Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Φίλε, οι γυναίκες μία φορά τον μήνα έχουν περίοδο για μια εβδομάδα.
Μετά υπάρχουν και μέρες που θέλουν να κάνουν κάτι άλλο από το να κοιτάζουν το ταβάνι του δωματίου σου.
Μετά υπάρχουν και μέρες που έχουν κάποια άλλη υποχρέωση.

Πόσο χρονών είσαι?
Δηλαδή ρε τύπε δεν έχει δέκα λεπτά τη μέρα το γκόμενάκι χρόνο για σεξ? Τζάμπα τη σπιτωνεις δηλαδή? Έστω ένα στα γρήγορα όταν κάνει μπάνιο το βράδυ.. Για την πλάκα 2 φορά τη μέρα, άμα είναι και καλοκαίρι 3 φορές τη μέρα για πλάκα που έχει ωραίο καιρό και το γκόμενάκι είναι όλη μέρα σπίτι σχεδόν γυμνό.. Εκτός και Αν τα έχεις με καμια150κιλα..έχω αν είχα σπίτι ένα μουνακι 50 κιλά θα το γαμαγα μέχρι να ποναω

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Επισης ενα αλλο χαρακτηριστικο που εχουν οι ελληνιδες ειναι το εξης δεν ειναι ρομαντικες οι περισσοτερες.
Δεν ειναι τυχαιο οτι θα βρουν ταιρι μεσω κυκλου αυτο σημαινει οτι ο ρομαντισμος παει στα ταρταρα,γιατι μεσω κυκλου πρωτον δεν μπορεις να πεις πολλα αλλα θα παιχτει και ξενεροφαση με πισωπλατες μαχαιριες κλπ.
Ο ρομαντισμος ερχεται αλλιως,π.χ μια γνωριμια μεσω μιας φασης τυχαιας και αυθόρμητης,εκει ειναι το ωραίο και εκει θα εξελιχθει καλο ερωτικο.
Οσο ομως οι ελληνιδες θα τα μπλεκουν με το φιλο του φιλου τους η τον ξαδερφο της φιλης της η με το φιλο του φιλου του γκομενου της φιλης της γαμησε τα δεν υπάρχει αυθορμητισμος και ρομαντισμος,ολα πανε σε τεχνικο επιπεδο
Έτσι αρχηγέ οι ελλεινιδες δεν ερωτεύονται με την πρώτη ματιά.. Κοιτάνε να βρούνε μέσω κοινής παρέας, η να γνωρίσουν κανέναν με φράγκα.. Ο έρωτας για αυτές δεν είναι κάτι σημαντικό.. Άμα σε ξέρουν και είστε στην ίδια παρεα σου καθοντε εύκολα..

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
οχι τίποτα...βαρέθηκα να τον βλέπω να τις μαζευει.....Μια φορα ειμασταν στο baraonda θυμαμαι παλια και ηταν μεσα στο μαγαζι ο χειμωνετος το μοντελο ο ποδηλάτης και μιλουσε με μια γκομενα. (μουνάρα)...που λες τον ειχα σταμπαρει τον δικο μου να τους κοιταζει απο μια γωνια με το ποτο στο χέρι...του λεω τι τους κοιτας ρε μλκ ετσι ? μου λεει "περιμένω να φύγει αυτος ο μαλάκας εκει που μιλαει με τη γκόμενα να παει τουαλετα για να χωθω :tooth: " ρε του ελω αυτος ειναι ο χειμωνέτος "ε στα αρχιδια μου λεει:confused:"
:tooth: Καταλαβα οκ χωνοταν τουλαχιστον εστω κι αν ηταν πολυ επιλεκτικος . Αυτο βεβαια που καποιος δεν εχει αποτελεσμα αλλα τα στανταρ του δε τα ριχνει καθολου εστω και λιγο ποτε δε το καταλαβα . Τωρα Ρωσια εχει καποια σταθερη ή δε θελει για να καβλαντιζει με πολλες ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
:tooth: Καταλαβα οκ χωνοταν τουλαχιστον εστω κι αν ηταν πολυ επιλεκτικος . Αυτο βεβαια που καποιος δεν εχει αποτελεσμα αλλα τα στανταρ του δε τα ριχνει καθολου εστω και λιγο ποτε δε το καταλαβα . Τωρα Ρωσια εχει καποια σταθερη ή δε θελει για να καβλαντιζει με πολλες ?
επειδη λειπει συνεχεια και δεν θα κάτσει πανω απο 3 μηνες του ειναι δυσκολο να κρατήσει σταθερη...αλλα γαμάει καλες γκομενες. (οχι πουτάνες)

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Καλά τώρα δεν είναι δυνατόν τπ80 τα εκατό των αντρών που είναι μακροχρόνια μπακούρια να έχουν όλοι κατάθλιψη και να είναι τρελοί.. Πολυ χαζό το σιμπεραμα του αντβοκατου..δδ μιλάμε για 5 10ντροπαλουσ που δεν μπορούν να βρούνε γκόμενά, το φαινόμενο της μπακουριασης έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στη κοινωνία.. Μάλλον είναι η πλειοψηφία των αντρών και μη λέμε τώρα χαζομάρες..

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
επειδη λειπει συνεχεια και δεν θα κάτσει πανω απο 3 μηνες του ειναι δυσκολο να κρατήσει σταθερη...αλλα γαμάει καλες γκομενες. (οχι πουτάνες)
Ωραιος ο τυπος . Παντως το κακο ειναι οτι καποιοι που εχουν καποιες αποτυχιες ή μια απορριψη που τους εχει κοστισει πολυ μετα το παρατανε το σπορ καποιοι εξ αυτων . Τους ριχνει ειδικα αν ειναι και λιγο ευαισθητος ο αλλος . Θελει αντοχη οπως και η ζωη γενικα ετσι και με τις γυναικες . Οσους νεους βλεπω να κανουν ανασκοπηση του παρελθοντος ή στειρα κριτικη για το αλλο φυλο χωρις να αναλαμβανουν πια δραση να φλερταρουν και να το προσπαθησουν , εχουν παραδωσει τα οπλα και ψαχνουν μια δικαιολογια να βρουν .

Παντως Ρωσια ειναι καλυτερα σιγουρα αλλα οι ρωσιδες που ειναι Ελλαδα δε διαφερουν απο τις ελληνιδες ιδιαιτερα . Η οικονομικη κατασταση , τα δικαιωματα των γυναικων και η κουλτουρα δινει αλλες ευκαιριες εκει για καθε δυτικο

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Φίλε, οι γυναίκες μία φορά τον μήνα έχουν περίοδο για μια εβδομάδα.
Μετά υπάρχουν και μέρες που θέλουν να κάνουν κάτι άλλο από το να κοιτάζουν το ταβάνι του δωματίου σου.
Μετά υπάρχουν και μέρες που έχουν κάποια άλλη υποχρέωση.

Πόσο χρονών είσαι?
εγω παντως εβλεπα τη ταινια θηλυκη εταιρια στο σταρ που χε γυριστει 2000 περιπου και μου κανε εντυπωση με ποση ευκολια καθοταν οι γυναικες σε νεους αντρες δεν υπηρχε νεος αγαμητος ποσο ευκολα δεχοταν το πεσιμο.αν αυτη η ταινια γυριζοταν σημερα θα την εκοβαν για σεξισμο και προσβολη γενετισιας αξιοπρεπειας.ο μονος αγαμητος ηταν ενας γερος διεστραμενος σαν τον σταθη γυρω στα 50 που εβλεπε τσοντες.
σημερα αυτος θα ηταν πρωτος γαμιας και οι νεοι σαν εμας θα ταν αγαμητοι χανουμε τη ζωη μας εδω μεσα ολες ειναι ξενεροτες ανοργασμικες μονο σε χωμενους σταθηδες καθονται για να ανεβουν κοινωνικα.γι αυτο να μη συγκρινουν καποοιοι με τις δικες τους εποχες που γαμαγανε για πλακα πριν 15-20 χρονια

εσυ ειτε αντρας ειτε κομπλεξικηανεραστη φεμινστρια εισαι να πασ να γαμηθεις .υπαρχει σημαντικοτερο πραγμα απ αυτο σαυτη την ηλικα?ειναι η αλλη στο ανθος της ηλικιας της και δε θα γαμηθει επειδη βαριεται και χει υποχρεωση καραγκιοζη ε καραγκιοση αιντε να σεδειρουν φεμινστριες εκει να δεις ρισπεκτ

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
259
Πόντοι
21
Δηλαδή ρε τύπε δεν έχει δέκα λεπτά τη μέρα το γκόμενάκι χρόνο για σεξ? Τζάμπα τη σπιτωνεις δηλαδή? Έστω ένα στα γρήγορα όταν κάνει μπάνιο το βράδυ.. Για την πλάκα 2 φορά τη μέρα, άμα είναι και καλοκαίρι 3 φορές τη μέρα για πλάκα που έχει ωραίο καιρό και το γκόμενάκι είναι όλη μέρα σπίτι σχεδόν γυμνό.. Εκτός και Αν τα έχεις με καμια150κιλα..έχω αν είχα σπίτι ένα μουνακι 50 κιλά θα το γαμαγα μέχρι να ποναω
Πόσο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που τα είχες με κάποια?

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
259
Πόντοι
21
εγω παντως εβλεπα τη ταινια θηλυκη εταιρια στο σταρ που χε γυριστει 2000 περιπου και μου κανε εντυπωση με ποση ευκολια καθοταν οι γυναικες σε νεους αντρες δεν υπηρχε νεος αγαμητος ποσο ευκολα δεχοταν το πεσιμο.αν αυτη η ταινια γυριζοταν σημερα θα την εκοβαν για σεξισμο και προσβολη γενετισιας αξιοπρεπειας.ο μονος αγαμητος ηταν ενας γερος διεστραμενος σαν τον σταθη γυρω στα 50 που εβλεπε τσοντες.
σημερα αυτος θα ηταν πρωτος γαμιας και οι νεοι σαν εμας θα ταν αγαμητοι χανουμε τη ζωη μας εδω μεσα ολες ειναι ξενεροτες ανοργασμικες μονο σε χωμενους σταθηδες καθονται για να ανεβουν κοινωνικα.γι αυτο να μη συγκρινουν καποοιοι με τις δικες τους εποχες που γαμαγανε για πλακα πριν 15-20 χρονια

εσυ ειτε αντρας ειτε κομπλεξικηανεραστη φεμινστρια εισαι να πασ να γαμηθεις .υπαρχει σημαντικοτερο πραγμα απ αυτο σαυτη την ηλικα?ειναι η αλλη στο ανθος της ηλικιας της και δε θα γαμηθει επειδη βαριεται και χει υποχρεωση καραγκιοζη ε καραγκιοση αιντε να σεδειρουν φεμινστριες εκει να δεις ρισπεκτ
Κάτι μου λέει ότι χάλασα την φαντασίωση σου του πως είναι να είσαι με γυναίκα.
Δεν πειράζει, μια μέρα θα μεγαλώσεις, θα σου κάτσει κάποια και θα καταλάβεις ότι επειδή τώρα τραβάς χαλαρά 180 μαλακίες το τρίμηνο δεν σημαίνει πως αν ήσουν με γυναίκα θα την γαμαγες 180 φορές.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Δεν πειράζει, μια μέρα θα μεγαλώσεις, θα σου κάτσει κάποια και θα καταλάβεις ότι επειδή τώρα τραβάς χαλαρά 180 μαλακίες το τρίμηνο δεν σημαίνει πως αν ήσουν με γυναίκα θα την γαμαγες 180 φορές.
Tυπε το δικό σου πρόβλημα μάλλον πρέπει να οτ λύσει ο ουρολόγο.. Τι άλλο θα διαβάσουμε να έχω ένα μουνακι 50κιλα σαν τα κρύα τα νερά και να μην γαμαω??. Αυτό είναι πολυχειρότερο από το να είσαι μπακουρι.. Εννοείτε ότι Θ τη ξεσκισουμε βρε φίλε τι στο κΛο θα κάνουμε σχέση Γι Ν μιλάμε για μόδα και για τσαντες? ?

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
259
Πόντοι
21
Tυπε το δικό σου πρόβλημα μάλλον πρέπει να οτ λύσει ο ουρολόγο.. Τι άλλο θα διαβάσουμε να έχω ένα μουνακι 50κιλα σαν τα κρύα τα νερά και να μην γαμαω??. Αυτό είναι πολυχειρότερο από το να είσαι μπακουρι.. Εννοείτε ότι Θ τη ξεσκισουμε βρε φίλε τι στο κΛο θα κάνουμε σχέση Γι Ν μιλάμε για μόδα και για τσαντες? ?
Βρε δεν θα τσακωθούμε για αυτό.
180 φορές το τρίμηνο θες?
200 λέω εγώ.

Δεν μου απάντησες, ποιο ήταν το μεγαλύτερο διάστημα που ήσουν με κάποια?

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
δες την ταινια ποσο συχνα ευκολα καθοταν οι γυναικες τοτε

σε νεους

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ναι δεν γνωρίζομαι προσωπικά μαζί της , αλλά θα γνωριστώ όμως .Και πάνω στην γνωριμία , ακόμη και από το πρώτο ραντεβού , ,θα μου πει μια χαρά με τον τρόπο της , που να το βάλω το μαρκετιγκ

μάλλον δεν με κατάλαβες τι ήθελα να πω με την αναφορά μου στο μάρκετιγκ εννοούσα ως γενική έννοια πόσο καλά πλασάρουμε και διαφημίζουμε το ευατό μας γιατί αν το δεις πολύ απλά η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει για τις γυναίκες ώστε να γίνει το λεγόμενο touch και να ανάψει το πράσινο φως ώστε να γίνει το πρώτο βήμα για γνωριμία και ραντεβού

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εχω ενα φιλο ωραιο παληκάρι....ψηλος ωραιος...ε λοιπον οσες φορες βγήκαμε,μια γκομενα δε κατάφερε να βγαλει....ΟΥΤΕ ΜΙΑ...μιλαω τωρα για κλαμπ-μπαρ.Απο το 2008 που τον ξερω μεχρι και το 2017 που εμενε ελλαδα,δεν τον ειδα να βγαζει ουτε ΜΙΑ γκόμενα...λοιπον σε πληροφορω οτι μενει απο το 17 ρωσια και καθε βδομαδα γαμάει και αλλη. μου στέλνει και φωτογραφίες (και ωραια μουνια που εδω ουτε εγω δεν θα τις εβγαζα) ...λοιπον αυτος ο τυπος ποσο λάθος να ηταν στο καμάκι του εδω ελλαδα?

κατά την γνώμη μου δεν ήταν κάπου λάθος το φλερτ του φίλου σου στις Ελληνίδες, ενώ στις Ρωσίδες το φλερτ του έπιανε τόπο. Είναι γιατί στη Ρωσία όπως και στην Ουκρανία οι γυναίκες είναι σεξουαλικά απελευθερωμένες χωρίς τέτοια κόμπλεξ και δίνουν την δυνατότητα στον άντρα να δείξει ότι είναι το αρσενικό και να τις φλερτάρει για να τις ρίξει στο κρεβάτι. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτό το ''προνόμιο'' του φλερτ, διότι για ''προνόμιο'' πρόκειται. Εδώ κατά κύριο λόγο οι γνωριμίες γίνονται με πιο στημένο τρόπο δηλαδή μέσω κοινής παρέας και σπάνια από ελεύθερο καμάκι σε μπαρ/κλαμπ που κατά 90% η απόρριψη θεωρείται δεδομένη.

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ωραιος ο τυπος . Παντως το κακο ειναι οτι καποιοι που εχουν καποιες αποτυχιες ή μια απορριψη που τους εχει κοστισει πολυ μετα το παρατανε το σπορ καποιοι εξ αυτων . Τους ριχνει ειδικα αν ειναι και λιγο ευαισθητος ο αλλος . Θελει αντοχη οπως και η ζωη γενικα ετσι και με τις γυναικες . Οσους νεους βλεπω να κανουν ανασκοπηση του παρελθοντος ή στειρα κριτικη για το αλλο φυλο χωρις να αναλαμβανουν πια δραση να φλερταρουν και να το προσπαθησουν , εχουν παραδωσει τα οπλα και ψαχνουν μια δικαιολογια να βρουν .

Παντως Ρωσια ειναι καλυτερα σιγουρα αλλα οι ρωσιδες που ειναι Ελλαδα δε διαφερουν απο τις ελληνιδες ιδιαιτερα . Η οικονομικη κατασταση , τα δικαιωματα των γυναικων και η κουλτουρα δινει αλλες ευκαιριες εκει για καθε δυτικο

εγώ θεωρώ ότι η απογοήτευση μιας μερίδας αντρών και η κατάθεση των όπλων έχει να κάνει με το γεγονός των πολλών απορρίψεων και την έλλειψη κύκλου που θα τους έδινε την δυνατότητα για να βρουν γυναίκες. Σίγουρα άλλοι πιο ευαίσθητοι το παίρνουν κατάκαρδα και κλαίνε την μοίρα τους όλη μέρα και όλη νύχτα είτε σε διάφορα φόρουμ όπως πχ κάνει ο sub-zero εδώ, είτε μιζεριάζουν στην καθημερινότητα τους, ενώ άλλοι πάλι το ρίχνουν στις πουτάνες και γίνονται 100% σκληροπυρηνικοί μαροζωνάδες αδιαφορώντας για οτιδήποτε θηλυκό κυκλοφορεί στο περίγυρο τους.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Εχω ενα φιλο ωραιο παληκάρι....ψηλος ωραιος...ε λοιπον οσες φορες βγήκαμε,μια γκομενα δε κατάφερε να βγαλει....ΟΥΤΕ ΜΙΑ...μιλαω τωρα για κλαμπ-μπαρ.Απο το 2008 που τον ξερω μεχρι και το 2017 που εμενε ελλαδα,δεν τον ειδα να βγαζει ουτε ΜΙΑ γκόμενα...λοιπον σε πληροφορω οτι μενει απο το 17 ρωσια και καθε βδομαδα γαμάει και αλλη. μου στέλνει και φωτογραφίες (και ωραια μουνια που εδω ουτε εγω δεν θα τις εβγαζα) ...λοιπον αυτος ο τυπος ποσο λάθος να ηταν στο καμάκι του εδω ελλαδα?

ενδεχομενως κανενα λαθος---ισως εψαχνε ΜΟΝΟ σε μπαρακια,τακτικη εξισου εσφαλμενη.
αυτο το λαθος εκανα εγω μικροτερος. και επεφτα με τα μουτρα κιολας :jerking2:
δε ζουμε με αυταπατες--φυσικα στην Ελλαδα μοιαζει Γολγοθας να ριξεις γκομενα σε σχεση με εξω
οι Ελληνιδες μπορει να ειναι λιγο βλαμμενες(αξιωμα),αλλα οχι απροσπελαστες. Θελουν τον τροπο τους. Θελουν να εισαι λιγο μαλακας.
....και να δημιουργεις ενα πεπλο μυστηριου!

εγω παλι εχω φιλαρακι ειδικευομενο γιατρο που μοιαζει σαν Πακιστανος
......οταν πηγε για σπουδες Τσεχια-Σλοβακια ,γαμησε για 50 ζωες..! :D:

βεβαια ενα-δυο καλοκαιρια που κατεβασε καποιες γκομενες,αυτες ηταν αδιαφορες εως μπαζα.
καμια σχεση με ο,τι υλικο μας εδειχνε σε φωτο:jerking2::jerking2:

εγω εστιαζα στο γεγονος οτι γαμουσε ομως,δε μας ελεγε παπατζες.

οταν ερχοταν Ελλαδα το επαιζε πολυ γαμιας:grin:,ενω εδω δεν τον κοιτουσε ουτε θηλυκη γατα.
ειχε αυτοπεποιθηση ομως. του το αναγνωριζω αυτο:hi:
και χαιρομουν με τη χαρα του,σε πολλες περιπτωσεις εφτιαχνε και τη δικη μου ψυχολογια. ειναι απο τους λιγους παλιους κολλητους μου.

αν δεν εφευγε 10 χρονια απο Ελλαδα,θα ηταν σε χειροτερη φαση,αλλα καμια σχεση με Sub Zero.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

βεβαια ενα-δυο καλοκαιρια που κατεβασε καποιες γκομενες,αυτες ηταν αδιαφορες εως μπαζα.

οταν ερχοταν Ελλαδα το επαιζε πολυ γαμιας:grin:,ενω εδω δεν τον κοιτουσε ουτε θηλυκη γατα.
και χαιρομουν με τη χαρα του,σε πολλες περιπτωσεις εφτιαχνε και τη δικη μου ψυχολογια. ειναι απο τους λιγους παλιους κολλητους μου.

αν δεν εφευγε 10 χρονια απο Ελλαδα,θα ηταν σε χειροτερη φαση,αλλα καμια σχεση με Sub Zero.

Κι εδώ αν ασχολείσαι με ότι μπάζο υπάρχει,επίσης θα γαμάς...για 50 ζωές

Στην Ελλάδα εαν έλεγε ότι είναι γιατρός,θα γαμούσε μουνάρες και με την πακιστανοφατσα.Στην Τσεχοσλοβακία ήταν απλά μια...πακιστανοφατσα που πλήρωνε στα μπάζα αεροπορικά/διαμονές για να λέει ο φιλος ο Ματσιάτο τί γαμιάς που είναι.Σπουδαία δουλειά :jerking:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Κι εδώ αν ασχολείσαι με ότι μπάζο υπάρχει,επίσης θα γαμάς...για 50 ζωές

Στην Ελλάδα εαν έλεγε ότι είναι γιατρός,θα γαμούσε μουνάρες και με την πακιστανοφατσα.Στην Τσεχοσλοβακία ήταν απλά μια...πακιστανοφατσα που πλήρωνε στα μπάζα αεροπορικά/διαμονές για να λέει ο φιλος ο Ματσιάτο τί γαμιάς που είναι.Σπουδαία δουλειά :jerking:

εγω τον φωναζω "πορνογιατρο" και χαιρεται ο πουστρακος :tooth:

ενιοτε και ψυχιατρο!!! στην Ελλαδα την επεφτε αβερτα μαζι μου---ηταν ο απολυτος συναγωνιστης

απο τοτε που εφυγε εξω,οταν κατεβαινει διακοπες ειναι φουλ μουδιασμενος:confused:

λες απο το πολυ γαμησι να εχει ξεκαβλωσει???:tooth:

μια απο τις λιγες φορες(σχετικα προσφατα) που την πεσαμε παρεα σε κατι κοπελες,ετυχε η μια να ειναι συναδελφισσα του( σε αλλη ειδικοτητα) και ηταν πολυ ντεφορμε ο τυπος...

βασικα οι γιατρινες δε γουσταρουν γιατρους--αυτο καταλαβα!

οι υπολοιπες μπορει να χυνουν--οχι ομως οι γιατρινες

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
γιατι οι ιεροδουλες πρεπει να ειναι η για τα μπακουρια ή γι ατους παντρεμενους αμα εχεις σχεση και στα καλυπτει αυτα ποιος ο λογος να πας,αμα θες ποικιλια απλα δε κανεις σχεση αυτη ειναι η αποψη μου,επισης αμα βρισκεις εξω ειτε ξεπετες ειτε σχεση γιατι να πας?θεωρω η ιεροδουλη ειναι για περιοδους ξηρασιας που δε βρισκεις εξω τιποτα απο τα 2 αλλα οκ αποψεις
Τυπε μου καλημερα.
Χωρις ιχνος ειρωνιας απλα πες μου ποσο χρονων εισαι.
Γιατι οι αποψεις σου ειναι αγνες και δειχνουν ανθρωπο ειτε πολυ τυχερο ειτε πολυ νεο:που δεν προλαβε η δεν ετυχε να ζησει κακουχιες,να απομυθοποιησει καταστασεις,να δει τη "μεγαλη" εικονα.
Κι εγω καποτε πιστευα πως τα μπουρδελα ειναι για οσους δυσκολευονται να βρουν σχεση,μα αργοτερα διαπιστωσα πως αυτο ειναι απλα η κορυφη ενος τεραστιου υποθαλασσιου παγοβουνου.
Στα μπουρδελα πανε ανθρωποι απλα για να γαμησουν οτι κι αν αυτο σημαινει για εκεινους.
Ειτε ειναι σε σχεση,ειτε παντρεμενοι,ειτε πολυγαμικοι με 2 και 3 γκομενες και απλα ειπαν να ριξουν ενα μανικι,η γιατι η ταδε ιεροδουλος κανει ΤΗΝ ΠΙΠΑΡΑ που δε βρισκουν ουτε 100 γκομενες να γαμησουν κτλ
Αρα δεν ειναι τοσο μονοσημαντο το θεμα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ενδεχομενως κανενα λαθος---ισως εψαχνε ΜΟΝΟ σε μπαρακια,τακτικη εξισου εσφαλμενη.
αυτο το λαθος εκανα εγω μικροτερος. και επεφτα με τα μουτρα κιολας :jerking2:
δε ζουμε με αυταπατες--φυσικα στην Ελλαδα μοιαζει Γολγοθας να ριξεις γκομενα σε σχεση με εξω
οι Ελληνιδες μπορει να ειναι λιγο βλαμμενες(αξιωμα),αλλα οχι απροσπελαστες. Θελουν τον τροπο τους. Θελουν να εισαι λιγο μαλακας.
....και να δημιουργεις ενα πεπλο μυστηριου!

δεν εχει κανει κανενα λαθος...οτι εκανε εδω στη ελλαδα,κανει και εξω.Απλως εδω ειναι ολιγον τι ζωα..απλη και σύντομη απαντηση :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom