Επισκέπτης
Πάντως βλέπω μεγάλη ανταπόκριση έχουν οι απόκριες εδώ μέσα....οκ νέα παιδιά είστε εδώ μέσα οι περισσότεροι......αλλά όχι και ΜΩΡΑ για να ντύνεστε....
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Πάντως βλέπω μεγάλη ανταπόκριση έχουν οι απόκριες εδώ μέσα....οκ νέα παιδιά είστε εδώ μέσα οι περισσότεροι......αλλά όχι και ΜΩΡΑ για να ντύνεστε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωραια θα ντυθου ρουσσιντα![]()
![]()
Μια μπλουζιτσα με το λογοτυπο του σαιτ....
οι απόκρυες δεν είναι απαραίτητα για τα μωρά :-
γκοα παρτι σου μουροοο μου ταα παντααα !!!να κερνάς και κανένα χουρό εεε??![]()
![]()
μην απαντας στον κιθαρα ... λεει το αντιθετο απ οτι λενε οι αλλοι για να σπασει τα νευρα και να τραβηξει τν προσοχηγκοα παρτι σου μουροοο μου ταα παντααα !!!
![]()
Τελος διαγωνισμου , το πρωτο βραβειο παει στοοοοοοον Τζιεεεεεεεεελλλλ
http://[URL unfurl="true"]www.theunticket.com/wp-content/uploads/2008/10/school-girl-costume.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
Θα ντυθώ όπως ντυνομαι όλο τον χρόνο![]()
![]()
![]()
οι απόκρυες δεν είναι απαραίτητα για τα μωρά :-
Αυτη η στολη Κλεοπατρας δεν ειναι κακη Βιλμακι...![]()
![]()
δημοσιος υπαλληλος τυπε?
μην απαντας στον κιθαρα ... λεει το αντιθετο απ οτι λενε οι αλλοι για να σπασει τα νευρα και να τραβηξει τν προσοχηγκοα παρτι σου μουροοο μου ταα παντααα !!!
![]()
Ακόμα και για τα μωρά,εγώ προσωπικά το θεωρώ βλακεία......και όχι,δεν είμαι της εκκλησίας για να το θεωρώ αντιχριστιανικό......απλά το θεωρώ χαζομάρα και μωρουδίστικο......άμα είναι έτσι τότε να πηγαίνουμε και οι μεγάλοι σε παιδότοπους,και να κάνουμε πάρτυ με κλόουν
-.-Με ξέρεις από χθες και το λες αυτό;;;
φιλε τα καλα μασκε παρτυ εχουν τρελο χαβαλε να ξερεις.
καλα τα λεει ο κιθαρας....τα μασκε ειναι πολυ ντεμοντε....Δε πάω σε μασκέ πάρτυ,και παπαρίτσες........σε πάρτυ θα πάω μόνο αν μου αρέσει η μουσική που παίζει.....αλλιώς δε θα πάω να κάτσω εκεί σαν μπάστακας να γίνουν τα αυτιά μου τούμπανο