Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.429
- Πόντοι
- 456
Μην κοροϊδεύεις, η οικογένεια Μητσοτάκη απο τις αλυκές ξεκινάν όλοι! :S
Ναι εχεις δικιο το παιρνω πισω. Γι αυτο ζουν πολλα χρονια ρε απο την πολλη δουλεια!!
Μην κοροϊδεύεις, η οικογένεια Μητσοτάκη απο τις αλυκές ξεκινάν όλοι! :S
θες να μιλησουμε για το ποιος δουλεψε λοστρομος και μεταλλωρυχος, τυπε?
αν ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ εντος βουλης ειχε κανει τετοια δουλεια, θα είχαμε τουλάχιστον έναν πιο σοβαρο πολιτικο!
Αλλα στην ελλαδα ειδικα, πολιτικοι ειτε αριστεροι-ειτε δεξιοι, γινονται, γονοι ευπορων οικογενειων, κατά κανονα!
Ειτε από βιτσιο, ειτε από χομπυ, ειτε από 'επανασταση' της εφηβείας, ειτε για να εξυπηρετησουν τις οικογενειακες τους επιχειρήσεις!
Μην λεμε τωρα και για εργατια αναμεσα στους ελληνες πολιτικους...
αυτός ρε παίκτη...
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/diamantsosoriz.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
να στηθει αδριάντας του ΤΩΡΑ!
η θα τον δουμε εκτυπωμενο σε κανα 30χιλιαρο δραχμουλα?
ΨΗΦΙΖΩ ΟΧΙ γαμω τα ΜΜΕ και τη διαπλεκομενη επιχειρηματικη ελιτ της χωρας
που ποτε δεν τη βοηθησε
αναδιανομη πλουτου τωρα
εκτακτος υψηλος φορος στις 10.000 πιο πλουσιες ελληνικες οικογενειες
που παντα φοροδιαφευγαν
παντα κερδιζαν στημενους κρατικους διαγωνισμους
παντα κλεβαν κρατικες προμηθειες
επιχειρηματολογια όμως ε?....
ρε παιδια, δεν είναι ολοι βοδια τελειως...καποιοι είναι περισσοτερο της κουβέντας..αν δεν μπορειτε να την κανετε, τοτε μοκο οι πιπες-χορτασαμε από δαυτες
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
καλα, γαμα εσυ πρωτα τον εαυτο σου με τα μυαλα που κουβαλας, που νομιζεις ότι θα κλασεις εστω και μισο αρχιδακι με την ψηφο σου, κι υστερα, ελα να μας τα πεις πως ηταν στο βιετναμ!
με τις υγειες σου!
φοβερος τυπε αναναια
πριν λιγο το διαβασα καπου και ειναι τι θα μας βρει αν νικησουν οι κουμουνηστες
Όταν οι οπαδοί του ΝΑΙ έκλεισαν το Posidonio σιώπησα...
Δεν μου άρεσε ο Πλούταρχος...
Όταν έκλεισαν το Ακρωτήρι έκανα την πάπια...
Ο Βέρτης πάντοτε με άφηνε αδιάφορο...
Όταν έβαλαν λουκέτο στο Αλκατράζ δε μίλησα....
Ήταν πολύ ακριβό για τα γούστα μου....
Όταν έκλεισαν το Studio 35 στη Θησέως δεν υπήρχε κανείς πλέον δίπλα μου να διαμαρτυρηθεί....
πριν λιγο το διαβασα καπου και ειναι τι θα μας βρει αν νικησουν οι κουμουνηστες
Όταν οι οπαδοί του ΝΑΙ έκλεισαν το Posidonio σιώπησα...
Δεν μου άρεσε ο Πλούταρχος...
Όταν έκλεισαν το Ακρωτήρι έκανα την πάπια...
Ο Βέρτης πάντοτε με άφηνε αδιάφορο...
Όταν έβαλαν λουκέτο στο Αλκατράζ δε μίλησα....
Ήταν πολύ ακριβό για τα γούστα μου....
Όταν έκλεισαν το Studio 35 στη Θησέως δεν υπήρχε κανείς πλέον δίπλα μου να διαμαρτυρηθεί....
ζουνε μονο για ενα βραδυ με αχνοαξυριστο στυλ iphone 6 ολοι να ειναι ομοιοι μεταξυ τους...ο ενας να αντιγραφει τον αλλο...για ενα like για εναν κουραδοκοφτη διχως ιχνος μυαλου....,γιαυτα ζουνε ....και οι ανασα τους βρωμαει ψοφιο κουναβι απο την πεινα....,στραβος λαος... ΔΥΣΤΗΧΩΣ.. :Sαν τους κλεισουν το ακανθους και το αιλαντ τυπε
ποτε οι οπαδοι του ναι ειναι για χαρακιρι
ΨΗΦΙΖΩ ΟΧΙ γαμω τα ΜΜΕ και τη διαπλεκομενη επιχειρηματικη ελιτ της χωρας
που ποτε δεν τη βοηθησε
αναδιανομη πλουτου τωρα
εκτακτος υψηλος φορος στις 10.000 πιο πλουσιες ελληνικες οικογενειες
που παντα φοροδιαφευγαν
παντα κερδιζαν στημενους κρατικους διαγωνισμους
παντα κλεβαν κρατικες προμηθειες
H 'ελιτ' που λετε, εχει τα λεφτακια της εξω...είναι που τους τσιμπησε η τσιμπιδα του τσιπρα, με τον γιαΝη.....Τυπε η επιχειρηματική ελιτ εχει τις καβατζες και το χρημα για να την βγαλει λαδι τους δυσκολους μηνες ή και χρονια που θα ερθουνε με την επιστροφη στο εθνικο νομισμα.
Εσυ απο την αλλη δεν θα αντεξεις.
Αν δεν εχεις 5-6 σρωματα γεματα ευρω ή λεφτα σε τραπεζα του εξωτερικου για να μπορεις να επαναπατριζεις τμηατικα και να καλυπτεις τις αναγκες σου σε βλεπω στην ουρα με τα συσσίτια του δημου μεχρι τον Δεκεμβρη.
Μπροστά το ΟΧΙ στην Αχαΐα:
Μπροστά το ΟΧΙ στην Αχαΐα:
H 'ελιτ' που λετε, εχει τα λεφτακια της εξω...είναι που τους τσιμπησε η τσιμπιδα του τσιπρα, με τον γιαΝη.....
όχι μονο ΧΕΣΤΗΚΕ για το τι γινεται εδώ, ισα-ισα γελανε, και αμα λαχει καμμια δραχμουλα, ΑΥΤΟΙ είναι που θα τα κονομησουν πρωτοι και καλυτεροι, με το πλιατσικο που θα κανουν!
θα δειτε αεροδρομια, παλια και νεα-μαρινες, εταιριες και μπαρμπουτσαλα να ανταλασσουν χερια, εναντι πινακίων φακης, κι εσεις θα απορειτε, γιατι 'ειστε στην απεξω?'
τι δεν καταλαβαινει ποιος? θα το χασουμε τελειως?
εσεις αμα ειχατε λεφτα, οι περισσοτεροι το ιδιο δεν θα κανατε?
Τυπε αυτο λεω αλλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.
Αυτοι που θα πεινασουνε πρωτοι εαν παμε σε επιστροφη στην δραχμη ειναι αυτοι που δεν εχουνε καθολου λεφτα.
Αν κανεις και επαγγελμα που δεν εχει σχεση με καλυψη 1ης αναγκης πχ φουρνος αλλα εχεις καταστημα με παπουτσια τοτε την γαμησες.