alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Αν δεν ειχαν γινει εκλογες θα γινοταν τωρα κουρεμα?το κουρεμα θα γινει ειτε ο κοσμος ψηφισει ναι ειτε οχι
Αν δεν ειχαν γινει εκλογες θα γινοταν τωρα κουρεμα?το κουρεμα θα γινει ειτε ο κοσμος ψηφισει ναι ειτε οχι
Ο ελληνικος λαος θα πληρωσει παρα πολυ ακριβα την ανοησια του τον Ιανουαριο του 2015.
Αν βεβαια την επαναλαβει μεθαυριο, ακομη πιο ακριβα.
Αφου δεν υπαρχει μυαλο στον κοσμο, τι να γινει.
Θα πληρωσουμε τη νυφη κι εμεις.
Τι λες ρε σιγά τα 8000 την παλεύεις κάστανο;
δεν ισχυειΠάνω απο 8.000 το 30% είναι μια χαρά.
Απο 0 ευρω μην ξεκινησει , γιατι τοτε θα γινει σκοτωμος εξω.
και το χειρότερο από όλα θα έχουμε και τον μοντελογαμιά να μας ζαλίζει τα μέζεα ... αλήθεια που είναι αυτός ??
Αν ψηφισθει το ΟΧΙ, ειναι βεβαιο.
Τον μιουτάρισε (ή μπανάρισε, δεν ξέρω) ο Άντι σήμερα.
τι εχασα?κρίμα... μπανάρει όλες τις μορφές...
Ποιός έφαγε ban τύπεΤον μιουτάρισε (ή μπανάρισε, δεν ξέρω) ο Άντι σήμερα.
Γλυτώσαμε το παραλήρημα του!
τι εχασα?
για πες
και τι ισχυει ρε μαν ? για πεςδεν ισχυει
ΤτΕ: Δεν προβλέπεται από τη νομοθεσίακαι τι ισχυει ρε μαν ? για πες
Στο καλο και να μην μας γραφει.Τον μιουτάρισε (ή μπανάρισε, δεν ξέρω) ο Άντι σήμερα.
Γλυτώσαμε το παραλήρημα του!
Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα βγάλει η κάλπη,πάντως γνωστός μου που πήγε και στις δύο συγκεντρώσεις σήμερα,μου είπε πως στο Σύνταγμα παίζει να είχε τριπλάσιο κόσμο από το Καλλιμάρμαρο.Βέβαια υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας της επαρχίας.
Οι Όχιδες είναι επαγγελματίες ή χομπίστες διαδηλωτές. Οι άλλοι κατεβαίνουμε δύσκολα στις συγκεντρώσεις. Δε λέει και πολλά αυτό λοιπόν. Είμαστε η σιωπηρή πλειοψηφία.Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα βγάλει η κάλπη,πάντως γνωστός μου που πήγε και στις δύο συγκεντρώσεις σήμερα,μου είπε πως στο Σύνταγμα παίζει να είχε τριπλάσιο κόσμο από το Καλλιμάρμαρο.Βέβαια υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας της επαρχίας.
Άμα το πας εκεί,θα βγει ΟΧΙ με διαφορά.Άσχετο,αλλά στο Σύνταγμα γινόταν του μουνιού το πανηγύρι.Πιρφόρισα άγρια....πρώτη φορά πάω σε πολιτική συγκέντρωση βέβαια.αδερφέ αυτοί που έχουν καλές καταθέσεις κοιμούνται νωρίς, οι άνεργοι πήγαν στο ΟΧΙ.
Άμα το πας εκεί,θα βγει ΟΧΙ με διαφορά.Άσχετο,αλλά στο Σύνταγμα γινόταν του μουνιού το πανηγύρι.Πιρφόρισα άγρια....πρώτη φορά πάω σε πολιτική συγκέντρωση βέβαια.