Νέα

Τι θα ψηφίζατε αν είχαμε τώρα εκλογές;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο από τα παρακάτω κόμματα;

• Νεα Δημοκρατία

Ψήφοι: 35 13,4%
  • Πασόκ

Ψήφοι: 8 3,1%
  • Χρυσή Αυγή

Ψήφοι: 92 35,1%
  • Συριζα

Ψήφοι: 50 19,1%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 14 5,3%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 13 5,0%
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες

Ψήφοι: 8 3,1%
  • Άλλο κομμα

Ψήφοι: 42 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    262

antlf

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
87
Πόντοι
0

ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΒΙΑΣ. ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Χ.Α., ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΟΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ Χ.Α.ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ,ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Χ.Α., ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑΝ. ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ? Ή ΜΗΠΩΣ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 1%-2% ΤΟΥ ΠΛΥΘΥΣΜΟΥ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ 98%, ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ 2% ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ 98%. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΓΕΝΝΑ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΝ Χ.Α. ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ, ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΠΡΟΧΤΕΣ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΓΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΗΠΙΟ ΤΟΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Μαθηματα ηθους και πολιτικης παιδειας απο αλλο ενα τρωκτικο της γραμμης ΠΑΣΟΚ ---> ΣΥΡΙΖΑ. Ουτε εγω τους γουσταρω τους ουρακοταγκους, αλλα οχι και να λεει ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα  :jerking:
δεν με γνωρίζεις προσωπικά, και μακάρι να είχες το πολιτικό μου ήθος, ούτε εχω δηλώσει συριζέος, αντιφασίστας είμαι...
υγ. σε γράφω στ' αρχίδια μου!!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΒΙΑΣ. ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Χ.Α., ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΟΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ Χ.Α.ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ,ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Χ.Α., ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑΝ. ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ? Ή ΜΗΠΩΣ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 1%-2% ΤΟΥ ΠΛΥΘΥΣΜΟΥ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ 98%, ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ 2% ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ 98%. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΓΕΝΝΑ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΝ Χ.Α. ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ, ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΠΡΟΧΤΕΣ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΓΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΗΠΙΟ ΤΟΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ!
άκουσε φίλε ή μάλλον διάβασε, την σεντονιά που έγραψες και μάλιστα με κεφαλαία δεν πρόκειται να της ρίξω ουτε ματιά, γιατί απλά για μενα δεν υπάρχει χα, είναι σαν να με προσπαθείς να μου πεις ότι τα σκατά τρώγονται, δεν γνωρίζω πόσο ετών είσαι, καλό θα ήταν εσύ να μάθεις για την χα, εκτός αν είσαι, ναζι, χουντικός, ρατσιστής, φασίστας, αν ναι, σωστά ψηφίζεις.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Μαθηματα ηθους και πολιτικης παιδειας απο αλλο ενα τρωκτικο της γραμμης ΠΑΣΟΚ ---> ΣΥΡΙΖΑ. Ουτε εγω τους γουσταρω τους ουρακοταγκους, αλλα οχι και να λεει ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα  :jerking:

τι θα ψηφισεις?τροτσκιστες?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
δεν με γνωρίζεις προσωπικά, και μακάρι να είχες το πολιτικό μου ήθος, ούτε εχω δηλώσει συριζέος, αντιφασίστας είμαι...
υγ. σε γράφω στ' αρχίδια μου!!

πριν αρχίσω να ψηφίζω από μικρό παιδί ήμουν ΠΑΣΟΚ, από τότε που θυμάμαι τον εαυτόν μου ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ,
σε όλες τις δημοτικές εκλογές ψήφιζα του ΠΑΣΟΚους, στο  15μελες στο σχολείο, γενικός όπου ψήφιζα μονο ΠΑΣΟΚ
(αν με ρωτάτε αν το έχω μετανιώσει: ΟΧΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ)
ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΣ

1989-1990 (βουλευτικές): ΠΑΣΟΚ
1993 (βουλευτικές): ΠΑΣΟΚ
1995 (ευρωεκλογες): ΠΑΣΟΚ
1996 (βουλευτικές): ΠΑΣΟΚ
1999 (ευρωεκλογές): ΠΑΣΟΚ
2000 (βουλευτικές): ΠΑΣΟΚ.
2004 (βουλευτικές-ευρωεκλογές): ΠΑΣΟΚ
2007 (βουλευτικές): ΠΑΣΟΚ
2009 (ευρωεκλογές): ΠΑΣΟΚ
2009 (βουλευτικές): ΠΑΣΟΚ
2012 (βουλευτικές): ΚΚΕ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΌΣ: ΣΥΡΙΖΑ

antlf

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
87
Πόντοι
0

ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Χ.Α. ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ... ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΝΑΜΑΝΕ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΖΩΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ Χ.Α. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΗΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΕΙΘΟΜΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ Χ.Α.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

2063057.jpg

Του πήρες το ζιπ κιλότ  :rockon:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
αφου η ΔΗΜΑΡ θα μπορουσε να ηταν μια πολυ καλη επιλογη αντι του ΣΥΡΙΖΑ αλλα αποδειχθηκαν οι χεριροτεροι μαλακες και πουλημενοι.ο κουβελης μονο αριστερος δεν ειναι.Τουλαχιστον ο μιχαλολιακος βλεπεις μαλακα σου βγαινει μαλακας,καμια σχεση με κουβελο.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
με τιμά το να ψάξεις να ποσταρεις κάτι το οποίο δεν έχω αρνηθεί, και ακόμα το πιστεύω, αν και ψήφισα σύριζα δεν σημαίνει ότι έγινα και συριζεος, τουλάχιστον εγώ κράτησα την κενροαριστερή ιδεολογία μου, δεν πήγα στα ΣΚΑΤΑ, σαν κάτι άλλους πασοκους που ήταν και βολεμένοι...

Επισκέπτης
[size=14pt]ΣΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΤΑ ΠΆΙΔΙΑ[/size]
[size=14pt]ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΤΣΙΑ[/size] :rockon:

antlf

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
87
Πόντοι
0
άκουσε φίλε ή μάλλον διάβασε, την σεντονιά που έγραψες και μάλιστα με κεφαλαία δεν πρόκειται να της ρίξω ουτε ματιά, γιατί απλά για μενα δεν υπάρχει χα, είναι σαν να με προσπαθείς να μου πεις ότι τα σκατά τρώγονται, δεν γνωρίζω πόσο ετών είσαι, καλό θα ήταν εσύ να μάθεις για την χα, εκτός αν είσαι, ναζι, χουντικός, ρατσιστής, φασίστας, αν ναι, σωστά ψηφίζεις.

εχεις κολλησει και νομιζεις οτι οποιος ψηφιζει χα ειναι ολα αυτα που λες. Δεν ειναι ετσι, καταλαβε πως για αλλο λογο τους ψηφιζουν οι περισσοτεροι, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. δεν γεμισαμε ξαφνικα φασιστες,χουντικους κλπ. Η σημερινη κυβερνηση συμπεριφερεται σαν φασιστες χουντικοι και ολα οσα λες, γιαυτο και ο κοσμος αντιδρα. που σου φαινεται το παραξενο?  

Επισκέπτης
[size=15pt]ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ...ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ[/size]  :2funny:

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αν είσαι βολεμένος θα ψηφίσεις αυτούς που σε βόλεψαν, αν όχι θα ρίξεις λευκό και θα συνεχίσουν να σε γαμάνε όλοι

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
εχεις κολλησει και νομιζεις οτι οποιος ψηφιζει χα ειναι ολα αυτα που λες. Δεν ειναι ετσι, καταλαβε πως για αλλο λογο τους ψηφιζουν οι περισσοτεροι, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. δεν γεμισαμε ξαφνικα φασιστες,χουντικους κλπ. Η σημερινη κυβερνηση συμπεριφερεται σαν φασιστες χουντικοι και ολα οσα λες, γιαυτο και ο κοσμος αντιδρα. που σου φαινεται το παραξενο?  
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ - ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ το να ψηφίζεις το χειρότερο από τους χειρότερους, είναι απλό ρε φίλε.
Δεν είπα ότι όλοι που τους ψήφισαν είναι φασίστες και χουντικοί, αλλά αν υπήρχε ένα κόμμα παιδεραστών θα το ψήφιζες για αντίδραση; είναι απλό ρε φιλε...

Επισκέπτης
[size=15pt]ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΕΡΑ...ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ[/size]  :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
αν και ψήφισα σύριζα δεν σημαίνει ότι έγινα και συριζεος, τουλάχιστον εγώ κράτησα την κενροαριστερή ιδεολογία μου, δεν πήγα στα ΣΚΑΤΑ, σαν κάτι άλλους πασοκους που ήταν και βολεμένοι...

Ολοι οι βολεμένοι Πασοκοι σαν και σένα, τα κομματόσκυλα του κερατά, αυτοί που ψήφιζαν, Γιωργάκη, Σημίτη, Πάγκαλο, Άκη, Γιάννο, Βενιζέλο, Χρυσοχοϊδη, Λοβέρδο, Τσουκάτο, Μαντέλη, Παπακωνσταντίνου, Μπεγλίτη,  κ ποιος ξέρει πόσους άλλους παρόμοιους τώρα είναι στον Σύριζα.
Διότι πρώτα φεύγει η ψυχή του ανθρώπου και μετά τα χούγια του.

Στην Χ.Α μόνο πρωην δεξιοί πήγανε.

Εκτός αν μπερδευεσαι διότι η Χ.Α χρησιμοποιεί παλιά πασοκικά συνθήματα.
Κατά τα άλλα συνέχισε να μας λες για την κοπρολαγνεία σου.

pasok_H__ELLADA_ANHKEI_STOYS_ELLHNES.jpg

Επισκέπτης
Εγω αν τωρα γινοντουσαν εκλογες μαλλον θα ψηφιζα ΠΑΣΟΚ για την αλλαγη και την ανατροπη,αλλιως θα ψηφιζα το νεο κομμα του Λοβερδου αν και δεν με πειθει το οικονομικο τους προγραμμα που ειναι αντιμνημονιακο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom