Νέα

τι θα κανατε εαν μαθαινατε οτι η/ο γκομενα/νος σας εχει απατησει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
το μπλογκ σκοπελος γαμαει τυπε
δεν παιζει
γαμαει!
:2funny: :2funny: :2funny:
εκει που εχει πλακα ειναι που παει να της δωσει κλωτσια και η πατουσα του παει μπροστα στην μουρη της.για να καθοταν ετσι απραγη παντως την πουτανια της την εκανε :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εε μα τα εχουμε πει χιλιαδες φορες αυτα τυπε μου  :grin:

εγω πχ γιατι δεν εχω εξαπατηθει ασχημα απο καμια ως τωρα????

στην ζωη μου??? γιατι δεν τα ηθελε ο κωλος μου... επισης γιατι δεν εχω κανει μακροχρονια σχεση ποτε???

γιατι ειμαι παλιοχαρακτηρας και εγωιστης και αποτομος.

Τυπε να το χεις υποψιν σου αν και θα το εχεις εσυ οταν ερθει μια να σου κλαφτει οτι δηθεν την εξαπατησαν
ψαχνει ισα ισα να τα πει και να την κανει εκεινη την ωρα που χει ντέρτι... στα αρχιδια της θα γραψει και τις συμβουλες που θα τις δωσεις...  :2funny:
σιγα μην ασχολουμαι να δινω συμβουλες ή να ακουω την καθε ελλεεινιδα ρε τυπε :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σιγα μην ασχολουμαι να δινω συμβουλες ή να ακουω την καθε ελλεεινιδα ρε τυπε :2funny:

ε ναι απολυτο χασιμο χρονου.
Εκτος και αν πηδηξεις καμια αλλα θα σε εχει πρηξει ηδη
οποτε δεν εχει νοημα  :S

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
+1

To να εκδικηθεις καποιον σημαίνει χαράμισμα δικων σου πορων που θα μπορουσες να ειχες επενδυσει
καπου αλλου ωστε να υπαρξει ουσιαστικη ατομικη αναπτυξη και οχι απλα η λυτρωση ενος συναισθηματος.

Απλα οι εξυπνοι απατεωνες παντα γνωριζαν πως το πιο επικυνδινο απο ολα δεν ειναι να εξαπατας. (Αλλωστε αμα ηταν αυτο το
επικυνδινο θα το ειχαν κοψει) αλλα το ΠΟΙΟΥΣ εξαπατας. Υπάρχουν ατομα που δεν θα καταπιουν το χαπι και θα σε κατατρεξουν με οποιοδηποτε κοστος δικο τους. Ειναι λυκοι ντυμενοι σε προβατα αλλα οταν τα ελεγα αυτα παλια στο τσατ καποιοι με κοροιδευανε  ;) οριστε ο τυπος που συζηταμε πιο πανω ειναι ακριβως ο τυπος που πασχει απο χρονια ανασφαλεια και αν τον κανουν το λαθος να τον εξαπατησουν απλα υπεγραψαν την καταδικη τους η συγκεκριμενη γυναικα πληρωσε πολυ ακριβα αυτη την γνωση μιας και την εμαθε η ιδια... αν ειχε ακουσει ομως καποιον αλλον (που το 80% των ανθρωπων σημερα δεν εχουν μαθει να ακουνε τον αλλον) τοτε θα την ειχε γλιτωσει χωρις ολο αυτο το κοστος.

Το να μπλεξεις με κάποια ή με καποιον σημερα δεν ειναι απλη υποθεση.  

sociopath

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
το να σου χαλασω την οικογενεια εμενα προσωπικα θα με αφηνε παγερα αδιαφορο

μονο μια καλη περιφρονηση να σε κλασω δηλαδη θα με ηρεμουσε γιατι θα ενιωθα πως ειμαι απο πανω

οποτε και μετα δεν θα σε ξανα ενοχλουσα ποτε!

Θεωρω οτι ειναι θεμα ανατροφης. Και το να ειναι καποιος απο πανω δε λεει τιποτα σε 'μενα. Το οτι θα ηρεμουσα, ειναι το πιο βασικο και το κανεις για τη παρτη σου και μονο.

Π

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Θα έλεγα ότι προσπαθεί να με φτάσει αλλά θέλει πολύ δρόμο ακόμη

bloodlust

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Απ: τι θα κανατε εαν μαθαινατε οτι η/ο γκομενα/νος σας εχει απατησει?

θα πήγαινα στον καθρεύτη και θα έλεγα πάρτα μαλάκα που δεν κατάλαβες με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις...
τώρα για εκδίκιση και τέτοια το θεωρώ κατινιά..από την στιγμή που εγώ θα είμαι εντάξει και η άλλη κουφάλα το ποιο όμορφο που μένει να κάνω είναι να αδιαφορήσω.
το ποιο όμορφο πράγμα είναι η ομορφιά πάντα να γυρνάει την πλάτη στην ασχήμια...δεν υπάρχει ποιο σκληρό πράγμα να δείχνεις σε έναν ψεύτικο άνθρωπο την ασχήμια του και μάλιστα να αδιαφορείς γι αυτή.
έτσι ίσως του κάνεις και καλό..

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
θα πήγαινα στον καθρεύτη και θα έλεγα πάρτα μαλάκα που δεν κατάλαβες με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις...
τώρα για εκδίκιση και τέτοια το θεωρώ κατινιά..από την στιγμή που εγώ θα είμαι εντάξει και η άλλη κουφάλα το ποιο όμορφο που μένει να κάνω είναι να αδιαφορήσω.
το ποιο όμορφο πράγμα είναι η ομορφιά πάντα να γυρνάει την πλάτη στην ασχήμια...δεν υπάρχει ποιο σκληρό πράγμα να δείχνεις σε έναν ψεύτικο άνθρωπο την ασχήμια του και μάλιστα να αδιαφορείς γι αυτή.
έτσι ίσως του κάνεις και καλό..
respect!!!!

καπου πιο πισω διαβασα γ εναν που περιμενε 20 χρονια να εκδικηθει κ τον θεωρειτε κ μεντορα.λολ.ενας τυπος με τοσο αδεια ζωη που γ 20 χρονια ο στοχος του ηταν αυτος?!κριμα...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
στην αρχη της σχεσης συνηθως δεν απαταει κανεις...για κανα χρονο ολα ειναι μελι-γαλα μετα αρχιζει και φαινεται τι θα γινει...και πιο νωρις αρκετες φορες...

ολα αυτα περι εκδικησης ειναι μικροτητες...λες και αμα εκδικηθεις δε θα εχει φαει πουτσα απ τον αλλον...!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
στην αρχη της σχεσης συνηθως δεν απαταει κανεις...για κανα χρονο ολα ειναι μελι-γαλα μετα αρχιζει και φαινεται τι θα γινει...και πιο νωρις αρκετες φορες...

ολα αυτα περι εκδικησης ειναι μικροτητες...λες και αμα εκδικηθεις δε θα εχει φαει πουτσα απ τον αλλον...!
εσενα σ εχει απατησει κανενας γκομενος σου?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
20 χρονια?

Εμενα η δικια μου ουσιαστικα με πουλησε πριν 6-7 μηνες, μετα απο 9 χρονια σχεσης. Την εστειλα, στην αρχη ειχα φρικαρει ασχημα τον πρωτο μηνα, και μετα αρχιζω να συνερχομαι. Σε καμμια περιπτωση δεν ηθελα να την εκδικηθω, δε ταιριαζει στο χαρακτηρα μου. Το λαθος μου ηταν οτι προσπαθησα να καταλαβω τους λογους που με πουλησε. Ματαια, ομως!

Οκ, παραδεχομαι οτι δεν ηθελα να περναει καλα, αλλα τωρα δε με νοιαζει τι κανει. Της γυρισα τη πλατη και ο καθενας τη ζωη του. Δε θα της μαθω στα 30 της να μη πουλαει ανθρωπους.

Προσωπικα, η εκδικηση σου δινει πολυ δυναμη, ειδικα αν πετυχεις τον σκοπο σου, αλλα στο τελος, και οι δυο χαμενοι βγαινετε. Με μια φραση, ειναι μια νοσηρη κατασταση.

Π 

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ειναι καλυτερα να μην το μαθεις πιστευω.
γιατι και που το μαθεις αλλαζει κατι?
πιο πολυ πληγωνεσαι! :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Θα της εριχνα ενα-δυο γαμησια δυνατα αλυπητα..θα της φερομουν χειροτερα απο οτι σε πορνη..και μετα θα χωριζα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom