life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
το δευτερο συνθετικο ειναι ολα τα λεφτα...
Μιλανε για ακριβεια τετοια εποχη??????
Αλλα.....Κολωνακιωτισσα δεν ειναι???? τι περιμενειs??
Μιλανε για ακριβεια τετοια εποχη??????
Αλλα.....Κολωνακιωτισσα δεν ειναι???? τι περιμενειs??
εχει επιρροες απο τον palio, λιγο ερι...σε χαλασαν οι κακες παρεες.
δε λεω οτι ειναι κλωνος, να το ξεκαθαρισω.
οι ελλεηνιδες συνοψιζοντας δεν κανουν πιπες, δεν σας καθονται, ειναι ξινες, δε δινουν κωλαρακι (οι αποψεις βεβαια δυιστανται επι του θεματος) και ειναι ΚΑΙ αδικες
Ο πρόεδρος θα είναι συντονιστικού χαρακτήρα και όχι κέντρο λήψης αποφάσεων...
Προέχει η ενότητα! Η κλίκα θα ακολουθήσει το πετυχημένο μοντέλο της "γραμμικής οργάνωσης"
Relax!
Παρασύρεσαι από τα δημοσιεύματαααα
εγώ ποτέ δεν είχα βλέψεις για την αρχηγία, ένα μέλος πήγα μόνο να στρατολογήσω!!!
το παρακατω ειναι απο την Μπαιτ η οποια με εχρισε επισημο αντιπροσωπο της και με παρακαλεσε να το δημοσιευσω μιας και βαριεται (η μουλαρα) να κανει λογκ ιν.....
ειναι γνωστο -λεει η πρωτη κλικαδορισα διδαξασα της τεχνης του κλικειν- οτι οι αρχηγικες προσωπικοτητες ολων των κλικων των φορουμ σε παγκοσμιο επιπεδο ειναι εκεινη και εγω. Η προσωπικοτητα αυτη μαλιστα -συνεχιζει με στομφο- καλυπτει οχι μονο το δικο μας πλανητη ουτε καν το δικο μας ηλιακο συστημα αλλα εκτεινεται σε αλλους γαλαξιες και μερη οπου ανθρωπινο ποδι δεν εχει ακομα πατησει. Ως εκ τουτου -κλεινει το διαβημα της- οι νεοπες οφειλουν να σεβαστουν τη λαμπρη ιστορια και το βαρος που σηκωνουν αυτα τα δυο εδνοξα νικνεημς στην φορουμιστικη ιστορια του μπουρδελα και να κανουν γαργαρες πριν αποφασισουν να μιλησουν για αρχηγιλικια και κομπαρσιλικια. Θα τους παταξομεν ηταν η τελευταια της κουβεντα και ομολογω οτι μου θυμησε αρκετα το στυλιανο παττακο.....
σας το μεταφερω με εγκαρδιους αγωνιστικους κλικαδορικους χαιρετισμους....
αβε....
οταν εμεις ειχαμε ορδες κλικαδορων να μας ακολουθουν στις οργανωμενες αυτονομιστικες βασκικες επιθεσεις μας εκεινοι ηταν στα δεντρα και προσπαθουσαν να καταλαβουν τι ειναι το ποντικι και πως χρησιμευει
αχαχαχαχχαχχαχαχαχαχχχαχαχαχαχχαχαχαχααχχχαχχααχχαχαχχαχΝομιζω οτι ο παλιος καταφερε το σχεδιο του....
Οι δελφινοι αρχισαν να τροχιζουν τα μαχαιρια τους και προετοιμαζονται για πισοπλατα μαχαιρωματα.....
Το φιναλε προμηνυεται δυσοιωνο και αβεβαιο.....θα εξολοθρευσει η μια κλικα την αλλη? θα υπαρξουν εσωτερικες τριβες τελικα?
μηπως παιζουμε στη φρουτοπια και δεν το χουμε καταλαβει?
και αν ναι ο ινδιανος ποιος ειναι? ο πικος απικος?
βερα κολωνακιωτισσα παππου προς παππου....
(οπως γαβρος που λεγαμε τις προαλλες...)
α παλι καλα γιατι στην αρχη νομιζα οτι ελεγες οτι δεν τα ειπε η μπαιτ αυτα και ειχα βγαλει νυχια
οι επιρροες ειναι πολλες οπως παντα συμβαινει στη λογοτεχνια
καλα η ερι ειναι γωνστο οτι ειναι κλωνος μου
εχω βαρεθει να το ακουω αυτο
Kαι εχουμε κυριεs και κυριοι την πρωτη ΟΜΟΛΟΓΙΑ!!!!!
Εσπασε επιτελουs.............Tωρα αρχιζουν οι συλληψειs!!!!!!!!
Μετα τον Σαββα Ξηρο ομολογησε και η Μουν επιτελουs.....
Mπορουμε να κοιμηθουμε ησυχοι!!!!!
Η ταξιs απεκατεσταθη!!!!!
Μas κοσισε βεβαια 1350 σελιδεs κι ενα προβολεα που καηκε αλλα χαλαλι!!!
Κατσε να βαλω και τν υμνο τωρα!!!!!!!
θα ταχθώ υπερ της προεδρίας έβιλ.
και θα τοποθετηθώ. Θέλουμε λειτουργικότητα, σαφήνεια,ειλικρίνεια. Τα χει. Αδιαφορώ για το ποιος θα ναι ο αργηγός αν εχω την δυναμη να τον διαλύσω σε φερίφτωση που χρειαστεί, Ο εβιλ εχει σαφη εικόνα. Βέβαια την έχει ψωνίσει λιγάκι. Αλλά θα του περάσει. θα καταπολεμήσει ευατόν.Το κάνει συχνά.
Από πότε είσαι μέλος της κλίκας μας και δεν το κατάλαβα?
Νομίζεις ότι μπορεί να καθαρίσει η boomb για 'σένα?
Επίσης, η τοποθέτησή σου στο προπροηγούμενο post ίσως αποβεί μοιραία για την ένταξή σου.
Η υπομονή είναι αρετή.
δεν σε ακούω πάρε το μηδέν...
Πώ πώ προσβολή!!!Aυτο πρεπει να ειναι το πιο γαμημενο thread ολου του site.
Ειναι ασυλληπτο το ποσο μπετονιερα εχει καταντησει....
Aυτο πρεπει να ειναι το πιο γαμημενο thread ολου του site.
Ειναι ασυλληπτο το ποσο μπετονιερα εχει καταντησει....
Ωραία. Τώρα θες να μπεις σε κλίκα; Δεν παίζει. Προσπαθησε πιο πολύ την επόμενη... ;)
Από πότε είσαι μέλος της κλίκας μας και δεν το κατάλαβα?
Νομίζεις ότι μπορεί να καθαρίσει η boomb για 'σένα?
Επίσης, η τοποθέτησή σου στο προπροηγούμενο post ίσως αποβεί μοιραία για την ένταξή σου.
Η υπομονή είναι αρετή.
α ρε ερι!!!!Ωραία. Τώρα θες να μπεις σε κλίκα; Δεν παίζει. Προσπαθησε πιο πολύ την επόμενη... ;)