Νέα

τι θα κανατε εαν μαθαινατε οτι η/ο γκομενα/νος σας εχει απατησει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bloodlust

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τι θα κανατε εαν μαθαινατε οτι η/ο γκομενα/νος σας εχει απατησει?

μετά υπάρχει και άλλος τρόπος αντίδρασης...η λεγόμενη μέθοδος ΑΑΑΧΧΧΧ ΚΟΥΛΑΑΑΑ!! :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχαχαχαχαχα εντάξει ο τύπος δεν υπάρχει... :2funny: :2funny: :2funny: τον έκανα μασκότ!! :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εξαρτάται:
αν είναι μπάζο θα την έδιωχνα.
αν είναι μουνάρα θα την πηδούσα μέχρι τελικής πτώσεως(ή μέχρι να τελειώσει η μπαταρία της κάμερας) και μετά θα την έδιωχνα.

Sadra5

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εξαρτάται:
αν είναι μουνάρα θα την πηδούσα μέχρι τελικής πτώσεως(ή μέχρι να τελειώσει η μπαταρία της κάμερας) και μετά θα την έδιωχνα.

Εγω θα τον καλουσα με τον φιλο του να το συζητησουμε οι τρεις μας...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εξαρτάται:
Γιατί να την διώξεις;;;

Εφόσον η ουσία είναι να καλογαμάει κάποιος δεν υπάρχει λόγος.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δε θυμάμαι αν έχω απαντήσει και τι.

Εξαρτάται γιατί με κεράτωσε, πώς το έμαθα, κι αν ήταν μία φορά μόνο ή είχε σχέση.
Αν με κεράτωσε μια φορά, είναι μαλάκας που μου το είπε ή διπλά μαλάκας γιατί δεν το έκρυψε καλύτερα και το έμαθα από αλλού.
Δε θα ήθελα να το μάθω, εφόσον ήταν κάτι άνευ ουσίας. Κι οκ μαλακίες γίνονται. Απλά αν το μάθω θα μου γαμήσει την ψυχολογία, την αυτοπεποίθηση, και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.
Αν είχε σχέση, ντάξει, μου γάμησε για τουλάχιστον 2 χρόνια την ζωή. Πολλή ανασφάλεια και δε θα το άντεχα.

Οπότε μάλλον θα τον χώριζα, γιατί αν συνεχίσεις πρέπει να είναι γιατί τον συγχώρεσες ειλικρινά. Και δε νομίζω να μπορούσα να το κάνω. Θα τράβαγα τόσα ζόρια που θα χάλαγα κι εμένα κι αυτόν. Σκατά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δε θυμάμαι αν έχω απαντήσει και τι.

Εξαρτάται γιατί με κεράτωσε, πώς το έμαθα, κι αν ήταν μία φορά μόνο ή είχε σχέση.
Αν με κεράτωσε μια φορά, είναι μαλάκας που μου το είπε ή διπλά μαλάκας γιατί δεν το έκρυψε καλύτερα και το έμαθα από αλλού.
Δε θα ήθελα να το μάθω, εφόσον ήταν κάτι άνευ ουσίας. Κι οκ μαλακίες γίνονται. Απλά αν το μάθω θα μου γαμήσει την ψυχολογία, την αυτοπεποίθηση, και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.
Αν είχε σχέση, ντάξει, μου γάμησε για τουλάχιστον 2 χρόνια την ζωή. Πολλή ανασφάλεια και δε θα το άντεχα.

Οπότε μάλλον θα τον χώριζα, γιατί αν συνεχίσεις πρέπει να είναι γιατί τον συγχώρεσες ειλικρινά. Και δε νομίζω να μπορούσα να το κάνω. Θα τράβαγα τόσα ζόρια που θα χάλαγα κι εμένα κι αυτόν. Σκατά.
Δεν δουλευεις αυριο?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλά ντε μην κάνεις έτσι,θα γκρεμίσεις τον τοίχο κ μετά θα κρυώνεις... :grin:

Μπορείς να κοιμήθεις κ στην δουλειά...αντί να μπαίνεις στο bou. :grin:

Και μετά έρχεται ο κάθε Σιβαλιέ και λέει ότι οι γκόμενες σπαμάρουν. Talk to the hand. Πφ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και για να μην λένε μερικές κατσίκες ότι σπαμάρω....λοιπόν αν μάθαινα ότι η γκομενά μου με έχει απατήσει δεν ξέρω,εξαρτάται από το πόσες φορές,την σχέση μαζί της(αν ήταν μόνο σεξ χέστηκε κ χέστηκα προφανώς),τώρα αν ήταν με άλλη γυναίκα θα έδινα το ελεύθερο αρκεί να υπήρχε κάποιο τρίο(ρε πραγματικά όταν βγάλω δικά μου λεφτά κ αρκετά το πρώτο που θα κάνω θα είναι να κανονίσω κάποιο τρίο).

Τώρα αν με απατούσε ο γκομενός μου εκεί θα ήμουν ανελέητος,κατευθείαν θα τον χώριζα!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και για να μην λένε μερικές κατσίκες ότι σπαμάρω....λοιπόν αν μάθαινα ότι η γκομενά μου με έχει απατήσει δεν ξέρω,εξαρτάται από το πόσες φορές,την σχέση μαζί της(αν ήταν μόνο σεξ χέστηκε κ χέστηκα προφανώς),τώρα αν ήταν με άλλη γυναίκα θα έδινα το ελεύθερο αρκεί να υπήρχε κάποιο τρίο(ρε πραγματικά όταν βγάλω δικά μου λεφτά κ αρκετά το πρώτο που θα κάνω θα είναι να κανονίσω κάποιο τρίο).

Τώρα αν με απατούσε ο γκομενός μου εκεί θα ήμουν ανελέητος,κατευθείαν θα τον χώριζα!!!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
(ρε πραγματικά όταν βγάλω δικά μου λεφτά κ αρκετά το πρώτο που θα κάνω θα είναι να κανονίσω κάποιο τρίο)

ρε συ χρηστη, χαρτζιλικοβιος εισαι και θες και πουτανες?  :2funny: :2funny:

αντε βγαλε κανενα € πρωτα και βλεπουμε  :2funny:

αυτη η νε αγενια.... :headbang: :dancing: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ρε συ χρηστη, χαρτζιλικοβιος εισαι και θες και πουτανες?  :2funny: :2funny:

αντε βγαλε κανενα € πρωτα και βλεπουμε  :2funny:

αυτη η νε αγενια.... :headbang: :dancing: :2funny:
Αν ηταν να γαμουν στις πουτανες μονο οσοι βγαζουν δικα τους λεφτα, θα ειχαν κλεισει τα μπουρδελα προ πολλου...

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αν μου συνεβαινε κατι τετοιο θα την ρωτουσα τι λαθος εκανα για να το διορθωσω ετσι ωστε να μην μπει στην διαδικασια να το ξανακανει..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Αν μου συνεβαινε κατι τετοιο θα την ρωτουσα τι λαθος εκανα για να το διορθωσω ετσι ωστε να μην μπει στην διαδικασια να το ξανακανει..
βγες γρήγορα από το συγκεκριμένο θρεντ!!!! ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom