Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα βγάλει η κάλπη,πάντως γνωστός μου που πήγε και στις δύο συγκεντρώσεις σήμερα,μου είπε πως στο Σύνταγμα παίζει να είχε τριπλάσιο κόσμο από το Καλλιμάρμαρο.Βέβαια υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας της επαρχίας.
Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα βγάλει η κάλπη,πάντως γνωστός μου που πήγε και στις δύο συγκεντρώσεις σήμερα,μου είπε πως στο Σύνταγμα παίζει να είχε τριπλάσιο κόσμο από το Καλλιμάρμαρο.Βέβαια υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας της επαρχίας.
Οι Όχιδες είναι επαγγελματίες ή χομπίστες διαδηλωτές. Οι άλλοι κατεβαίνουμε δύσκολα στις συγκεντρώσεις. Δε λέει και πολλά αυτό λοιπόν. Είμαστε η σιωπηρή πλειοψηφία.
Άμα το πας εκεί,θα βγει ΟΧΙ με διαφορά.Άσχετο,αλλά στο Σύνταγμα γινόταν του μουνιού το πανηγύρι.Πιρφόρισα άγρια....πρώτη φορά πάω σε πολιτική συγκέντρωση βέβαια.
Ναι ψηφιζουμε. Ας δειξουμε μια φορα στην Ευρωπη οτι δεν ειμαστε ανευθυνοι, ανεγκεφαλοι Ελληναρες του τσαμπουκα και του "δε πληρωνω"
Τριτοκοσμικη χωρα θα μας κανουνε αν μας γραψουνε στ'αρχιδια τους και θα μεινουμε με τη περηφανια της πουτανας που εγινε τσατσα και δε γαμιεται πια. Μονο που η πουτανα περναει καλυτερα με πιο πολλα λεφτα
Άμα το πας εκεί,θα βγει ΟΧΙ με διαφορά.Άσχετο,αλλά στο Σύνταγμα γινόταν του μουνιού το πανηγύρι.Πιρφόρισα άγρια....πρώτη φορά πάω σε πολιτική συγκέντρωση βέβαια.