KRYSTALLINOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
βγες γρήγορα από το συγκεκριμένο θρεντ!!!! ;) ;)
Μην ψαρωνεις ωρε.. Να μην κανουμε λιγο χουμορ?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
βγες γρήγορα από το συγκεκριμένο θρεντ!!!! ;) ;)
Και μετά απ' αυτό θα γύριζε μετανιωμένη στην αγκαλιά σου και θα σε αγαπούσε αληθινά για όλη της τη ζωή...Αν μου συνεβαινε κατι τετοιο θα την ρωτουσα τι λαθος εκανα για να το διορθωσω ετσι ωστε να μην μπει στην διαδικασια να το ξανακανει..
Μα κάνουν αστεία γι' αυτά τα πράματα; >Μην ψαρωνεις ωρε.. Να μην κανουμε λιγο χουμορ?![]()
αφού μπορείς.... ;)εγώ θα έβαζα μια πέτρα στο λαιμό μου και θα βούταγα από τα λιμανάκια της βου,λιαγμένης.... :'(Μην ψαρωνεις ωρε.. Να μην κανουμε λιγο χουμορ?![]()
Μα κάνουν αστεία γι' αυτά τα πράματα; >![]()
αφού μπορείς.... ;)εγώ θα έβαζα μια πέτρα στο λαιμό μου και θα βούταγα από τα λιμανάκια της βου,λιαγμένης.... :'(
αφού μπορείς.... ;)εγώ θα έβαζα μια πέτρα στο λαιμό μου και θα βούταγα από τα λιμανάκια της βου,λιαγμένης.... :'(
για αυτοκτονία θα πήγαινα...όχι για ψυχαγωγία...καλύτερα κρύα για να επέλθει το μοιραίο ακαριαία...και κερατάς και πνιγμένος!!!Ειναι παγωμενα τα νερα.......Ξαναθυμισετο μου κατα Ιουλη μερια, να ζεσταθουν τα νερα.....να φερουμε και καμμια μπυρα
η ιωσηφίνα το ξέρει??τον μεγα Ναπολεων δεν τον απαταει καμια![]()
Όχι ακόμα, αλλά είναι μεγάλη η καρδιά μου και σε συγχωρεί...Εχεις δικιο.. Ελπιζω τωρα να πηγε η καρδια σας στη θεση της![]()
Μην αστεΐζεστε νεαρέ μουη ιωσηφίνα το ξέρει??![]()
![]()
για αυτοκτονία θα πήγαινα...όχι για ψυχαγωγία...καλύτερα κρύα για να επέλθει το μοιραίο ακαριαία...και κερατάς και πνιγμένος!!!![]()
![]()
Αν μου συνεβαινε κατι τετοιο θα την ρωτουσα τι λαθος εκανα για να το διορθωσω ετσι ωστε να μην μπει στην διαδικασια να το ξανακανει..
Όχι ακόμα, αλλά είναι μεγάλη η καρδιά μου και σε συγχωρεί...
ναι αλλα μεχρι 3 γαμους επιτρεπει η εκκλησιαΑπαπαπαπα.....Το καταδικαζει και η εκκλησια...Αυτοκτονια
Δεν τα βαζω με την εκκλησια
Αλλωστε κι αν χασω μια γυναικα, συμφωνα με την αναλογια εχω αλλεs 4-5
Θα παρω την πρωτη αναπληρωματικη
ναι αλλα μεχρι 3 γαμους επιτρεπει η εκκλησια![]()
μια που Ανάφερε την εκκλησία πολιτικους παρε να εχειςΚαι τον πολιτικο γαμο τι τον εχουμε? Η υσχιει το ιδιο κι εκει![]()
κανονικα ουτε 1 γαμο με ελλεεινιδα επρεπε να επιτρεπει τυπεναι αλλα μεχρι 3 γαμους επιτρεπει η εκκλησια![]()