Νέα

Τι θα θέλαμε να είμαστε αν δεν ήμασταν αυτό που είμαστε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Δεν ξέρω, ίσως ... αγέννητος

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φίλε vasos δε μας είπες όμως το όνομα του στριπ... Επίσης σου προτείνω το προνόμιο (γιατί προνόμιο πρέπει να θεωρείται) να παρέχουν extra υπηρεσίες, οι κοπέλες το κερδίζουν μετά τις πρώτες 1000 κάρτες. Ψυχολογικά θα έκανε το παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον. Νομίζω....

ναι και μετα οι τραπεζες θα πουλουσαν περισσοτερα στριπτηζοδανεια παρα στεγαστικα,επισκευαστικα,επαγγελματικα και καταναλωτικα εκτος αν η καρτα κοστιζε 0,01 ευρω!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ναι και μετα οι τραπεζες θα πουλουσαν περισσοτερα στριπτηζοδανεια παρα στεγαστικα,επισκευαστικα,επαγγελματικα και καταναλωτικα εκτος αν η καρτα κοστιζε 0,01 ευρω!

Πώς θα έδινες ρέστα, αφεντικό;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πώς θα έδινες ρέστα, αφεντικό;

δεν θα εδινα ρε!χαζος εισαι?θα τις εδινα 100-100*0,10=10 ευρω!καταλαβες?και με 10 ευρω θα την ειχες 10 λεπτα αντι για 3!και θα σου λεγα μετα τί κοσμοσυρροη θα υπηρχε!και απογεματακια καθημερινων και κολαση τα παρασκευοσαββατοβραδα!

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
1000 κάρτες να έχουν κάνει οι κοπέλες φίλε μου, όχι οι πελάτες! Οι πελάτες πάντα από την πρώτη στιγμή θα έχουν το δικαίωμα στο extra. Οι κοπέλες όμως θα επιτρεπόταν να το προσφέρουν μετά από τις πρώτες 1000 κάρτες που θα έκαναν. Εννοείται ότι στην αρχή θα υπήρχαν κάποιες που θα τις πρόσφεραν ανεξαρτήτως καρτών. Η προσεκτική επιλογή τους αφήνεται σε σένα στον Ropaloforo, στον captain_mac,στον studian, αντε και στον mclein για να πιάσουμε και το σφυγμό της νέας γενιάς

Επισκέπτης
1000 κάρτες να έχουν κάνει οι κοπέλες φίλε μου, όχι οι πελάτες! Οι πελάτες πάντα από την πρώτη στιγμή θα έχουν το δικαίωμα στο extra. Οι κοπέλες όμως θα επιτρεπόταν να το προσφέρουν μετά από τις πρώτες 1000 κάρτες που θα έκαναν. Εννοείται ότι στην αρχή θα υπήρχαν κάποιες που θα τις πρόσφεραν ανεξαρτήτως καρτών. Η προσεκτική επιλογή τους αφήνεται σε σένα στον Ropaloforo, στον captain_mac,στον studian, αντε και στον mclein για να πιάσουμε και το σφυγμό της νέας γενιάς
εγω δν θα συμμετειχα.....το πολυ να ερχομουν σαν πελατης...αλλα δν θα με ενεπνεε το ''μεγαλοφυες''/''μεγαλοπνοο'' σχεδιο του βασου.....οποτε θα καθομουν στη ''γωνια'' μου...:):).

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Οι γωνίες, για όσους ξέρουν, είναι το καλύτερο σημείο σ΄ένα μαγαζί, οπότε πάλι σωστός θα ήσουν mclein.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
εγω θα θελα να μουν ο marc dorcel, ο αντρας της briggite lahaie, της bigitte bui η της laure sainclair και λιγο ψηλοτερος

episkeptis69

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Ο σκυλος μου ο Εκτορ, γαμαει αβερτα, δε δουλευει, τρωει καλα και γενικα στις μπάλες του ολα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

μην με μπλεκεις με ολους αυτους......δεν μπορουν να αντιληφθουν την ιδεολογια μου!!!!

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
μην με μπλεκεις με ολους αυτους......δεν μπορουν να αντιληφθουν την ιδεολογια μου!!!!
Έχεις δίκιο! Και εγώ ο ίδιος τις περισσότερες φορές δε σε αντιλαμβάνομαι, αλλά πάντα σε απολαμβάνω...

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
εγω θα ηθελα να ειμαι ο γιος ενος φτωχου αγροτη . τα χωραφια του μπαμπα  μου ομως να ηταν στο Χαλανδρι , στο Μαρουσι , στην αγια παρασκευη και οχι στα Αβραμεικα νομου Μεσσηνιας που ειναι τωρα.
Θα ξεριζωνα τις "αγαπημενες" μου ελιες και θα εχτιζα πολοικατοικες , πολλες πολυκατοικιες και θα επερνα τα ενοικια πολλα ενοικια και θα καθομουνα ολη μερα. Ν
Ναι αυτο θα ηθελα να ειμαι.
Η δουλειά ειναι δουλεία , η δουλεία καταστρεφει το σωμα.

Και αυτοι που εχουν επιχειρησεις δουλευουν πιο πολυ απο εμας τους κοινους θνητους , ειναι δηλαδη σε χειροτερη μοιρα απο εμας.
Θα ηθελα λοιπον να ειμαι εισοδηματιας.....

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
εγω θα ηθελα να ειμαι ο γιος ενος φτωχου αγροτη . τα χωραφια του μπαμπα  μου ομως να ηταν στο Χαλανδρι , στο Μαρουσι , στην αγια παρασκευη και οχι στα Αβραμεικα νομου Μεσσηνιας που ειναι τωρα.
Θα ξεριζωνα τις "αγαπημενες" μου ελιες και θα εχτιζα πολοικατοικες , πολλες πολυκατοικιες και θα επερνα τα ενοικια πολλα ενοικια και θα καθομουνα ολη μερα. Ν
Ναι αυτο θα ηθελα να ειμαι.
Η δουλειά ειναι δουλεία , η δουλεία καταστρεφει το σωμα.

Και αυτοι που εχουν επιχειρησεις δουλευουν πιο πολυ απο εμας τους κοινους θνητους , ειναι δηλαδη σε χειροτερη μοιρα απο εμας.
Θα ηθελα λοιπον να ειμαι εισοδηματιας.....

Πόσοι την πατήσανε κάποτε έτσι ε? Μου λεγε ο πατέρας μου όταν ανέβηκε Αττική ο παππούς, πέταγες την πέτρα στην Αγ. Παρασκευή και όπου φτάσει το 'παιρνες(σχήμα λόγου βέβαια) και βέβαια ο παππούς δεν...

Πατέρας κολλητού είχε να διαλέξει μεταξύ Χαλανδρίου και Λιοσίων και βέβαια διάλεξε Λιόσα... Τι να λέμε...

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Αν δεν ήμουν αυτό που είμαι και χαίρομε για αυτό που είμαι και δεν το αλλάζω με τίποτα θα ήθελα να ήμουν καριολοπουτανο να  τα μασάω χοντρά από ηλικιωμένους ούτε άγχος ούτε εφορίες ούτε φ.π.α. ούτε καν κεφαλαίο κίνησης μελί κατάσταση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Πόσοι την πατήσανε κάποτε έτσι ε? Μου λεγε ο πατέρας μου όταν ανέβηκε Αττική ο παππούς, πέταγες την πέτρα στην Αγ. Παρασκευή και όπου φτάσει το 'παιρνες(σχήμα λόγου βέβαια) και βέβαια ο παππούς δεν...

Πατέρας κολλητού είχε να διαλέξει μεταξύ Χαλανδρίου και Λιοσίων και βέβαια διάλεξε Λιόσα... Τι να λέμε...
Σωστα αυτα τα ειχα ξεχασει συνγκαταλεγονται και αυτα στο τη ηθελα να ημουν

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
και ετσι τωρα φιλε πελοπονησιε ειμαστε οικονομικοι μεταναστες που αφησαμε την ωραια Καλαματα για να ερθουμε για δουλεια στην Αθηνα και να μενουμε στο ενοικιο οπως και οι Αλβανοι δηλαδη με τη μονη δοαφορα οτι αυτοι ξεκινησανε απο λιγο πιο μακρυα.
Εγω ενα ξερω παντως.
Στα ματια των αφεντικων ειμαστε ολοι ιδιοι

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
θα ηθελα πολυ να ειμαι αορατος οποτε μου κανε κεφι....η αλλιως...καποτα απειρων χρησεων!!!

guaglione

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
21
Πόντοι
1
Ρωτήσανε τον Gayboy την ίδια ερώτηση, και απάντησε:

"Θα ήθελα να 'μουν ασθενοφόρο, να με ανοίγουν από πίσω, να μουν τον βάζουν μέσα, να τον παίρνω και να κάνω πίίίί-πα πίίί-πα"

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom