Νέα

Τι θα κάνατε αν η γκόμενα απ' την πρώτη φορά σας το ζητούσε ακάποτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silent scream
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ilias1981

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βασικα δεν ξερω πως σκεφτονται το θεμα καποτα οι γυναικες αλλα καμια δεν τη ζηταει.Μονο μια μου το ειχε ζητησει ξεκαθαρα.Στις αλλες παντα λιγο πριν μπω εγω επαιρνα την πρωτοβουλια να την φορεσω.Μου εκανε εντυπωση που ενω καταλαβαιναν οτι αμα ηθελα θα εμπαινα χωρις προφυλακτικο δεν τις απασχολουσε χωρις να με ξερουν καθολου. Απο την πρωτη φορα.Ετσι ειπα να δοκιμασω να το κανω χωρις προφυλακτικο να δω αν θα αντιδρασουν.Και ολως περιεργως δεν αντεδρασε καμια.και μιλαμε για κοπελες μορφωμενες οι περισσοτερες που φανταζομαι θα ειχαν καποια ενημερωση στο θεμα αυτο.Γλυκαθηκα και εγω και το εκανα ακαποτο ωσπου κολλησα μια δερματοπαθεια στον πουτσο και τραβιομουν για καιρο με αλοιφες και γιατρους και εκοψα τις μαλακιες.Απο τοτε παντα με προφυλακτικο

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
θα έβαζα διπλή καπότα, αυτό θα έκανα

MystiriosLover

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
σε κάτι τέτοιες ειδικά πρέπει να το κανεις μαζί τους με προφυλακτικό! έτσι λένε μερικές παίρνω το ρίσκο να το κάνω χωρίς με την μονη διαφορα ότι πριν από σένα το έχουνε κάνει με άλλους τόσους χωρίς προφυλακτικό! σαν άντρες την υπογραφή και το άλλο πρέπει να ξέρουμε που τα βάζουμε!

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι σα να παιζεις ρωσικη ρουλετα...μπορει να τα κονομησεις και να περασεις τελεια , μπορει και να μεινεις χωρις κεφαλι.  :headbang:

Παντως δεν το προτεινω ουτε με σφαιρες   

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Εχετε δικιο για τους κινδινους αλλα οπως και να χει το πραγμα το ακαποτο γαμησι ειναι αλλο πραγμα, οποιος δεν εχει γαμησει χωρις καποτα ειναι παρθενος! τουλαχιστον εγω τη πρωτη φορα που γαμησα ακαποτα ενιωσα τετοια διαφορα που ητανε σα να ξεπαρθενιαστικα για δευτερη φορα!

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
παιδια δεν συγκρινεται με γυμνο πουτσο το γαμησι,ενεργοποιουνται ολα τα αισθητηρια,γαματο,εγω ειμαι fan!

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
οι κοπελες βεβαια φοβουνται κ για τις μεταδιδομενες ασθενειες και για την ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη,χωρις προφυλακτικο μονο σε μακροχρονιες σχεσεις που ξερει καλα ο ενας τον αλλον

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
παιδια δεν συγκρινεται με γυμνο πουτσο το γαμησι,ενεργοποιουνται ολα τα αισθητηρια,γαματο,εγω ειμαι fan!
Με τη γκομενα μου εχουμε μοκροχρονη σχεση και το κανουμε ακαποτο παντα, και η μεγαλυτερη καυλα ειναι οτι τελειωνω μεσα της γιατι παιρνει αντισυληπτικα για να εχει σταθερο κυκλο και δεν εχουμε κυνδινο εγκυμοσυνης. Να χυνεις μεσα και μετα να βλεπεις τα χυσια να τρεχουνε εξω απο το μουνι ειναι η μεγαλυτερη καυλα  :rockon:
Και με αυτα που κανω μαζι της στις πουτανες μονο για CIM, CIF και κωλο παω γιατι τι να λεει το γαμησι στο μπουρλεδο...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Με τη γκομενα μου εχουμε μοκροχρονη σχεση και το κανουμε ακαποτο παντα, και η μεγαλυτερη καυλα ειναι οτι τελειωνω μεσα της γιατι παιρνει αντισυληπτικα για να εχει σταθερο κυκλο και δεν εχουμε κυνδινο εγκυμοσυνης.

Ρε φιλαράκι πως την λένε την δικία σου;
Γιατί έχω μια γκόμενα αυτή την στιγμή που είναι ίδια ακριβώς φάση, και ξέρω πως έχει και άλλο γκόμενο, χρόνια.
Λες να είναι η ίδια;

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Ρε φιλαράκι πως την λένε την δικία σου;
Γιατί έχω μια γκόμενα αυτή την στιγμή που είναι ίδια ακριβώς φάση, και ξέρω πως έχει και άλλο γκόμενο, χρόνια.
Λες να είναι η ίδια;
ετσι που σε κοβω φιλε με τετοιο κομπλεξ σ'ολη σου τη ζωη πουτανες γαμας
κανονικη γκομενα δε παιζει να σου εχει κατσει ποτε
σου ευχομαι καποτε στη ζωη σου να γαμησεις χωρις να πληρωσεις

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Εχετε δικιο για τους κινδινους αλλα οπως και να χει το πραγμα το ακαποτο γαμησι ειναι αλλο πραγμα, οποιος δεν εχει γαμησει χωρις καποτα ειναι παρθενος! τουλαχιστον εγω τη πρωτη φορα που γαμησα ακαποτα ενιωσα τετοια διαφορα που ητανε σα να ξεπαρθενιαστικα για δευτερη φορα!
σωστος φιλε!!! καμμια αισθηση,σχεση το γαμησι με προφυλακτικο και χωρις!! εγω με την κοπελα μου παντα χωρις αλλα φυλασεται με τα αντισυλλυπτικα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Tα αντισυλλυπτικα δεν είναι ντεπόν όμως, με ρέγουλα.
Δηλαδή είναι ανάγκη να χύσετε μέσα στην κοπέλα σας;Ένα σωρό εναλλακτικοί τρόποι υπάρχουν.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ετσι που σε κοβω φιλε με τετοιο κομπλεξ σ'ολη σου τη ζωη πουτανες γαμας
κανονικη γκομενα δε παιζει να σου εχει κατσει ποτε
σου ευχομαι καποτε στη ζωη σου να γαμησεις χωρις να πληρωσεις

Καλα ρε φιλε, απομυθοποιησε λιγο το ολο θεμα, αμεσως να θιγεις...
Παντως η δικια μου 24 ειναι, συνεχιζω εγω τον χαβα μου....  :grin:

Επισκέπτης
Tα αντισυλλυπτικα δεν είναι ντεπόν όμως, με ρέγουλα.

Ριχτε σ΄ενα δεντρακι (οτιδηποτε δεντρακι, μην παει ο νους σας στο πονηρο) αντισυλυπτικα και θα δειτε ποσο γρηγορα μεγαλωνει. Τσεκαρισμενο σας λεω.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η καλυτερη μου, εχεχεχεχεχε. Απλως μεχρι τωρα την εχω σκαπουλαρει κατα καποιο σατανικο και αδιευκρινιστο λογο. Και κατα ενα σατανικο και αδιευκρινιστο λογο ζηταω καποτα ενω με ξενερωνει σε εντελως τυχαιες καταστασεις.

Παντως οσες τυπισσες (δεν πω με επαγγελματιες) το καναν αυτο, γυρισαν και παλι στον παππου , οτι κι αν ειχαν μετα, σχεση, γαμο κτλ... :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Τον κινέζο

Επισκέπτης