Νέα

Τι θα ντυθείτε τις απόκριες;..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 363
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάντως βλέπω μεγάλη ανταπόκριση έχουν οι απόκριες εδώ μέσα....οκ νέα παιδιά είστε εδώ μέσα οι περισσότεροι......αλλά όχι και ΜΩΡΑ για να ντύνεστε.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
sexy-burlesque-fancy-dress.jpg

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Πάντως βλέπω μεγάλη ανταπόκριση έχουν οι απόκριες εδώ μέσα....οκ νέα παιδιά είστε εδώ μέσα οι περισσότεροι......αλλά όχι και ΜΩΡΑ για να ντύνεστε.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

οι απόκρυες δεν είναι απαραίτητα για τα μωρά :-

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

μην απαντας στον κιθαρα ... λεει το αντιθετο απ οτι λενε οι αλλοι για να σπασει τα νευρα και να τραβηξει τν προσοχη  :grin:
να κερνάς και κανένα χουρό εεε?? :2funny: :2funny:
γκοα παρτι σου μουροοο μου ταα παντααα  !!! :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Θα ντυθώ όπως ντυνομαι όλο τον χρόνο :2funny: :2funny: :2funny:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
μην απαντας στον κιθαρα ... λεει το αντιθετο απ οτι λενε οι αλλοι για να σπασει τα νευρα και να τραβηξει τν προσοχη  :grin:γκοα παρτι σου μουροοο μου ταα παντααα  !!! :2funny:

εετσι  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τελος διαγωνισμου , το πρωτο βραβειο παει στοοοοοοον Τζιεεεεεεεεελλλλ  :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.theunticket.com/wp-content/uploads/2008/10/school-girl-costume.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Aληταλια

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αυτη η στολη Κλεοπατρας δεν ειναι κακη Βιλμακι... :boobies: :tits2:

images

Επισκέπτης

Ακόμα και για τα μωρά,εγώ προσωπικά το θεωρώ βλακεία......και όχι,δεν είμαι της εκκλησίας για να το θεωρώ αντιχριστιανικό......απλά το θεωρώ χαζομάρα και μωρουδίστικο......άμα είναι έτσι τότε να πηγαίνουμε και οι μεγάλοι σε παιδότοπους,και να κάνουμε πάρτυ με κλόουν

Επισκέπτης
μην απαντας στον κιθαρα ... λεει το αντιθετο απ οτι λενε οι αλλοι για να σπασει τα νευρα και να τραβηξει τν προσοχη  :grin:γκοα παρτι σου μουροοο μου ταα παντααα  !!! :2funny:

Με ξέρεις από χθες και το λες αυτό;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ακόμα και για τα μωρά,εγώ προσωπικά το θεωρώ βλακεία......και όχι,δεν είμαι της εκκλησίας για να το θεωρώ αντιχριστιανικό......απλά το θεωρώ χαζομάρα και μωρουδίστικο......άμα είναι έτσι τότε να πηγαίνουμε και οι μεγάλοι σε παιδότοπους,και να κάνουμε πάρτυ με κλόουν

φιλε τα καλα μασκε παρτυ εχουν τρελο χαβαλε να ξερεις.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Και τωρα κυριες και κυριοι ο νικητης του διαγωνισμου θα μας τραγουδισει το επινικειο τραγουδι

URL]]

Επισκέπτης
φιλε τα καλα μασκε παρτυ εχουν τρελο χαβαλε να ξερεις.

Δε πάω σε μασκέ πάρτυ,και παπαρίτσες........σε πάρτυ θα πάω μόνο αν μου αρέσει η μουσική που παίζει.....αλλιώς δε θα πάω να κάτσω εκεί σαν μπάστακας να γίνουν τα αυτιά μου τούμπανο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δε πάω σε μασκέ πάρτυ,και παπαρίτσες........σε πάρτυ θα πάω μόνο αν μου αρέσει η μουσική που παίζει.....αλλιώς δε θα πάω να κάτσω εκεί σαν μπάστακας να γίνουν τα αυτιά μου τούμπανο
καλα τα λεει ο κιθαρας....τα μασκε ειναι πολυ ντεμοντε.... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom