You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι θα θέλαμε να είμαστε αν δεν ήμασταν αυτό που είμαστε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 45
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Φίλε vasos δε μας είπες όμως το όνομα του στριπ... Επίσης σου προτείνω το προνόμιο (γιατί προνόμιο πρέπει να θεωρείται) να παρέχουν extra υπηρεσίες, οι κοπέλες το κερδίζουν μετά τις πρώτες 1000 κάρτες. Ψυχολογικά θα έκανε το παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον. Νομίζω....
ναι και μετα οι τραπεζες θα πουλουσαν περισσοτερα στριπτηζοδανεια παρα στεγαστικα,επισκευαστικα,επαγγελματικα και καταναλωτικα εκτος αν η καρτα κοστιζε 0,01 ευρω!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ναι και μετα οι τραπεζες θα πουλουσαν περισσοτερα στριπτηζοδανεια παρα στεγαστικα,επισκευαστικα,επαγγελματικα και καταναλωτικα εκτος αν η καρτα κοστιζε 0,01 ευρω!
Πώς θα έδινες ρέστα, αφεντικό;
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Πώς θα έδινες ρέστα, αφεντικό;
δεν θα εδινα ρε!χαζος εισαι?θα τις εδινα 100-100*0,10=10 ευρω!καταλαβες?και με 10 ευρω θα την ειχες 10 λεπτα αντι για 3!και θα σου λεγα μετα τί κοσμοσυρροη θα υπηρχε!και απογεματακια καθημερινων και κολαση τα παρασκευοσαββατοβραδα!
Bluevertigo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
1000 κάρτες να έχουν κάνει οι κοπέλες φίλε μου, όχι οι πελάτες! Οι πελάτες πάντα από την πρώτη στιγμή θα έχουν το δικαίωμα στο extra. Οι κοπέλες όμως θα επιτρεπόταν να το προσφέρουν μετά από τις πρώτες 1000 κάρτες που θα έκαναν. Εννοείται ότι στην αρχή θα υπήρχαν κάποιες που θα τις πρόσφεραν ανεξαρτήτως καρτών. Η προσεκτική επιλογή τους αφήνεται σε σένα στον Ropaloforo, στον captain_mac,στον studian, αντε και στον mclein για να πιάσουμε και το σφυγμό της νέας γενιάςναι και μετα οι τραπεζες θα πουλουσαν περισσοτερα στριπτηζοδανεια παρα στεγαστικα,επισκευαστικα,επαγγελματικα και καταναλωτικα εκτος αν η καρτα κοστιζε 0,01 ευρω!
Επισκέπτης
εγω δν θα συμμετειχα.....το πολυ να ερχομουν σαν πελατης...αλλα δν θα με ενεπνεε το ''μεγαλοφυες''/''μεγαλοπνοο'' σχεδιο του βασου.....οποτε θα καθομουν στη ''γωνια'' μου....1000 κάρτες να έχουν κάνει οι κοπέλες φίλε μου, όχι οι πελάτες! Οι πελάτες πάντα από την πρώτη στιγμή θα έχουν το δικαίωμα στο extra. Οι κοπέλες όμως θα επιτρεπόταν να το προσφέρουν μετά από τις πρώτες 1000 κάρτες που θα έκαναν. Εννοείται ότι στην αρχή θα υπήρχαν κάποιες που θα τις πρόσφεραν ανεξαρτήτως καρτών. Η προσεκτική επιλογή τους αφήνεται σε σένα στον Ropaloforo, στον captain_mac,στον studian, αντε και στον mclein για να πιάσουμε και το σφυγμό της νέας γενιάς
Bluevertigo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Οι γωνίες, για όσους ξέρουν, είναι το καλύτερο σημείο σ΄ένα μαγαζί, οπότε πάλι σωστός θα ήσουν mclein.
episkeptis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ο σκυλος μου ο Εκτορ, γαμαει αβερτα, δε δουλευει, τρωει καλα και γενικα στις μπάλες του ολα
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
1000 κάρτες να έχουν κάνει οι κοπέλες φίλε μου, όχι οι πελάτες! Οι πελάτες πάντα από την πρώτη στιγμή θα έχουν το δικαίωμα στο extra. Οι κοπέλες όμως θα επιτρεπόταν να το προσφέρουν μετά από τις πρώτες 1000 κάρτες που θα έκαναν. Εννοείται ότι στην αρχή θα υπήρχαν κάποιες που θα τις πρόσφεραν ανεξαρτήτως καρτών. Η προσεκτική επιλογή τους αφήνεται σε σένα στον Ropaloforo, στον captain_mac,στον studian, αντε και στον mclein για να πιάσουμε και το σφυγμό της νέας γενιάς
μην με μπλεκεις με ολους αυτους......δεν μπορουν να αντιληφθουν την ιδεολογια μου!!!!
Bluevertigo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Έχεις δίκιο! Και εγώ ο ίδιος τις περισσότερες φορές δε σε αντιλαμβάνομαι, αλλά πάντα σε απολαμβάνω...μην με μπλεκεις με ολους αυτους......δεν μπορουν να αντιληφθουν την ιδεολογια μου!!!!
εγω θα ηθελα να ειμαι ο γιος ενος φτωχου αγροτη . τα χωραφια του μπαμπα μου ομως να ηταν στο Χαλανδρι , στο Μαρουσι , στην αγια παρασκευη και οχι στα Αβραμεικα νομου Μεσσηνιας που ειναι τωρα.
Θα ξεριζωνα τις "αγαπημενες" μου ελιες και θα εχτιζα πολοικατοικες , πολλες πολυκατοικιες και θα επερνα τα ενοικια πολλα ενοικια και θα καθομουνα ολη μερα. Ν
Ναι αυτο θα ηθελα να ειμαι.
Η δουλειά ειναι δουλεία , η δουλεία καταστρεφει το σωμα.
Και αυτοι που εχουν επιχειρησεις δουλευουν πιο πολυ απο εμας τους κοινους θνητους , ειναι δηλαδη σε χειροτερη μοιρα απο εμας.
Θα ηθελα λοιπον να ειμαι εισοδηματιας.....
Θα ξεριζωνα τις "αγαπημενες" μου ελιες και θα εχτιζα πολοικατοικες , πολλες πολυκατοικιες και θα επερνα τα ενοικια πολλα ενοικια και θα καθομουνα ολη μερα. Ν
Και αυτοι που εχουν επιχειρησεις δουλευουν πιο πολυ απο εμας τους κοινους θνητους , ειναι δηλαδη σε χειροτερη μοιρα απο εμας.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
εγω θα ηθελα να ειμαι ο γιος ενος φτωχου αγροτη . τα χωραφια του μπαμπα μου ομως να ηταν στο Χαλανδρι , στο Μαρουσι , στην αγια παρασκευη και οχι στα Αβραμεικα νομου Μεσσηνιας που ειναι τωρα.
Πόσοι την πατήσανε κάποτε έτσι ε? Μου λεγε ο πατέρας μου όταν ανέβηκε Αττική ο παππούς, πέταγες την πέτρα στην Αγ. Παρασκευή και όπου φτάσει το 'παιρνες(σχήμα λόγου βέβαια) και βέβαια ο παππούς δεν...
Πατέρας κολλητού είχε να διαλέξει μεταξύ Χαλανδρίου και Λιοσίων και βέβαια διάλεξε Λιόσα... Τι να λέμε...
Σωστα αυτα τα ειχα ξεχασει συνγκαταλεγονται και αυτα στο τη ηθελα να ημουνΠόσοι την πατήσανε κάποτε έτσι ε? Μου λεγε ο πατέρας μου όταν ανέβηκε Αττική ο παππούς, πέταγες την πέτρα στην Αγ. Παρασκευή και όπου φτάσει το 'παιρνες(σχήμα λόγου βέβαια) και βέβαια ο παππούς δεν...
Πατέρας κολλητού είχε να διαλέξει μεταξύ Χαλανδρίου και Λιοσίων και βέβαια διάλεξε Λιόσα... Τι να λέμε...
και ετσι τωρα φιλε πελοπονησιε ειμαστε οικονομικοι μεταναστες που αφησαμε την ωραια Καλαματα για να ερθουμε για δουλεια στην Αθηνα και να μενουμε στο ενοικιο οπως και οι Αλβανοι δηλαδη με τη μονη δοαφορα οτι αυτοι ξεκινησανε απο λιγο πιο μακρυα.
Εγω ενα ξερω παντως.
Στα ματια των αφεντικων ειμαστε ολοι ιδιοι
Εγω ενα ξερω παντως.
Στα ματια των αφεντικων ειμαστε ολοι ιδιοι
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1