Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εγω παντως θυμαμαι πολυ εντονα και τις τρεις φορες στην ζωη μου που εχω πηδηξει
με προφυλακτικο
με προφυλακτικο
Εγω παντως θυμαμαι πολυ εντονα και τις τρεις φορες στην ζωη μου που εχω πηδηξει
με προφυλακτικο
νιωθω οπισθοδρομικη ωρες ωρες
Ε Ι Σ Α Ιαν και συνηθιζω να υποστηριζω γυναικες εδω μεσα...
αλλα,τι ειναι αυτα που διαβαζω?
εδω αλλες με 3 χρ σχεση μονιμη χωρις λαδιες κ δεν το βγαζουνε κ αυτη ετσι ηθελε απτις 2 βδομαδες???
νιωθω οπισθοδρομικη ωρες ωρες
Ε Ι Σ Α Ι
ακους τρια χρονια
Το να γινει πανω στο χαμουρεμα και την καυλα το ακάποτο να παει στο διαολο.....
Το να στο ΖΗΤΗΣΕΙ ομως
ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ή ΒΕΡΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ (εχει τελειωσει σχολειο, ξερει να διαβάζει, ξερει τι είναι οι λεξεις Σεξουαλικός Μεταδιδόμενα Νοσήματα )
Καποτα και [glow=red,2,300]ΧΥΣΙΜΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ [/glow] η παλιοσακαφιόρα παλιομπετούγια συναδελφισσα...
Μεγαλε και αν παιρνει και πιο μεγαλο μισθο απο σενα......ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ή ΒΕΡΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ (εχει τελειωσει σχολειο, ξερει να διαβάζει, ξερει τι είναι οι λεξεις Σεξουαλικός Μεταδιδόμενα Νοσήματα )
γαματε ακαποτα ρε σεις και να χυνετε παντα οξω
οι αφροδισιολογοι κλεφτες θα γινουνε?
γαματε ακαποτα ρε σεις και να χυνετε παντα οξω
οι αφροδισιολογοι κλεφτες θα γινουνε?
1) Είτε είναι εκ προθέσεως εγκληματίας (ξέρει ότι έχει κάποια αρρώστια και θέλει να τη μεταδώσει).
2) Είτε είναι εντελώς ηλίθια, και δεν έχει ακούσει ΤΙΠΟΤΑ για aids, ΣΜΝ, χλαμύδια, προβλήμτατα που όλα αυτά (ίσως) θα της δημιουργήσουν στο μέλλον (όταν αποφασίσει να κάνει παιδιά), κλπ.
3) Είτε είναι εντελώς ηλίθια, και νομίζει ότι έτσι θα σε κάνει πιο "δικό" της.
4) Είτε είναι κουτοπόνηρη και σκέφτηκε ότι άμα την πηδήξεις χωρίς καπότα θα γκαστρωθεί, και θα σε αναγκάσει να την παντρευτείς.
Ότι απ' όλα αυτά και να συμβαίνει, η γκόμενα είναι φύρα. Άλλο τίποτα δε μπορώ να φανταστώ ότι συμβαίνει.
Καλά έκανες και έβαλες καπότα. Και πες της ότι εσύ μόνο με καπότα γαμείς. [shadow=red,left][size=10pt][size=10pt] Και ζήτα και κώλο (πάντα με καπότα)[/size][/size][/shadow].