baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.677
- Πόντοι
- 5.097
μαλιστα δασκαλε,αν και στεναχωρηθηκα.μην ασχολεισαι με αυτα εσυ.....
μαλιστα δασκαλε,αν και στεναχωρηθηκα.μην ασχολεισαι με αυτα εσυ.....
ξαναγραψτο πιο ποιοτικάπουσυ αν δεν γαμησες και συ το ειρηνακι θα σε πηδηξω.
μπορει;ξαναγραψτο πιο ποιοτικά
διαβάζουν και επιστημονες εδω μέσα
δεν θα σε καταλαβουν
Ιταλία ή Αγγλία τυπε σήμερα, σίγουρα δε θα ρθει κι άλλη παράταση!μπορει;
Ιταλια αν την παιξουν τιμια τα κορακια..που αμφιβαλλωΙταλία ή Αγγλία τυπε σήμερα, σίγουρα δε θα ρθει κι άλλη παράταση!
σκεφτομαι να παραγγειλω απο μελι λαδι τι λες θα μου φερει μια μεριδα πατατες στον κεντρικο λιμενα της ελλαδος.Ιταλία ή Αγγλία τυπε σήμερα, σίγουρα δε θα ρθει κι άλλη παράταση!
με τις τιμες που έχει τυπε και στον Λιμενα στην Μανη στελνεισκεφτομαι να παραγγειλω απο μελι λαδι τι λες θα μου φερει μια μεριδα πατατες στον κεντρικο λιμενα της ελλαδος.
θα στειλουμε τον πουσυ να κλεψει το περιπτερι του τσιμυ.εχεις να μου δανεισεις 0,90 λεπτα να βαλω και εγω τα 0,10 να ριξω ενα ευρω?
αφου ειναι μαλακας ο αθηναιος δεν ρωταει πως μπορει να φαει τσαμπε.με τις τιμες που έχει τυπε και στον Λιμενα στην Μανη στελνει
δεν ειναι ολοι ΓΑΤΕΣ σαν τον Πουσηθα στειλουμε τον πουσυ να κλεψει το περιπτερι του τσιμυ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αφου ειναι μαλακας ο αθηναιος δεν ρωταει πως μπορει να φαει τσαμπε.
μπορω να του φτιαξω προχειρα ενα σχεδιο διαφυγεις.δεν ειναι ολοι ΓΑΤΕΣ σαν τον Πουση
αν το κανεις οπως το γραφεις καταλαβα...μπορω να του φτιαξω προχειρα ενα σχεδιο διαφυγεις.
με "η" ειναι βρε πουστημπορω να του φτιαξω προχειρα ενα σχεδιο διαφυγεις.
γερολιμενα γερολιμεναμε τις τιμες που έχει τυπε και στον Λιμενα στην Μανη στελνει
ημουνα σιγουρος οτι μονο εσυ θα το επαιρνες πρεφαγερολιμενα γερολιμενα
ειναι μουνης ο Μπραμπ στο εχω πει,ΜΟΥΝΗΣημουνα σιγουρος οτι μονο εσυ θα το επαιρνες πρεφα