που ο έψαξες και το βρήκες, ή νομιζες ότι το βρήκες??το οτι μπορει να μη μου γουσταρει η μουρη σου η ο τροπος σου δε παιζει ε?
παιζει μονο οτι βαφομαστε γ να εχουμε την χαρα να ριχνουμε χυλοπιτες...
χμμμ...
ψαγμενο...
χαμένο
που ο έψαξες και το βρήκες, ή νομιζες ότι το βρήκες??το οτι μπορει να μη μου γουσταρει η μουρη σου η ο τροπος σου δε παιζει ε?
παιζει μονο οτι βαφομαστε γ να εχουμε την χαρα να ριχνουμε χυλοπιτες...
χμμμ...
ψαγμενο...
Σωστός , πολυ κοντα στην πραγματικότηταοποιος ξερει ,δεν πλησιαζει καν.
στο balux που ημουνα χθες,ειχαν μαζευτει ολες οι δηθεν γκομενες,βαμενες και ντυμενες λες και ειναι pop star
Μιλαμε ηταν 2 σε καθε τραπεζι και ανακατευαν βαριεστημενα την σαλατα ,αμιλητες κοιτωντας η μια την αλλη.
βαριοντουσαν που ζουσαν!! ημουνα με εναν φιλο μου πολυ καλυτερο εμφανησιακα απο μενα,που ενω ειναι ελευθερος
του τη σπανε απιστευτα ολα αυτα τα δηθεν τσοκαρα.θεωρει χασιμο χρονου ακομα και να τα πηδηξει.
ψαχνει τη μια που μπορει να χαρισει ηρεμια σε μια σχεση.
δεν τον παρεξηγω.ξερει τι θελει και δεν αναλωνεται οταν βλεπει απο μακρυα την τσοκαριλα.
πλεον οι επιλογες μας πρεπει να ειναι προσεκτικες.κοιταξτε την δικια σας ηρεμια,και το δικο σας οφελος παιδια.
εχω γνωρισει σοβαρες κοπελες που δεν εχουν σχεση με αυτο το δηθεν που κυκλοφορει.(το οτι δεν ειναι ελληνιδες
πιστευω δεν ειναι τυχαιο,οι πιο πολλες απο αυτες )
παντως ακομα μου εχει μεινει η χθεσινη εικονα.
οι γκομενες στο απενταντι τραπεζι (ξανθιες,με ψηλοτακουνα) να ανακατευουν την σαλατα,να κοιταζουν μια κατω,μια εμας
,σχεδον σαν να παρακαλανε απο μεσα τους να ερθει καποιος να τους μιλησει και εμεις να τις γραφουμε στα αρχιδια μας.
το πιο ευκολο ,να πας να φλερταρεις,να κανεις οτι εισαι χαρουμενος (χωρις ιδιαιτερο λογο ;)) τους αρεσει αυτο το ψευτικο
πραγμα και μετα να κανεις οτι ειναι ενδιαφεροντα αυτα που λεει μιλαμε δεν μπαινουμε καν στον κοπο πια.
αστες μονες τους.πρεπει να καταλαβουν οτι πρεπει να γινουν αληθινες γυναικες.οχι μονο τουπε,νυχακι και προσωπικοτητα
για τον πουτσο ;)
να υπαρχει καποιο ενδιαφερον κι απο μας. σιγα μη κατσουμε να τονωνουμε την αυτοπεποιθηση της καθε "μετριας" εως
"βαρετα κοινης¨" κοπελας.
σηκωθηκαμε επιδεικτικα και φυγαμε.
πειτε οχι στις ελληνιδες.κανει καλο στην υγεια ;)
πολύ σωστα τα λές φιλε, και εγώ μετά απο μια μεγάλη και σοβαρη σχεση που η αλήθεια ειναι οτι με εφθειρε ψυχολογικά, προτιμώ τώρα να πληρώνω και να εχω το κεφάλι μου ήσυχο παρα να μπλέξω με καμια κομπλεξαρισμένη υστερική, το να γαμήσεις ή να βρεις μια για σχέση ειναι σχετικά ευκολο, το να βρεις τη σωστή που θα σε κανει να νοιωθεις καλα, να χαιρεσαι τη ζωη σου και να ζεις δημιουργικά ειναι δυσκολο στη σημερινή εποχη δυστυχώςοποιος ξερει ,δεν πλησιαζει καν.
ψαχνει τη μια που μπορει να χαρισει ηρεμια σε μια σχεση.
δεν τον παρεξηγω.ξερει τι θελει και δεν αναλωνεται οταν βλεπει απο μακρυα την τσοκαριλα.
πειτε οχι στις ελληνιδες.κανει καλο στην υγεια ;)
"Όποιος δεν αγαπάει τη μοναχικότητα δεν αγαπάει την ελευθερία, γιατί μόνο μέσα στη μοναχικότητα μπορείς να είσαι ελεύθερος."
καλο...
καλυτερα να ειναι καποιος να ειναι μονος απο το να ανεχτει την μετριοτητα σε εναν ανθρωπο,απλα για να κανει σεξ ;)
καλυτερα να ειναι καποιος να ειναι μονος απο το να ανεχτει την μετριοτητα σε εναν ανθρωπο,απλα για να κανει σεξ ;)
ΑΡΘΟΥΡ ΣΟΠΕΝΑΟΥΕΡ"Όποιος δεν αγαπάει τη μοναχικότητα δεν αγαπάει την ελευθερία, γιατί μόνο μέσα στη μοναχικότητα μπορείς να είσαι ελεύθερος."
καλο...
"Όποιος δεν αγαπάει τη μοναχικότητα δεν αγαπάει την ελευθερία, γιατί μόνο μέσα στη μοναχικότητα μπορείς να είσαι ελεύθερος."
καλο...
εμενα το λες? εγω ειμαι καπως ετσι
παντως εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι πρεπει ν αλλαξω κ να γινω μπιτς ελλεηνιδα... γιατι καλα κανουν σε μερικους μερικους..
εγω παλι δεν ειμαι ετσι,εχω αλλαξει..δοκιμαζω καθε γυναικα,παιρνοντας στα σοβαρα μοναχα μια.
ειμαι σε μια περιοδο που θελω να χαιρομαι την ζωη μου ;)
και δεν προκειται να παρω στα σοβαρα καποιον που δεν αξιζει..θα τον γλεντησω ομως.. ;)
οταν βλεπω ελληνιδα,κοιταω να παρω απο αυτην το μονο για το οποιο αξιζει.χωρις να εχω υψηλες προσδοκιες.
σοβαρα βλεπω μονος τις ξενες. ;)
εγω παλι δεν ειμαι ετσι,εχω αλλαξει..δοκιμαζω καθε γυναικα,παιρνοντας στα σοβαρα μοναχα μια.
ειμαι σε μια περιοδο που θελω να χαιρομαι την ζωη μου ;)
και δεν προκειται να παρω στα σοβαρα καποιον που δεν αξιζει..θα τον γλεντησω ομως.. ;)
οταν βλεπω ελληνιδα,κοιταω να παρω απο αυτην το μονο για το οποιο αξιζει.χωρις να εχω υψηλες προσδοκιες.
σοβαρα βλεπω μονος τις ξενες. ;)
Αν η αποχη απο τις εκλογες ειναι εκλογικη επανάσταση τοτε η αποχή απο το σεξ ειναι σεξουαλική επανασταση !
αυτο το εχει πει ο Μπακινπαουντερ , μεγας αμπελοφιλοσοφος εκλογολογος/ηλεκτρολογος, στο τριτομο εργο "Εκλογολογια-Διακυββερνηση και Αυνανισμος", και εχει σχεση με την κοινωνικη ανυπαρξια του κομματικου γιγνεσθαι μεσα απο εκλογικα προτσες και οχι με τις διαπροσωπικες σχεσεις !!
Τεσπα μεσα απο την μοναχικότητα εισαι σαν την καλαμια στον καμπο !!
Απλα οταν εχεις εναν μαλακα διπλα σου ανακαλυπτεις οτι εισαι και εσυ μαλακας και προσγειωνεσαι στην πραγματικότητα
ενω οταν μονη σαν το λεμονι η μονος σαν λαιμητόμος νομιζεις οτι ανταξιοι σου ειναι τα μοντελα και ανθρωποι του πνευματος των γραμματων και των χρημμάτων!!!
α) Καλώς τηνε! (Που είναι η Μπόμπα?????)Αν η αποχη απο τις εκλογες ειναι εκλογικη επανάσταση τοτε η αποχή απο το σεξ ειναι σεξουαλική επανασταση !
α) Καλώς τηνε! (Που είναι η Μπόμπα?????)
β)Τι υπαρξιακά είναι αυτά καλέ απόγευματιάτικα?
γ)Να μην συχνάζεις στα Εξάρχεια και ξεπατικώνεις κάθε σύνθημα που γράφουνε στους τοίχους... ;)
όχι ρε...Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.....ρατσιστη....ξενοφιλε!!!!