Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
ευκολακι....εχω και μπλουζακι με τον τσε και αρβυλακια και μερικα φυλλαδια του ΠΑΜΕ στο αμαξι![]()
Κολομπίνα;
ευκολακι....εχω και μπλουζακι με τον τσε και αρβυλακια και μερικα φυλλαδια του ΠΑΜΕ στο αμαξι![]()
Κολομπίνα;
ουστ ελλεηνιδαοχι![]()
μαλλον θα ντυθω κατι πολυ γελοιο για να τελειωνουμε
αυτα τα σεξοκουστουμια μου γυριζουν το ματι αναποδα....
;) προτείνω να ντυθείς ή Μερκελεχω ξαναντυθει χανουμακι ομως....και κοκκινοσκουφιτσα εχω ξαναντυθει τωρα που το σκεφτομαι.....επισης εχω βαρεθει ολα τα μαγισσο-νεραιδο-ρετρο-βιντατζ-καμπαρε-φτερα και πουπουλα....τα εχω φορεσει ολα![]()
Καλη ιδεα...περνα μια και απο τον κιθαρα..θα χαρει πολυ να σε δει...εγω λεω να ντυθω φουκακης.....να φορεσω μια κρητικη βρακα απο κατω με ενα λακοστ μπλουζακι απο πανω ,να μιλαω με κρητικη προφορα ψευτικη και στο τελος να μου δωσετε ολοι τα λεφτα.....![]()
![]()
σκαρμουτσος διχως αλλο...... ;)Σκαρμούτσος ή Λουκάκος?
Ιδου η απορία ...
Σκαρμούτσος ή Λουκάκος?
Ιδου η απορία ...
http://[URL unfurl="true"]www.vintagehalloweencostumes.org/wp-content/uploads/2010/07/vintage-sexy-gangster-costume.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ayτο ειναι στολη;;;γτ εχω βγει ετσι εξω χωρις να ειναι αποκριες... :2funny:
σχεδον ετσι οκ..
εγω λεω να ντυθω καλογρια.τετοιο θα ντυθειτε μεσιε τομιτο ?![]()
Να μια σεξυ καλογρια...εγω λεω να ντυθω καλογρια.![]()
![]()
![]()
![]()
εγω γλιτσας διχως αλλο.........σκαρμουτσος διχως αλλο...... ;)
για σενα ημουν σιγουροςayτο ειναι στολη;;;γτ εχω βγει ετσι εξω χωρις να ειναι αποκριες...
σχεδον ετσι οκ..
ναι ναι ναι ναι γουσταρω τρελαΝα μια σεξυ καλογρια...
Εγω να δεις............ναι ναι ναι ναι γουσταρω τρελα![]()
![]()
![]()
Εγω να δεις............
υγ. πλακα κανω...
ντυσου εφραιμ καλυτερα....ΜΜΜΜΜ μου ρθε μια ιδεα...
λεω να ντυθω παπας![]()
![]()
![]()