apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μετα απο αυτο επιβαλεται ο τυπος να μαζεψει τα μπογαλακια του και να μη την ξαναδει.αν την κρατησει την πατησε ασχημα...ειδικα αν την παντρευτει...το γραφει στο μπλογκ σκοπελος
εκει που εχει πλακα ειναι που παει να της δωσει κλωτσια και η πατουσα του παει μπροστα στην μουρη της.για να καθοταν ετσι απραγη παντως την πουτανια της την εκανετο μπλογκ σκοπελος γαμαει τυπε
δεν παιζει
γαμαει!
σιγα μην ασχολουμαι να δινω συμβουλες ή να ακουω την καθε ελλεεινιδα ρε τυπεεε μα τα εχουμε πει χιλιαδες φορες αυτα τυπε μου
εγω πχ γιατι δεν εχω εξαπατηθει ασχημα απο καμια ως τωρα????
στην ζωη μου??? γιατι δεν τα ηθελε ο κωλος μου... επισης γιατι δεν εχω κανει μακροχρονια σχεση ποτε???
γιατι ειμαι παλιοχαρακτηρας και εγωιστης και αποτομος.
Τυπε να το χεις υποψιν σου αν και θα το εχεις εσυ οταν ερθει μια να σου κλαφτει οτι δηθεν την εξαπατησαν
ψαχνει ισα ισα να τα πει και να την κανει εκεινη την ωρα που χει ντέρτι... στα αρχιδια της θα γραψει και τις συμβουλες που θα τις δωσεις...
θα σε βρει αυτη μαλακα μου...μη φοβασαι...κατι χαφτομουνηδες σαν κι εσενα ειναι τα τελεια θυματα...
σιγα μην ασχολουμαι να δινω συμβουλες ή να ακουω την καθε ελλεεινιδα ρε τυπε
+1
To να εκδικηθεις καποιον σημαίνει χαράμισμα δικων σου πορων που θα μπορουσες να ειχες επενδυσει
καπου αλλου ωστε να υπαρξει ουσιαστικη ατομικη αναπτυξη και οχι απλα η λυτρωση ενος συναισθηματος.
Απλα οι εξυπνοι απατεωνες παντα γνωριζαν πως το πιο επικυνδινο απο ολα δεν ειναι να εξαπατας. (Αλλωστε αμα ηταν αυτο το
επικυνδινο θα το ειχαν κοψει) αλλα το ΠΟΙΟΥΣ εξαπατας. Υπάρχουν ατομα που δεν θα καταπιουν το χαπι και θα σε κατατρεξουν με οποιοδηποτε κοστος δικο τους. Ειναι λυκοι ντυμενοι σε προβατα αλλα οταν τα ελεγα αυτα παλια στο τσατ καποιοι με κοροιδευανε ;) οριστε ο τυπος που συζηταμε πιο πανω ειναι ακριβως ο τυπος που πασχει απο χρονια ανασφαλεια και αν τον κανουν το λαθος να τον εξαπατησουν απλα υπεγραψαν την καταδικη τους η συγκεκριμενη γυναικα πληρωσε πολυ ακριβα αυτη την γνωση μιας και την εμαθε η ιδια... αν ειχε ακουσει ομως καποιον αλλον (που το 80% των ανθρωπων σημερα δεν εχουν μαθει να ακουνε τον αλλον) τοτε θα την ειχε γλιτωσει χωρις ολο αυτο το κοστος.
Το να μπλεξεις με κάποια ή με καποιον σημερα δεν ειναι απλη υποθεση.
το να σου χαλασω την οικογενεια εμενα προσωπικα θα με αφηνε παγερα αδιαφορο
μονο μια καλη περιφρονηση να σε κλασω δηλαδη θα με ηρεμουσε γιατι θα ενιωθα πως ειμαι απο πανω
οποτε και μετα δεν θα σε ξανα ενοχλουσα ποτε!
Απ: τι θα κανατε εαν μαθαινατε οτι η/ο γκομενα/νος σας εχει απατησει?
respect!!!!θα πήγαινα στον καθρεύτη και θα έλεγα πάρτα μαλάκα που δεν κατάλαβες με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις...
τώρα για εκδίκιση και τέτοια το θεωρώ κατινιά..από την στιγμή που εγώ θα είμαι εντάξει και η άλλη κουφάλα το ποιο όμορφο που μένει να κάνω είναι να αδιαφορήσω.
το ποιο όμορφο πράγμα είναι η ομορφιά πάντα να γυρνάει την πλάτη στην ασχήμια...δεν υπάρχει ποιο σκληρό πράγμα να δείχνεις σε έναν ψεύτικο άνθρωπο την ασχήμια του και μάλιστα να αδιαφορείς γι αυτή.
έτσι ίσως του κάνεις και καλό..
εσενα σ εχει απατησει κανενας γκομενος σου?στην αρχη της σχεσης συνηθως δεν απαταει κανεις...για κανα χρονο ολα ειναι μελι-γαλα μετα αρχιζει και φαινεται τι θα γινει...και πιο νωρις αρκετες φορες...
ολα αυτα περι εκδικησης ειναι μικροτητες...λες και αμα εκδικηθεις δε θα εχει φαει πουτσα απ τον αλλον...!
ειναι καλυτερα να μην το μαθεις πιστευω.
γιατι και που το μαθεις αλλαζει κατι?
πιο πολυ πληγωνεσαι!
βασικα δεν πηγαινε σε σενα συγκεκριμενα αλλα τεσπα.Λαθος μου, οντως
βασικα δεν πηγαινε σε σενα συγκεκριμενα αλλα τεσπα.
αγκου, το 'πιασα.