Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
θα με ενδιεφερε να μαθω τις επαγγελματικες δραστηριοτητες της οικογενειας σου την περιοδου του δευτερου παγκοσμιου πολεμου και του εμφυλιου....αν και καπου παει το μυαλο μου :2funny:

Eπαγγελματικεs??????????????????????? χμ  να σκεφτω...........Ναι θυμηθηκα!!!!!!!!!
Σκουπιδοψαχτεs ........χωριs ενσημα παρακαλω

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Eπαγγελματικεs??????????????????????? χμ  να σκεφτω...........Ναι θυμηθηκα!!!!!!!!!
Σκουπιδοψαχτεs ........χωριs ενσημα παρακαλω

με λαδι δεν ειχαν καμια επφαη δηλαδη? μηπως εκει στους τενεκεδες των σκουπιδιων βαζανε τιποτα λαδι και πουλαγανε? :P

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
με λαδι δεν ειχαν καμια επφαη δηλαδη? μηπως εκει στους τενεκεδες των σκουπιδιων βαζανε τιποτα λαδι και πουλαγανε? :P

Νουκου..........στεγνα  τα τρωγανε οταν βρισκανε........το λαδι  ηθελε να πουλησειs σπιτι....αν ειχεs

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Mην ανησυχειs.........δεν ειμαι παιδι τηs πλουτοκρατιαs μπουζουαρζιαs και ολα τα ζιαs
Χαλαρα  πλακιτσα κανουμε.......αχ αχ  αχ τι θα κανω με τουτη ρε????????

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Mην ανησυχειs.........δεν ειμαι παιδι τηs πλουτοκρατιαs μπουζουαρζιαs και ολα τα ζιαs
Χαλαρα   πλακιτσα κανουμε.......αχ αχ  αχ τι θα κανω με τουτη ρε????????

και εγω πλακιτσα κανω :P

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
ena τενεκε λαδακι απο που θα παρο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
παλι;;; ολο ετσι με θεσ δε με βαρεθικεσ
Nα  βαρεθω?????? Ποτε!!!!!!!!!  μεχρι τα...80 μου  εχουμε πολυ δρομο μπροστα μαs  αλλα 55  χρονια
Ε και μετα θα αναγκαστω να παρω και ...Βιαγκρα!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
το παρακατω ειναι απο την Μπαιτ η οποια με εχρισε επισημο αντιπροσωπο της και με παρακαλεσε να το δημοσιευσω μιας και βαριεται (η μουλαρα) να κανει λογκ ιν.....

ειναι γνωστο -λεει η πρωτη κλικαδορισα διδαξασα της τεχνης του κλικειν- οτι οι αρχηγικες προσωπικοτητες ολων των κλικων των φορουμ σε παγκοσμιο επιπεδο ειναι εκεινη και εγω. Η προσωπικοτητα αυτη μαλιστα -συνεχιζει με στομφο- καλυπτει οχι μονο το δικο μας πλανητη ουτε καν το δικο μας ηλιακο συστημα αλλα εκτεινεται σε αλλους γαλαξιες και μερη οπου ανθρωπινο ποδι δεν εχει ακομα πατησει. Ως εκ τουτου -κλεινει το διαβημα της- οι νεοπες οφειλουν να σεβαστουν τη λαμπρη ιστορια και το βαρος που σηκωνουν αυτα τα δυο εδνοξα νικνεημς στην φορουμιστικη ιστορια του μπουρδελα και να κανουν γαργαρες πριν αποφασισουν να μιλησουν για αρχηγιλικια και κομπαρσιλικια. Θα τους παταξομεν ηταν η τελευταια της κουβεντα και ομολογω οτι μου θυμησε αρκετα το στυλιανο παττακο.....

σας το μεταφερω με εγκαρδιους αγωνιστικους κλικαδορικους χαιρετισμους....

αβε....
Κάπου εδώ θέλω να δηλώσω ότι τελικά η Bite έχει απόλυτο δίκιο μιας και κατέχει τον τίτλο της Αυτοκράτειρας της Τσατσοκλικαδούρας από τον μόνο και πλέον αναγνωρισμένο ειδήμονα του θέματος. Οπότε τουμπεκί εμείς.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Nα  βαρεθω?????? Ποτε!!!!!!!!!   μεχρι τα...80 μου  εχουμε πολυ δρομο μπροστα μαs  αλλα 55  χρονια
Ε και μετα θα αναγκαστω να παρω και ...Βιαγκρα!!!!!
τι ινε αφτο :think:
κ μια κ αναφερθι τι εστι τουμπεκι;;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
θα με ενδιεφερε να μαθω τις επαγγελματικες δραστηριοτητες της οικογενειας σου την περιοδου του δευτερου παγκοσμιου πολεμου και του εμφυλιου....αν και καπου παει το μυαλο μου :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
το παρακατω ειναι απο την Μπαιτ η οποια με εχρισε επισημο αντιπροσωπο της και με παρακαλεσε να το δημοσιευσω μιας και βαριεται (η μουλαρα) να κανει λογκ ιν.....

ειναι γνωστο -λεει η πρωτη κλικαδορισα διδαξασα της τεχνης του κλικειν- οτι οι αρχηγικες προσωπικοτητες ολων των κλικων των φορουμ σε παγκοσμιο επιπεδο ειναι εκεινη και εγω. Η προσωπικοτητα αυτη μαλιστα -συνεχιζει με στομφο- καλυπτει οχι μονο το δικο μας πλανητη ουτε καν το δικο μας ηλιακο συστημα αλλα εκτεινεται σε αλλους γαλαξιες και μερη οπου ανθρωπινο ποδι δεν εχει ακομα πατησει. Ως εκ τουτου -κλεινει το διαβημα της- οι νεοπες οφειλουν να σεβαστουν τη λαμπρη ιστορια και το βαρος που σηκωνουν αυτα τα δυο εδνοξα νικνεημς στην φορουμιστικη ιστορια του μπουρδελα και να κανουν γαργαρες πριν αποφασισουν να μιλησουν για αρχηγιλικια και κομπαρσιλικια. Θα τους παταξομεν ηταν η τελευταια της κουβεντα και ομολογω οτι μου θυμησε αρκετα το στυλιανο παττακο.....

σας το μεταφερω με εγκαρδιους αγωνιστικους κλικαδορικους χαιρετισμους....

αβε....

Κατι μου θυμηζουν εμενα αυτα τα λογια της μπαιτ παντως... :think: :think:
ο τροπος γραφης...τι να πω... :hmm:
αλλα δε μπορω να πω.....................

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κατι μου θυμηζουν εμενα αυτα τα λογια της μπαιτ παντως... :think: :think:
ο τροπος γραφης...τι να πω... :hmm:
αλλα δε μπορω να πω.....................

ο τροπος γραφης ειναι δικος μου :P
το στολισμα για να ειμαι ακριβοδικαιη......χαχα
τι σου θυμιζει καλε?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ακριβοδικαιη......χαχα

καταλαβεs   φιλε μου????????? και καητγορει εμενα τον αθωο  για  ακριβεια!!! :2funny: :2funny: Ε ρε Παπαθανασιου που σου χρειαζεται

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
ο τροπος γραφης ειναι δικος μου :P
το στολισμα για να ειμαι ακριβοδικαιη......χαχα
τι σου θυμιζει καλε?

εχει επιρροες απο τον palio, λιγο ερι...σε χαλασαν οι κακες παρεες. :grin: :grin:
δε λεω οτι ειναι κλωνος, να το ξεκαθαρισω.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
ακριβοδικαιη......χαχα

καταλαβεs   φιλε μου????????? και καητγορει εμενα τον αθωο  για  ακριβεια!!! :2funny: :2funny: Ε ρε Παπαθανασιου που σου χρειαζεται

το δευτερο συνθετικο ειναι ολα τα λεφτα... :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom