EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
χαλάτε τα thread. η erinal και οι παπάρες μνηστήρες της. έχουν χαλάσει το thread και μαζί και άλλα.
και συ τι χαραμίζεσαι εδώ μέσα?
χαλάτε τα thread. η erinal και οι παπάρες μνηστήρες της. έχουν χαλάσει το thread και μαζί και άλλα.
νιτσα με αδικεις!τη σιλβα να το παιζει δυσκολο γκομενακι αλλα να καυλαντιζει με τους μαντραχαλους (ως ελλεηνις παντα βεβαιως βεβαιως)
τον αβαταρ σε μοναδικο οιστρο βιπερ νορα απ αυτους που σε κανουν να απορεις με το αν ο αλλος ειναι οντως τοσο γλυκαναλατος ή αν παιζει τραυματισμος στη γεννα (καλα ηταν ενα σημειο οπου γελαγα μονη μου διαβαζοντας το)
την εριν ως αυτοπτη μαρτυρα ενος τραγικου συμβαντος στη μεση της τσιμισκη αναμεσα στη σουλα το μπαμπη και τη γνωστη αγνωστη ελλεηνιδα (τα ονοματα και τα γεγονοτα ειναι καθαρα συμπτωματικα)
ουφ...πολυ φαια ουσια και ειναι μεσημερι ακομα
Επιπλέον να προσθέσω οτι ανήκω στην κλίκα που ανήκει και το σιλβάκι γιατι την προστατεύω
νιτσα με αδικεις!
ενσταση κυρ προεδρα!!!!!
νταξ? ;)Silva, Την παράθεση κουμούτσα άλλαξέ την και κράτα αυτό που σε ενδιαφέρει...
νταξ? ;)
ε μα...don't worry case is closed!!!
αλα μουνιτσα...
ε μα...
με πιανει ενα παραπονο αν με αδικουν!!!!
ψιτ παλιε..Όχι!
Υπάρχει και η δυνατότητα τροποποίησης
ευχαριστω!μεριμνησα...
Τι να μπω σε κλικα και παπαριες?
Δεν υποτιθεται οτι πρεπει ν'ανταλλασσετε γνωμες για ενα συγκεκριμενο θεμα εδω μεσα αντι να αραδιαζετε ατερμονες αοριστολογιες?
ευχαριστω!
Για πες μας λοιπόν την γνώμη σου να ανταλλάξουμε γνώμες
Ναι έχω πολλούς μνηστήρες. Και γαμιάδες επίσης. Κάνω καλές πίπες γιαυτό. Και χαλάω τα θρεντ.
Και;
ποιά κλίκα;eri λυσε μ μια απορια!
ποιοι ειναι σαυτη τη κλικα?
μπερδευομαι!
ποιά κλίκα;
ελά Πηνελόπη μου εσύ, Madonna μου, Jenna JamesonΝαι έχω πολλούς μνηστήρες. Και γαμιάδες επίσης. Κάνω καλές πίπες γιαυτό. Και χαλάω τα θρεντ.
Και;