Νέα

Τι θα ψηφίσετε τη Κυριακή 5/7/2015 στο δημοψήφισμα;;;;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι θα ψηφίσετε;

• OXI

Ψήφοι: 346 44,6%
  • NAI

Ψήφοι: 355 45,8%
  • ΑΠΟΧΗ

Ψήφοι: 74 9,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    775
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ο ελληνικος λαος θα πληρωσει παρα πολυ ακριβα την ανοησια του τον Ιανουαριο του 2015.

Αν βεβαια την επαναλαβει μεθαυριο, ακομη πιο ακριβα.

Αφου δεν υπαρχει μυαλο στον κοσμο, τι να γινει.
Θα πληρωσουμε τη νυφη κι εμεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο ελληνικος λαος θα πληρωσει παρα πολυ ακριβα την ανοησια του τον Ιανουαριο του 2015.

Αν βεβαια την επαναλαβει μεθαυριο, ακομη πιο ακριβα.

Αφου δεν υπαρχει μυαλο στον κοσμο, τι να γινει.
Θα πληρωσουμε τη νυφη κι εμεις.

και το χειρότερο από όλα θα έχουμε και τον μοντελογαμιά να μας ζαλίζει τα μέζεα ... αλήθεια που είναι αυτός ??

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
και το χειρότερο από όλα θα έχουμε και τον μοντελογαμιά να μας ζαλίζει τα μέζεα ... αλήθεια που είναι αυτός ??

Τον μιουτάρισε (ή μπανάρισε, δεν ξέρω) ο Άντι σήμερα.

Γλυτώσαμε το παραλήρημα του! :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τον μιουτάρισε (ή μπανάρισε, δεν ξέρω) ο Άντι σήμερα.

Γλυτώσαμε το παραλήρημα του! :)
Ποιός έφαγε ban τύπε :think:

URL]]

billythebuilder

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα βγάλει η κάλπη,πάντως γνωστός μου που πήγε και στις δύο συγκεντρώσεις σήμερα,μου είπε πως στο Σύνταγμα παίζει να είχε τριπλάσιο κόσμο από το Καλλιμάρμαρο.Βέβαια υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας της επαρχίας.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα βγάλει η κάλπη,πάντως γνωστός μου που πήγε και στις δύο συγκεντρώσεις σήμερα,μου είπε πως στο Σύνταγμα παίζει να είχε τριπλάσιο κόσμο από το Καλλιμάρμαρο.Βέβαια υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας της επαρχίας.

αδερφέ αυτοί που έχουν καλές καταθέσεις κοιμούνται νωρίς, οι άνεργοι πήγαν στο ΟΧΙ. :zfuck:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Οι Όχιδες είναι επαγγελματίες ή χομπίστες διαδηλωτές. Οι άλλοι κατεβαίνουμε δύσκολα στις συγκεντρώσεις. Δε λέει και πολλά αυτό λοιπόν. Είμαστε η σιωπηρή πλειοψηφία.

billythebuilder

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
6
αδερφέ αυτοί που έχουν καλές καταθέσεις κοιμούνται νωρίς, οι άνεργοι πήγαν στο ΟΧΙ. :zfuck:
Άμα το πας εκεί,θα βγει ΟΧΙ με διαφορά.Άσχετο,αλλά στο Σύνταγμα γινόταν του μουνιού το πανηγύρι.Πιρφόρισα άγρια....πρώτη φορά πάω σε πολιτική συγκέντρωση βέβαια.

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Ναι ψηφιζουμε. Ας δειξουμε μια φορα στην Ευρωπη οτι δεν ειμαστε ανευθυνοι, ανεγκεφαλοι Ελληναρες του τσαμπουκα και του "δε πληρωνω"
Τριτοκοσμικη χωρα θα μας κανουνε αν μας γραψουνε στ'αρχιδια τους και θα μεινουμε με τη περηφανια της πουτανας που εγινε τσατσα και δε γαμιεται πια. Μονο που η πουτανα περναει καλυτερα με πιο πολλα λεφτα

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Άμα το πας εκεί,θα βγει ΟΧΙ με διαφορά.Άσχετο,αλλά στο Σύνταγμα γινόταν του μουνιού το πανηγύρι.Πιρφόρισα άγρια....πρώτη φορά πάω σε πολιτική συγκέντρωση βέβαια.

χμ, είμαστε έθνος γερόντων νομίζω, τα γερόντια θα βγάλουν το ΝΑΙ  :cum:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom