redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Δίνουν φαβορί το ναι εγώ πάντως θα ποντάρω στο οχιΤί παίζει από ποσοστά στο ΝΑΙ και στο ΟΧΙ στις εταιρείες στοιχημάτων;
Δίνουν φαβορί το ναι εγώ πάντως θα ποντάρω στο οχιΤί παίζει από ποσοστά στο ΝΑΙ και στο ΟΧΙ στις εταιρείες στοιχημάτων;
Δίνουν φαβορί το ναι εγώ πάντως θα ποντάρω στο οχι
Mε το όπλο σου, μπορείς να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με τη ψήφο σου, μπορείς ν' ακυρώσεις το μέλλον των παιδιών σου
Αβραάμ Λίνκολν, 16ος Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Πάντως το ΝΑΙ ξέρετε τι ακολουθεί μετά....
Το ΟΧΙ είναι ότι δεν μπορούν να μας κάνουν ότι θέλουν...Ας σηκώσουμε και εμείς μία φορά κεφάλι....Σε όλα ΝΑΙ....
Να σου πω την αληθεια, δεν ξερω αν κατεβω κωλοχωρι πρωτα (τσιγγουνευομαι τα εξοδα) αλλα μαλλον Oui, Yes συγκλινω ωστε να δω αν οντως προκυρηχθουν εκλογες.Δηλαδή όχι τύπε;
Να σου πω την αληθεια, δεν ξερω αν κατεβω κωλοχωρι πρωτα (τσιγγουνευομαι τα εξοδα) αλλα μαλλον Oui, Yes συγκλινω ωστε να δω αν οντως προκυρηχθουν εκλογες.
Παντως ο Προεδρος Δημοκρατιας φερει μεγαλη ευθυνη, επρεπε να ειχε συγκαλεσει συμβουλιο πολιτικων αρχηγων, δεν ειναι κατασταση αυτη να βλεπεις καποιες φασεις Αργεντινης, εκτος κι αν νομιζετε μερικοι οτι με το Οχι θα ριχνουμε εξαρες μετα στο ποδοσφαιρο (οπως σημερα με την Παραγουαη).
ενω οταν το μπατσοκ εδινε εντολη στα ματ να τους κοπαναει ηταν ελευθερια βλαμμενε πασοκεαστυνομικοι ελεγχουν τις ταυτοτητες ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ για να μπουν στην τραπεζα
[size=50pt]ΧΟΥΝΤΑ[/size]
ενω οταν το μπατσοκ εδινε εντολη στα ματ να τους κοπαναει ηταν ελευθερια βλαμμενε πασοκε
δε νομιζω τακηο νωντας λεει οχι
Το "ΝΑΙ" ακολουθει η υπογραφη συμφωνιας, η χρηματοδοτηση της χωρας, η παραιτηση Τσιπρα, η απομακρυνση Καμμενου απο την πολιτικη (οπως ειπε ο ιδιος) και η διεξαγωγη εκλογων όπου πλεον θα αναλαβουν λογικοι ανθρωποι που θα διαπραγματευθουν σοβαρα και για το χρεος.
Μονο ευχαριστα φερνει επομενως το ΝΑΙ.
Για το "ΟΧΙ" περιμενω να μου πει καποιος τι προβλεπει.
www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82]Welcome to the Hotel Death[/url] και τα χειροτερα επονται....
Παντως, η πρωτη επιλογη στο ψηφοδελτιο ειναι το οχι. Το τσεκαρα οντως