ ειναι σεξουαλική επανασταση !

αυτο το εχει πει ο Μπακινπαουντερ , μεγας αμπελοφιλοσοφος εκλογολογος/ηλεκτρολογος, στο τριτομο εργο "Εκλογολογια-Διακυββερνηση και Αυνανισμος", και εχει σχεση με την κοινωνικη ανυπαρξια του κομματικου γιγνεσθαι μεσα απο εκλογικα προτσες και οχι με τις διαπροσωπικες σχεσεις !!

Τεσπα μεσα απο την μοναχικότητα εισαι σαν την καλαμια στον καμπο !!
Απλα οταν εχεις εναν μαλακα διπλα σου ανακαλυπτεις οτι εισαι και εσυ μαλακας και προσγειωνεσαι στην πραγματικότητα
ενω οταν μονη σαν το λεμονι η μονος σαν λαιμητόμος νομιζεις οτι ανταξιοι σου ειναι τα μοντελα και ανθρωποι του πνευματος των γραμματων και των χρημμάτων!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
  αυτο το εχει πει ο Μπακινπαουντερ , μεγας αμπελοφιλοσοφος εκλογολογος/ηλεκτρολογος, στο τριτομο εργο "Εκλογολογια-Διακυββερνηση και Αυνανισμος", και εχει σχεση με την κοινωνικη ανυπαρξια του κομματικου γιγνεσθαι μεσα απο εκλογικα προτσες και οχι με τις διαπροσωπικες σχεσεις !!

Τεσπα μεσα απο την μοναχικότητα εισαι σαν την καλαμια στον καμπο !!
Απλα οταν εχεις εναν μαλακα διπλα σου ανακαλυπτεις οτι εισαι και εσυ μαλακας και προσγειωνεσαι στην πραγματικότητα
ενω οταν μονη σαν το λεμονι η μονος σαν λαιμητόμος νομιζεις οτι ανταξιοι σου ειναι τα μοντελα και ανθρωποι του πνευματος των γραμματων και των χρημμάτων!!!

κ αμα εχεις μια χαρα ατομο διπλα σου? τι κανεις? κερδισες το τζοκερ ή το πετας για να μεινεις μονος σου εσυ κ ο πονος σου?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
α) Καλώς τηνε! (Που είναι η Μπόμπα?????)
β)Τι υπαρξιακά είναι αυτά καλέ απόγευματιάτικα?
γ)Να μην συχνάζεις στα Εξάρχεια και ξεπατικώνεις κάθε σύνθημα που γράφουνε στους τοίχους... ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
α) Καλώς τηνε! (Που είναι η Μπόμπα?????)
β)Τι υπαρξιακά είναι αυτά καλέ απόγευματιάτικα?
γ)Να μην συχνάζεις στα Εξάρχεια και ξεπατικώνεις κάθε σύνθημα που γράφουνε στους τοίχους... ;)

1. καλως με.. η αγαπημενη σου διακοπαρει
2. που τα ειδες? τις υπογραφες αντιγραφω... :P
3. δεν ξερω πως πανε στα εξαρχεια... :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom