Νέα

Τι θα ψηφίσετε τη Κυριακή 5/7/2015 στο δημοψήφισμα;;;;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα ψηφίσετε;

• OXI

Ψήφοι: 346 44,6%
  • NAI

Ψήφοι: 355 45,8%
  • ΑΠΟΧΗ

Ψήφοι: 74 9,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    775
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πήγα και ψήφισα δαγκωτό

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Για όσους έχουν λίγο μυαλό...Ο Τσίπρας και ο Σύριζα αγωνιούν να κρατηθούν στην καρέκλα.Γι αυτ΄και σπρώχνουν τον κόσμο στο Όχι.Το Όχι θα το λάβουν οι δανειστές ως Όχι στο ευρώ..Η ΕΚΤ δεν θα δώσει λεφτά στις τράπεζες από αύριο και θα μείνουν κλειστές επ αόριστον.Μετά από τελευταία απόπειρα της κυβέρνησης για διαπραγμάτευση μες στην εβδομάδα η οποία θα αποτύχει αφού θα την χλευάσουν,θα τους θέσουν πάλι τελεσίγραφο και δεν θα δεχτούν.Θα κουρευτούν οι καταθέσεις και θα χάσουν όλοι τα λεφτά τους.Από τις 20 Ιουλίου όταν δεν θα καταβληθεί πάλι δόση στους Ευρωπαίους η Ελλάδα μπαίνει επίσημα σε διαδικασία πτώχευσης.Και από τέλος Ιουλίου θα είναι εκτός ευρώ.Πολλές επιχειρήσεις θα κλείσουν και πολλές απολύσεις τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου.

Μόνη λύση το ΝΑΙ.Όσοι ψηφίζουμε ναι δεν πανηγυρίζουμε σαν τους μαλάκες του Όχι αφού δεν είναι νίκη.Είναι απλά διατήρηση στη φιάλη οξυγόνου που αν στο πάρουν θα πεθάνεις.Θέλουμε μια Ελλάδα που θα είναι στην ΕΕ.Όμως και μια Ελλάδα που θα γίνουν μεταρρυθμίσεις.Που επιτέλους θα φορολογηθούν οι έχοντες και θα αλαφρύνουν τους μη έχοντες που πλήρωναν μέχρι σήμερα πολλά παραπάνω από όσα μπορούν.Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα από τα πιο παλιά μέλη της ΕΕ να γίνει σαν την Αλβανία του 1985!Υπάρχουν και σήεμρα συμπολίτες μας λόγω μνημονίου και αδίστακτης πολιτικής που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαί και υπάρχει συνωστισμός στα συσσίτια.Όμως αν η Ελλάδα χρεωκοπήσει θα πεθάνουν από την πείνα δεκάδες χιλιάδες.Θα παίρνει ο κόσμος τρόφιμα πολύ περιορισμένα με δελτίο.Μιλάμε για απόλυτη καταστροφή..

Είσαι ο πρώτος που θα βρίσω
Σάλτα και γαμήσου ρε μαλακισμένο, παλιόπουστα του κερατά!
Να τρομοκρατήσεις την οικογένεια σου και τους φίλους σου τις αμοιβάδες
Αντε και ξαναγαμήσου σαλτιμπάγκε
Γαμημένος εσύ γαμημένη και η άλλη πλευρά άντε γαμηθείτε όλοι σας μουνόπανα

Υ.Γ Ένα πρασινάκι παρακαλώ :grin:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 10313772_658208797565471_7085461762732858313_n.jpg
    10313772_658208797565471_7085461762732858313_n.jpg
    63,5 KB · Εμφανίσεις: 16

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Σήμερα, ψηφίζουμε ΟΛΟΙ "ΝΑΙ".

ΝΑΙ για την ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑΙ για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΑΙ για την ΕΥΡΩΠΗ!!!

Εγώ μόλις ψήφισα δαγκωτό "ΝΑΙ"

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ν Α Ι

Ελπιζω σημερα να μας σωσουν οι μεγαλυτεροι που εχουν λιγο περισσοτερο μυαλο (τουλαχιστον ετσι πιστευω) και οι γεροι γιατι σχεδον ολοι οι νεοι (του 97,της γενιας μου και παλαιοτερων γενιων) θα ψηφισουν οχι οι "επαναστατες". :jerking:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ν Α Ι

Ελπιζω σημερα να μας σωσουν οι μεγαλυτεροι που εχουν λιγο περισσοτερο μυαλο (τουλαχιστον ετσι πιστευω) και οι γεροι γιατι σχεδον ολοι οι νεοι (του 97,της γενιας μου και παλαιοτερων γενιων) θα ψηφισουν οχι οι "επαναστατες". :jerking:

σύρε δες κανένα πόκεμον και άσε τις ψηφοφορίες και τα μπουρδέλα.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σήμερα, ψηφίζουμε ΟΛΟΙ "ΝΑΙ".

ΝΑΙ για την ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑΙ για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΑΙ για την ΕΥΡΩΠΗ!!!

Εγώ μόλις ψήφισα δαγκωτό "ΝΑΙ"
εσυ εισαι βλάκας το ξέρουμε!......κανα νεο αλλο?
οι αεργοι ψηφίζουν ναι!.....

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ολοι οι αλβανοι οι γεροι και οι Δ.Υ.,,,,,θα ψηφίσουν ναι.....γι'αυτο πάρτε ενα οχι στην μουρη τωρα......... :cum: :cum: :cum:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ολοι οι αλβανοι οι γεροι και οι Δ.Υ.,,,,,θα ψηφίσουν ναι.....γι'αυτο πάρτε ενα οχι στην μουρη τωρα......... :cum: :cum: :cum:
Τους Αλβανούς εσύ τους σιγοντάρεις τύπε..Όπως και τους Πακιστανούς,Μπαγκλαντεσιανούς κλπ

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Τους Αλβανούς εσύ τους σιγοντάρεις τύπε..Όπως και τους Πακιστανούς,Μπαγκλαντεσιανούς κλπ
Τους Πακιστανούς δεν τους σιγοντάρει αυτός τύπε αλλά τον σιγοντάρουν αυτοί. :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Και γω αρβανιτης ειμαι και ψηφισα ΝΑΙ.Εξαλλου ειναι γνωστο οτι οι αρβανιτες ειναι ακραιφνεις  εθνικιστες και παντα  στη πρωτη γραμμη του ελληνισμου.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ν Α Ι

Η συντριπτικη πλειοψηφια των νεων 18 εως 35 ειναι υπερ του ΟΧΙ και αυτη θα δωσουν την μεγαλη νικη σημερα! Η γενιες των 50-60-70αρηδων θα προσπαθησουν παλι με την ψηφο τους να καταστρεψουν το παρον και το μελλον των ελληνων οπως κανανε ολα αυτα τα χρονια που ψηφιζαν προδοτες πολιτικους.Δεν θα τους περασει ομως, η νικη της νεολαιας για μια ελευθεροι ελλαδα και ενα καλυτερο αυριο για ολους μας θα ειναι συντριπτικη.ΟΧΙ λοιπον οσοι ειστε αναποφασιστοι, μην τρωτε την προπαγανδα τον καναλιων που για μια βδομαδα προσπαθησαν ματαια να γυρισουν το αποτελεσμα που ηταν απ την αρχη 70-30 υπερ του ΟΧΙ! να σας πω και τι διαπιστωσα μονο μου και ειμαι αρκετα αισιοδοξος για την μεγαλη νικη του ΟΧΙ στο φβ εχω περιπου 1700 φιλους απο σχεδον ολες της πολης της ελλαδας και αρκετους απ το εξωτερικο ολο αυτο το διαστημα οι περισσοτεροι εκδηλωθηκαν για το τι θα ψηφισουν και εκατσα και τους μετρησα και το αποτελεσμα που εβγαλα ειναι 80-20 υπερ του ΟΧΙ και το αλλο που με εκανε εντυπωση ειναι οτι η του "ναι" δεν εκδηλωνονται πολυ, λες και ειναι περισσοτερο αναποφασιστη. Αυτο που εγραψα αλλα και αυτο που ειδα στην δουλεια μου στους φιλους μου και γενικα στον κυκλο μου υπερ του ΟΧΙ σε καμια περιπτωση δεν εχει να κανει με 50-50 που μας παρουσιαζουν τα καναλια. Να στε καλα ολοι και ελπιζω οταν βρεθειτε τετ α τετ με την καλπη να αποφασισετε το σωστο για τον τοπο μας.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πρέπει να έκανε γλυφοκωλάδα στην pigeon χτες και έβγαλε έρπη

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ο Πατέρας μου 74 χρονών με συλλογή εγκεφαλικών που πρόσφατα έπαθε το τελευταίο και βγήκε πριν 5 μέρες απο το νοσοκομείο, που δεν χρωστάει ούτε χρωστούσε ποτέ και για αυτό περάσαμε δύσκολα σαν οικογένεια, μετά απο 40 και χρόνια δουλειάς και με μια σύνταξη της πλάκας πήγε και ψήφισε ΟΧΙ όπως είπε με την ελπίδα να έχουν ένα καλύτερο μέλλον τα εγγόνια του!

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.315
Πόντοι
2.420
Μιας κι οι κάλπες ανοίγουν σε λίγη ώρα, η ψηφοφορία κλειδώνεται και τελειώνει με μικρή υπεροχή του ΝΑΙ.
Ψήφισαν 783. Έλαβον:  :grin: Όχι 351 (44.8%), NAI 359 (45.8%), ΑΠΟΧΗ 74 (9.4%)
Οι επισκέπτες/-τριες δεν μπορούσαν να ψηφίσουν, κι απ' τα μέλη, μόνο όσοι/-ες είχαν πάνω από 5 post.
Δεν μπορούσαν να ψηφίσουν όσοι είχαν λιγότερα από πέντε ποστ μέχρι τη στιγμή που άρχισε η ψηφοφορία. Αμα αυτοί ποστάρανε μετά πέντε φορές και ψηφίζανε;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom